dreamlike Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 30 camere ocupate (dupa indelungi numaratori) Cu tot cu camerele 14 si 17 sau fara? Link to comment
alx Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Cautati voi, cautati dar va spun eu ca o sa ajungeti tot la cocluzi mea: Vama Veche sau 2 Mai. Eu unul nu subscriu la cort... Link to comment
Vlad Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 dap..in vama mai greu atatea camere la pret mic...e un hotel la intrare care are multe camere dragutz...imi scapa numele da era o camera un milion... sau doi mai...sunt sanse mai mari acolo da va da-ti seama ca vama inseamna iarasi voi numara firicelele de nisip )"> Link to comment
mike.omega Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Dupa discutii si deliberari astazi la intalnirea saptamana am decis ca intalnirea sa se desfasoare undeva in luna Mai, eventual pe la sfarsit insa inca nu ne-am hotarat daca va fi la N sau la S de CT Link to comment
paul_marines Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Dupa discutii si deliberari astazi la intalnirea saptamana am decis ca intalnirea sa se desfasoare undeva in luna Mai, eventual pe la sfarsit insa inca nu ne-am hotarat daca va fi la N sau la S de CT Scuzati-l pe Mike.Omega, a plecat inainte sa decidem. In foarte scurt timp vom reveni cu un important mesaj pentru tara. Link to comment
mike.omega Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 ) Sa includeti si motanii mei in program ca nu se stie cand vor aparea Link to comment
MCojo Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 "Antenele" sunt intinse, plasele sunt puse, de indata ce vor receptiona/prinde ceva, vom posta... Un lucru este cert: nu veti scapa de noi! Link to comment
Satori Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Vedeti ce e cu campingul ala de la N de Mamaia. Era foarte simpatic acolo. Link to comment
alx Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 In foarte scurt timp vom reveni cu un important mesaj pentru tara. Presimt un WARN major pt colegii de la mare... Link to comment
sebian Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 In foarte scurt timp vom reveni cu un important mesaj pentru tara. Scurtul ala timp s-a cam lungit Ma faceti de ris, constantzenilor Link to comment
mike.omega Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Astazi dupa intalnirea saptamanala am fost in partea de N a litoralului, adica de la Mamaia spre Navodari unde sunt camping-uri si pensiuni si am gasit asa: 1. Camping, primul pe dreapta cum iesi din Mamaia. Au casute cu 2-3 locuri, locuri de cort, dus cu apa calda, un loc de luat masa la comun dar in aer liber, e el acoperit dar daca e sa ploua nu prea e bine... (vedeti primele 2 poze). Problema e ca activitate incepe abia pe 15 aprilie din cate am inteles de la paznic) 2. Camping, dupa cel vechi, pe dreapta imediat vopsit in niste culori mai tipatoare(portocaliu). N-am vazut loc de luat masa la comun si au niste bungalouri, nu prea am inteles sigur care e treaba. Sambata viitoare merg iar sa vb cu receptionera pt mai mult detalii(la asta n-am poze). 3 si 4 sunt 2 vile una langa alta, a doua este mai noua si arata mult mai bine Din ce se vedea pe afara au AC si destule camere cat sa incapem si loc de parcat masinile chiar (vedeti prin poze) Cu cei de la vile urmeaza sa vb in zilele urmatoare sa le explic de ce avem nevoie si poate fac niste poze si prin interior. Link to comment
VECTOR Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 am fost eu si am facut poze in interior. http://www.tourismguide.ro/tgr/pensiunea_a..._mamaia_466.php cred ca este aceeasi "alexandra" din poza ta. Link to comment
mike.omega Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Da, corect, pe net nu m-am gandit sa caut Link to comment
