MCojo Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Domnu' Baron eu zic sa te uiti "oleaca" si mai sus... si ai dii grija sa pregatesti parleala... Link to comment
Moshu Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 (edited) @ovi_jer> cred ca ne testeaza @mcojo> ok. Am transferat toata baza la voi. Iti dai seama, voi la gratare si eu in examen. ("> Dar si cand scap, sa va tineti! Vine Moshu, vine vine Cu drag de volan se tine "Litoralul te asteapta" I-a zis @mcojo in soapta... "Vino-ncoace fara frica ca la vila se ridica... fumurile de gratare de s-antunecat in zare" "s-au oprit si trei vapoare ca sa vada. Ce mirare!!!" Berea curge in pahare Dar si vodca (cine are!)... Gata. Edited May 3, 2006 by Moshu Link to comment
adycez Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 1. alx + 1 2. Moshu+Moasha+Cielofan (una de 3) de vineri 3. Wolfman + 1 (o camera dubla) de vineri 4. Wolfman' s staff (o camera dubla) de vineri 5. body+consoarta( o camera de 2 locuri) 6. Laurentziu83 (posibil +, nu stiu inca) 7. Brainiac + 1 (de data asta nu mai ratez intalnirea ) 8. Satori 9. MCojo +/- incert... 10. ileana 11.Zmeul cel rau 12.Xenna 12 claz + 1 14. ovi_jer + 1 15. Senna 16. John+1 (camera dubla) 17. Andreib cu sau fara +1 18. Leutzu + (dar pana in mai mai este...) 19.Ovidiuc +1 20. Iulia (camera 2 locuri). 21. Maniaku + Maniaka (camera 2 locuri+baie) 22. guru + o singura adepta 23. ovizel + 1 24. dreamlike + 1 25. Safari Hunter +1 - sunt posibile schimbari de plan mda.gif 26. Viorem87 + 2 ( camera 3 locuri + baie) 27. Mircea+1,5 (camera 2 locuri+baie) - sub rezerva ca 0.5 sa fie OK si sa nu apara probleme pana atunci 28. iso + 1 + 1/2 (camera 2 locuri + baie) de vineri ca am treaba drunk.gif 29. crisR +/- 1 (camera 2 locuri + baie), sanse 75% sa vin sigur. 30. Peste+1 (camera 2 locuri + baie), inca nu promit nimic sigur, tre sa dezbat cu plusA 31. Mike.omega (cel mai probabil intr-o vizita, sambata) 32. SVR +1+0.5+0.5 (camera 3 locuri +baie) - pe aia doi mai mici nu stiu inca daca o sa-i iau 33. adycez + 1 - (camera 2 locuri cu baie) - sper sa ajung de vineri seara - programul se termina la 17:00 si Bacau - Costinesti e destul de mult, dar daca nu - simbata dimineata la prima ora se decoleaza spre mare Link to comment
ileana Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 vine fluxul...se ingroasa randurile...sa speram ca refluxul vine dupa 21 mai Link to comment
mike.omega Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Din pacate BAC-ul ce vine ma tine in casa si pe la meditatii asa ca eu voi trece sambata dupa-amiaza pt ca vreau sa va cunosc pe mai multi @Vector: daca te bate gandu la fel poate ne vorbim pe pm si mergem impreuna Link to comment
paul_marines Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Safari vad ca o scalda, Da, Moshule o scald tare de tot, mai ales dupa cotele apelor Dunarii. Poate ca te voi aduce pe calea apei la intalnire. Chiar daca voi merge la Piatra, trec prin Galati sa bem o bere, sotia conduce. Am incercat sa fac tot posibilul sa fiu prezent mai ales ca meciul se joaca pe teren propriu. Oricum voi ajuta cu ce-mi va sta in putinta pentru buna desfasurare a intalnirii. Link to comment
