paul_marines Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Se apropie evenimentul!! 1 luna si ceva maruntis. Cand dam avansul, cui si mai ales cum ne cazam in functie de capacitatea camerelor? Cine vrea televizor.. sa ma caute pe mine, sigur se lipseste. Pai ce asta-i motivul intalnirii, sa ne uitam la B1 TV? Cine aduce scule de zgomot cu ritm si mai ales cum vom face cu barbeque-le. in sensul ca poate de acesta data sa fim vmeste (impreuna -rus). In acest sens ma refer sa nu lasam la dispozitia celor care vin de pe drum sa-si faca alte cumparaturi dupa ce au condus cateva sute de km. Poate facem si o lista publica de contributii/cumparaturi pe zile si preferinte. Sincer eu l-as praji un pic pe Ovi_jer, asa macar de antrenament, dar ma pastrez pana la eveniment. Sugestii? Link to comment
MCojo Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Imi pare rau pentru tine Safari_Hunter, dar pe Ovi deja il tin eu in ulei incins, ca sa se rumeneasca bine si pe o parte si pe alta ) ... si asa nu are prea mult curaj sa vina pe teritoriul...marinaresc! Link to comment
Satori Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Deci astia nu au gratar? Ne trebuie noua o fieratanie? Cumparaturile nu le facem atunci dintr-un supermarket sau ceva de genul asta? Link to comment
MCojo Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 (edited) Gratar exista la Talisman...daca o sa fie nevoie mai aduc si eu unul... cumparaturile propun ca si pana acum, din supermarket cu "negocieri" la fata locului... Edited April 14, 2006 by MCojo Link to comment
ovi_jer Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Sa inteleg ca vanatorul si ursul sant bucatari de data asta? Ce gazde ospitaliere domne ) Link to comment
MCojo Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 (edited) Neee cred ca-i vorba de cel putin un M A M U T... Edited April 14, 2006 by MCojo Link to comment
dreamlike Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 (edited) ...Cumparaturile nu le facem atunci dintr-un supermarket sau ceva de genul asta? Probabil majoritatea stiti ca la iesirea din Constanta spre Mangalia (punct obligatoriu de trecere), pe partea stanga este Metro iar dupa circa 3-4 km, pe partea dreapta este Selgros-ul. Asadar cumparaturile nu vor fi o problema. Sa hotaram doar daca facem cumparaturile la comun si daca da, ce se va cumpara (ideea lui Safari_Hunter mi se pare buna daca reusim sa ajungem la un numitor comun). Despre locurile in camere (nr. de paturi in camera) voi vorbi cu D-na Gabi in apropierea evenimentului cand vom sti cu aproximatie pe cine vom conta si voi tine cont de preferintele fiecaruia in materie de cazare, in speta numerele de paturi din camere, conditiile fiind aceleasi pentru toata lumea, iar locul fiind arhisuficient pentru 2 sau 3 paturi / camera. Pentru avans, se va rezolva pe plan local - cei din Constanta si eventual cei care trec prin Constanta pana atunci (1 Mai) vom plati propriile locuri si cu asta va fi suficient pentru avans. Pentru cei care au deschis mai tarziu calculatoarele le amintesc locul si conditiile de desfasurare al ostilitatilor (#65): http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...opic=9409&st=60 Edited April 14, 2006 by dreamlike Link to comment
Tommy Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 (edited) Am niste nervi de numa numa, eu abia undeva intre joi si sambata (18-20 mai) aflu daca pot pleca din Bucuresti. Daca raspunsul e pozitiv.. as mai putea sa vin atunci (vineri-sambata), as mai gasi loc? Edited April 15, 2006 by Tommy Link to comment
dreamlike Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 (edited) Esti binevenit oricand Tommy totul e sa ne anunti, macar la plecarea din Bucuresti sa putem apela, eventual, la pensiunile vecine. Edited April 15, 2006 by dreamlike Link to comment
ileana Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 (edited) Tommy, din experientele anterioare, eu zic sa stai fara grija. Sigur se va gasi loc sa pui(puneti) capul pe perna. Si daca nu gasim si nu gasim, poti petrece pana dimineata si sa te retragi in locul celui care se va trezi primul later edit: care ne imbatam mai cu foc de Sf C-tin si Elena?...ia sa facem un recensamant! Edited April 15, 2006 by ileana Link to comment
mike.omega Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Ticozauru meu face 8 ani, altii au aniversari prin familie, ne gasim noi amatori Link to comment
Moshu Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 @ileana> eu beau oricum... cu voi nu-mi trebuie aniversari, dar daca veni vorba: mama mea este Elena si vreau s-o serbez la Costinesti! Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 later edit: care ne imbatam mai cu foc de Sf C-tin si Elena?...ia sa facem un recensamant! Listaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! 1. Tu 2. Eu Link to comment
Moshu Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Listaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! 1. Tu 2. Eu 3. Ba eu, ca am zis inaintea ta Link to comment
MCojo Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 ...3. Ba eu, ca am zis inaintea ta Eu nu sunt da' beeeaaaaauuuuuuu impreuna cu voi... ) Link to comment
iulia Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 De Moshu chiar nu stiam, de Ileana iar nu stiam sigur daca se serbeaza odata cu Elena (stiu cazuri care zic ca da si altele care zic ca nu - eu zic ca si-asa nu sunt destule motive de petrecere, deci de ce am rata unul?!). In schimb de Zmeu stiam precis ca trebuie urechiat Motive gasim, sa treaca timpul asta mai repede ca abia astept ostilitatile! Link to comment
hitman Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Va doresc distractie placuta. Io din pacate nu pot sa vin, sint la job. Link to comment
ovi_jer Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Nasol iar beau palinca singur? Link to comment
paul_marines Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Nasol iar beau palinca singur? Poti conta pe noi, ne vom stradui din rasputeri si daca nu vom ajunge la exigentele tale, vom mai exersa. Link to comment
hitman Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 (edited) Nasol iar beau palinca singur? Mai. numai spune ca acum imi dau demisia. ("> Edited April 17, 2006 by hitman Link to comment
ovi_jer Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Daca nu vi inseamna ca nu ti-a placut si data viitoare nu mai aduc ) Link to comment
MCojo Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 (edited) Pot sa spun ca deja exersez de vreo cateva zile... Ovi te simti in puteri?! Edited April 17, 2006 by MCojo Link to comment
Wolfman Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Nasol iar beau palinca singur? Ti-ai reinnoit stocurile sau zici numai asa sa ne faci pofta??? Link to comment
MCojo Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 El nu prea e sigur ca vine...da macar palinca s-o trimita... Link to comment
Recommended Posts