dreamlike Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Asa cum ne-am luat angajamentul am cautat o locatie potrivita pentru intalnirea dwc de la mare: Perioada de desfasurare: 19.05 - 21.05.2006 Locatie: Costinesti Cazare: Vila Talisman Pret: 50 ron / noapte / camera indiferent de camera (2,3 sau 4 locuri) sau etaj (parter, 1 sau 2) Capacitate: 28 de camere cu baie proprie iar la cerere televizor si frigider in camera; camerele sunt foarte mari (poesorii de tico / matiz pot sa-si ia si masina in camera ) vila are 3 ani de cand a fost data in folosinta; are sala in interior pentru servit masa la comun iar afara are terasa foarte frumos amenajata (cu umbrelute, mese si alte acareturi) care va fi 100% la dispozitia noastra; - am negociat cu proprietara sa avem acelasi regim ca cel de la Moeciu - se poate consuma orice, de oriunde dar pentru orice eventualitate avem doi bucatari la dispozitie pentru prepararea mesei (cine doreste ciorba, mic dejun, cafea etc, etc.); - cei care doresc sa cumpere ceva de la bucatarie paltesc la fel ca la Moeciu (pe loc) preturile fiind de extrasezon si promotionale; - gratar se poate face pe terasa, in curte sau chiar pe plaja care este la 1 min departare de vila; - vila e amplasata pe o strada laturalnica fara circulatie excesiva, scandal sau deranj din partea altor turisti (care oricum nu vor fi in numar prea mare). Deocamdata nu am putut merge la fata locului sa vad locatia pentru ca este conservata, dar am vorbit "face to face" cu proprietara (o doamna foarte cumsecade si deschisa oricaror manifestari "culturale") si saptamana viitoare o sa aranjeze cateva camere pentru a vedea toata lumea despre ce este vorba. In cazul in care sunt mai mult de 28 de participanti (familii) - no problemo - se aranjeaza la vecini (tot pensiuni serioase). Pozele sunt facute de pe pliantul de promovare care mi l-a dat, asa ca nu am reusit ceva prea artistic, dar voi mai reveni cu detalii. Asadar domnilor aceasta este cea mai convenabila oferta, proprietara e super de treaba, iar plata camerelor se va face la fel ca la Moeciu (la fata locului, la sosire). Link to comment
Moshu Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Aha, a inceput treaba se pare. Daca o sa ne strangem cati la Moeciu, s-ar putea sa apelam la vecinii cu vile again. Pentru masini este loc destul? Link to comment
dreamlike Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Masinile se parcheaza pe strada, pentru ca in curte se amenajeaza terasa, dar pe strada nu intra decat localnicii, este asfaltata, luminata si nu exista riscuri. Daca vrem parcare in curte trebuie sa renuntam la terasa si nu cred ca merita. Link to comment
VECTOR Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 la 500.000 e super oferta. eu am gasit numai de la 700.000 in sus. si din ce se vede in pliantele alea arata destul de bine(pozele sunt insa din 2002 asa ca trebuie o recunoastere la fata locului). singura problema ramane ca vila sa supravietuiasca eventualelor inundatii ce se anunta pentru luna aprilie. Link to comment
dreamlike Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 la 500.000 e super oferta. eu am gasit numai de la 700.000 in sus. si din ce se vede in pliantele alea arata destul de bine(pozele sunt insa din 2002 asa ca trebuie o recunoastere la fata locului). singura problema ramane ca vila sa supravietuiasca eventualelor inundatii ce se anunta pentru luna aprilie. Intr-adevar vila a mai suferit imbunatatiri (coform spuselor proprietarilor), s-a schimbat gardul, s-au facut bai la toate camerele, gresie la parter si etajul 2, iar la etajul 1 este mochetat. Daca a supravietuit inundatiilor de anul trecut, inseamna ca va scapa si anul asta. Asa cum am spus sambata sau duminica viitoare putem organiza o excursie la fata locului pentru documentare. Putem face intalnirea la fata locului. Link to comment
Lucian79 Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Nu pot sa nu constat cu amaraciune ca, atunci cand ati hotarat ca meetingu sa fie la mare automat ati taiat orice elan a membrilor din partea de Vest a tarii. Ptr. cineva din Tm,Or, Cj ... l-ar costa mai mult benzina decat distractia de-akol. Link to comment
MCojo Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Trebuia sa fie o astfel de intalnire si la mare nu numai la munte... sa inceapa listaaa ! Link to comment
mike.omega Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 (edited) Oameni buni, CAND??? (edit: se pare ca imi trebuiesc ochelari, 19.05 - 21.05.2006) Noi, constantenii, ne mai trecem pe lista? Edited March 19, 2006 by mike.omega Link to comment
Moshu Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 1. alx + 1 2. Moshu+Moasha+Cielofan (una de 3) Link to comment
alx Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Nu pot sa nu constat cu amaraciune ca, atunci cand ati hotarat ca meetingu sa fie la mare automat ati taiat orice elan a membrilor din partea de Vest a tarii. Ptr. cineva din Tm,Or, Cj ... l-ar costa mai mult benzina decat distractia de-akol. tren? avion? Link to comment
Recommended Posts