VECTOR Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Din pacate BAC-ul ce vine ma tine in casa si pe la meditatii asa ca eu voi trece sambata dupa-amiaza pt ca vreau sa va cunosc pe mai multi @Vector: daca te bate gandu la fel poate ne vorbim pe pm si mergem impreuna si eu o sa merg tot sambata probabil,dar as vrea sa merg de dimineata sa prind toata ziua acolo. am auzit ca vin baietii cu mancare si bautura mai vorbim pana atunci. Link to comment
Moshu Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Da, Moshule o scald tare de tot, mai ales dupa cotele apelor Dunarii... .. Crezi nu crezi, exact la asta m-am referit si eu. Stiu ca esti pe baricade (sau ai fost?) Dar apa nu ne va impiedica sa ne vedem. PS Mi-ar place sa ma duci cu barca pana la Costinesti!!! Vuuuuuuuuuuum, vuuuuuuum... Cand treci prin Galati: ziua si ora. Link to comment
dreamlike Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 (edited) @dreamlike> si cu voi cum ramane? O sa fiti pe acolo? Imi cer scuze pentru intarziere, am avut nitica treaba si de abia acum am ajuns. Nici un prticipant, din cei care sunt inscrisi pe lista, nu va fi uitat iar cei care se hotarasc in ultima clipa nu vor ramane pe afara! Eu ma voi caza la Costinesti incepand de vineri si voi pleca acasa duminica, deci varianta navetei intre Costinesti si domiciliu este exclusa. Daca vine copilul tau (Cielofan) inainte o sa am grija de el ... Varianta deplasarii cu mijloace de transport in comun este - tren pana in gara Costinesti sau maxi taxi pana la Costinesti sau Mangalia (dar sa coboare in Costinesti). Atat trenul cat si maxi taxi se pot lua din gara Constanta . In cazul in care vine pana sa plec eu, pot sa trec pe la gara sa-l ridic si sa-l transport pe campul de lupta. Maine o sa vorbesc cu Dna Gabi (proprietara) si o sa stabilesc ultimele detalii, iar cu o saptamana inainte o sa ma duc pana acolo in "inspectie" si o sa va dau ultimele detalii. Alte nelamuriri? Edited May 3, 2006 by dreamlike Link to comment
Moshu Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Nimic, nimicutza lamurit complet, sar'na. Te mai contactez o data inainte de plecare, sa stabilim ce mai e de facut. Si multumiri Link to comment
Maniaku Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 1. alx + 1 2. Moshu+Moasha+Cielofan (una de 3) de vineri 3. Wolfman + 1 (o camera dubla) de vineri 4. Wolfman' s staff (o camera dubla) de vineri 5. body+consoarta( o camera de 2 locuri) 6. Laurentziu83 (posibil +, nu stiu inca) 7. Brainiac + 1 (de data asta nu mai ratez intalnirea ) 8. Satori 9. MCojo +/- incert... 10. ileana 11.Zmeul cel rau 12.Xenna 12 claz + 1 14. ovi_jer + 1 15. Senna 16. John+1 (camera dubla) 17. Andreib cu sau fara +1 18. Leutzu + (dar pana in mai mai este...) 19.Ovidiuc +1 20. Iulia (camera 2 locuri). 21. LIBER 22. guru + o singura adepta 23. ovizel + 1 24. dreamlike + 1 25. Safari Hunter +1 - sunt posibile schimbari de plan mda.gif 26. Viorem87 + 2 ( camera 3 locuri + baie) 27. Mircea+1,5 (camera 2 locuri+baie) - sub rezerva ca 0.5 sa fie OK si sa nu apara probleme pana atunci 28. iso + 1 + 1/2 (camera 2 locuri + baie) de vineri ca am treaba drunk.gif 29. crisR +/- 1 (camera 2 locuri + baie), sanse 75% sa vin sigur. 30. Peste+1 (camera 2 locuri + baie), inca nu promit nimic sigur, tre sa dezbat cu plusA 31. Mike.omega (cel mai probabil intr-o vizita, sambata) 32. SVR +1+0.5+0.5 (camera 3 locuri +baie) - pe aia doi mai mici nu stiu inca daca o sa-i iau Din pacate Maniaku si Maniaka se retrag din motive personale SPer sa nu se mai intample si altadata, dar de data aceasat sunt nevoit sa spun pas! Link to comment
adycez Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 ...31. Mike.omega (cel mai probabil intr-o vizita, sambata) 32. SVR +1+0.5+0.5 (camera 3 locuri +baie) - pe aia doi mai mici nu stiu inca daca o sa-i iau Din pacate Maniaku si Maniaka se retrag din motive personale SPer sa nu se mai intample si altadata, dar de data aceasat sunt nevoit sa spun pas! Bine ca pe mine m-ai scos de pe lista Revin cu adaugirea la lista: "33. adycez + 1 - (camera 2 locuri cu baie) - sper sa ajung de vineri seara - programul se termina la 17:00 si Bacau - Costinesti e destul de mult, dar daca nu - simbata dimineata la prima ora se decoleaza spre mare " Link to comment
MCojo Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Corectie dupa ultimile "modificari" : 1. alx + 1 2. Moshu+Moasha+Cielofan (una de 3) de vineri 3. Wolfman + 1 (o camera dubla) de vineri 4. Wolfman' s staff (o camera dubla) de vineri 5. body+consoarta( o camera de 2 locuri) 6. Laurentziu83 (posibil +, nu stiu inca) 7. Brainiac + 1 (de data asta nu mai ratez intalnirea ) 8. Satoxxi 9. MCojo +/- incert... 10. ileana 11.Zmeul cel rau 12.Xenna 12bis claz + 1 14. ovi_jer + 1 15. Senna 16. John+1 (camera dubla) 17. Andreib cu sau fara +1 18. Leutzu + (dar pana in mai mai este...) 19.Ovidiuc +1 20. Iulia (camera 2 locuri). 21. guru + o singura adepta 22. ovizel + 1 23. dreamlike + 1 24. Safari Hunter +1 - sunt posibile schimbari de plan mda.gif 25. Viorem87 + 2 ( camera 3 locuri + baie) 26. Mircea+1,5 (camera 2 locuri+baie) - sub rezerva ca 0.5 sa fie OK si sa nu apara probleme pana atunci 27. iso + 1 + 1/2 (camera 2 locuri + baie) de vineri ca am treaba drunk.gif 28. crisR +/- 1 (camera 2 locuri + baie), sanse 75% sa vin sigur. 29. Peste+1 (camera 2 locuri + baie), inca nu promit nimic sigur, tre sa dezbat cu plusA 30. Mike.omega (cel mai probabil intr-o vizita, sambata) 31. SVR +1+0.5+0.5 (camera 3 locuri +baie) - pe aia doi mai mici nu stiu inca daca o sa-i iau 32. adycez + 1 - (camera 2 locuri cu baie) - sper sa ajung de vineri seara - programul se termina la 17:00 si Bacau - Costinesti e destul de mult, dar daca nu - simbata dimineata la prima ora se decoleaza spre mare Link to comment
Moshu Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Ati inceput sa va faultati? Trebuie sa fim vigilenti ca altfel disparem de pe lista Cine sta primul planton? Link to comment
adycez Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Ma ofer planton I - ala e cel mai fain Ca de maine sunt plecat pentru vre-o 3 zile si nu cred ca o sa "pup" net pe acolo asa ca nu pot "baga" planton II sau III Link to comment
dreamlike Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 1. alx + 1 2. Moshu+Moasha+Cielofan (una de 3) de vineri 3. Wolfman + 1 (o camera dubla) de vineri 4. Wolfman' s staff (o camera dubla) de vineri 5. body+consoarta( o camera de 2 locuri) 6. Laurentziu83 (posibil +, nu stiu inca) 7. Brainiac + 1 (de data asta nu mai ratez intalnirea ) 8. Satoxxi 9. MCojo +/- incert... 10. ileana 11.Zmeul cel rau 12.Xenna 12bis claz + 1 14. ovi_jer + 1 15. Senna 16. John+1 (camera dubla) 17. Andreib cu sau fara +1 18. Leutzu + (dar pana in mai mai este...) 19.Ovidiuc +1 20. Iulia (camera 2 locuri). 21. guru + o singura adepta 22. ovizel + 1 23. dreamlike + 1 24. Safari Hunter +1 - sunt posibile schimbari de plan mda.gif 25. Viorem87 + 2 ( camera 3 locuri + baie) 26. Mircea+1,5 (camera 2 locuri+baie) - sub rezerva ca 0.5 sa fie OK si sa nu apara probleme pana atunci 27. iso + 1 + 1/2 (camera 2 locuri + baie) de vineri ca am treaba drunk.gif 28. crisR +/- 1 (camera 2 locuri + baie), sanse 75% sa vin sigur. 29. Peste+1 (camera 2 locuri + baie), inca nu promit nimic sigur, tre sa dezbat cu plusA 30. SVR +1+0.5+0.5 (camera 3 locuri +baie) - pe aia doi mai mici nu stiu inca daca o sa-i iau 31. adycez + 1 - (camera 2 locuri cu baie) - sper sa ajung de vineri seara - programul se termina la 17:00 si Bacau - Costinesti e destul de mult, dar daca nu - simbata dimineata la prima ora se decoleaza spre mare Am vorbit cu Dna Gabi si situatia nu este prea buna. Sunt pus intr-o ipostaza stanjenitoare pentru ca am negociat ca pretul sa fie minim pentru o pensiune de calitate de pe litoral, iar proprietara a fost de acord cu conditiile noastre si si-a facut anumite planuri. Vreau sa va mai amintesc inca o data ca pensiunile sunt inchise pana in a doua jumatate a lunii iunie, dar special pentru perioada 19-21.05, ne vor fi asigurate toate conditiile, lucru care va presupune angajarea unui minim personal pentru deservire. Problema este ca eu nu am putut sa-i spun exact pe cine putem conta (pentru ca lista sufera modificari continue) dansa bazandu-se pe faptul ca cel putin 90% din camere vor fi ocupate pentru doua nopti. Va rog sa precizati, cei care nu au facut-o, daca ramane valabila participarea si de cand se poate conta pe prezenta vostra. Link to comment
Moshu Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Deci, pentru organizatori. Eu am licitat pentru 2 nopti, adica de vineri pana duminica. Repet, vreau o camera de 3, deci ceva mai spatioasa, pentru mine, Moasha si Cielofan. Deci, Cielofan vine de vineri cu speranta ca va sta pe langa voi, ca e singurel mititelu' Eu ma prezint la examen sambata dimineata, il iau repede, dupa care sar in masina cu Moasha in dreapta si via Costinesti. Mai clar nu pot sa fiu. @dreamlike> da-mi nr. de mobil pe PM ca sa te stresez putin si in particular Vreau pretul la camera/noapte. Trebuie avans? Un cont si trimit. Link to comment
Wolfman Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 1. alx + 1 2. Moshu+Moasha+Cielofan (una de 3) de vineri SIGUR 3. Wolfman + 1 (o camera dubla) de vineri SIGUR 4. Wolfman' s staff (o camera dubla) de vineri SIGUR 5. body+consoarta( o camera de 2 locuri) 6. Laurentziu83 (posibil +, nu stiu inca) 7. Brainiac + 1 (de data asta nu mai ratez intalnirea ) 8. Satoxxi 9. MCojo +/- incert... 10. ileana 11.Zmeul cel rau 12.Xenna 12bis claz + 1 14. ovi_jer + 1 15. Senna 16. John+1 (camera dubla) 17. Andreib cu sau fara +1 18. Leutzu + (dar pana in mai mai este...) 19.Ovidiuc +1 20. Iulia (camera 2 locuri). 21. guru + o singura adepta 22. ovizel + 1 23. dreamlike + 1 24. Safari Hunter +1 - sunt posibile schimbari de plan mda.gif 25. Viorem87 + 2 ( camera 3 locuri + baie) 26. Mircea+1,5 (camera 2 locuri+baie) - sub rezerva ca 0.5 sa fie OK si sa nu apara probleme pana atunci 27. iso + 1 + 1/2 (camera 2 locuri + baie) de vineri ca am treaba drunk.gif 28. crisR +/- 1 (camera 2 locuri + baie), sanse 75% sa vin sigur. 29. Peste+1 (camera 2 locuri + baie), inca nu promit nimic sigur, tre sa dezbat cu plusA 30. SVR +1+0.5+0.5 (camera 3 locuri +baie) - pe aia doi mai mici nu stiu inca daca o sa-i iau 31. adycez + 1 - (camera 2 locuri cu baie) - sper sa ajung de vineri seara - programul se termina la 17:00 si Bacau - Costinesti e destul de mult, dar daca nu - simbata dimineata la prima ora se decoleaza spre mare Nu are rost sa te simti stanjenit dreamlike, este normal sa se confirme in mod SIGUR macar cu doua saptamani inainte cine vine sau nu, trebuie sa se stie si acolo ce sa pregateasca... Eu zic sa stai linistit chiar daca ti-ai pus cuvantul la bataie, din cate ii stiu eu pe participanti vor veni mai mult de 2/3, daca este nevoie de avans nu te sfii si spune-ne, in cateva zile se aduna cateva milioane... Link to comment
andreib Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 1. alx + 1 2. Moshu+Moasha+Cielofan (una de 3) de vineri 3. Wolfman + 1 (o camera dubla) de vineri 4. Wolfman' s staff (o camera dubla) de vineri 5. body+consoarta( o camera de 2 locuri) 6. Laurentziu83 (posibil +, nu stiu inca) 7. Brainiac + 1 (de data asta nu mai ratez intalnirea ) 8. Satoxxi 9. MCojo +/- incert... 10. ileana 11.Zmeul cel rau 12.Xenna 12bis claz + 1 14. ovi_jer + 1 15. Senna 16. John+1 (camera dubla) 17. Andreib cu sau fara +1 ( depind de un interviu la ambasada) 18. Leutzu + (dar pana in mai mai este...) 19.Ovidiuc +1 20. Iulia (camera 2 locuri). 21. guru + o singura adepta 22. ovizel + 1 23. dreamlike + 1 24. Safari Hunter +1 - sunt posibile schimbari de plan mda.gif 25. Viorem87 + 2 ( camera 3 locuri + baie) 26. Mircea+1,5 (camera 2 locuri+baie) - sub rezerva ca 0.5 sa fie OK si sa nu apara probleme pana atunci 27. iso + 1 + 1/2 (camera 2 locuri + baie) de vineri ca am treaba drunk.gif 28. crisR +/- 1 (camera 2 locuri + baie), sanse 75% sa vin sigur. 29. Peste+1 (camera 2 locuri + baie), inca nu promit nimic sigur, tre sa dezbat cu plusA 30. SVR +1+0.5+0.5 (camera 3 locuri +baie) - pe aia doi mai mici nu stiu inca daca o sa-i iau 31. adycez + 1 - (camera 2 locuri cu baie) - sper sa ajung de vineri seara - programul se termina la 17:00 si Bacau - Costinesti e destul de mult, dar daca nu - simbata dimineata la prima ora se decoleaza spre mare Sosirea mea este oarecum incerta si imi pare rau de lucrul asta. Depind de un interviu la amasada USA, care datorita seriozitatii ridicate a firmei de recrutare nici macar acum nu este programat . O sa postez aici cand aflu mai multe detalii. Link to comment
claz Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 1. alx + 1 2. Moshu+Moasha+Cielofan (una de 3) de vineri 3. Wolfman + 1 (o camera dubla) de vineri 4. Wolfman' s staff (o camera dubla) de vineri 5. body+consoarta( o camera de 2 locuri) 6. Laurentziu83 (posibil +, nu stiu inca) 7. Brainiac + 1 (de data asta nu mai ratez intalnirea ) 8. Satoxxi 9. MCojo +/- incert... 10. ileana 11.Zmeul cel rau 12.Xenna 12bis claz + 1 , 1 camera dubla, cu baie proprie, de vineri 14. ovi_jer + 1 , 1 camera dubla, cu baie proprie, de vineri 15. Senna 16. John+1 (camera dubla) 17. Andreib cu sau fara +1 ( depind de un interviu la ambasada) 18. Leutzu + (dar pana in mai mai este...) 19.Ovidiuc +1 20. Iulia (camera 2 locuri). 21. guru + o singura adepta 22. ovizel + 1 23. dreamlike + 1 24. Safari Hunter +1 - sunt posibile schimbari de plan mda.gif 25. Viorem87 + 2 ( camera 3 locuri + baie) 26. Mircea+1,5 (camera 2 locuri+baie) - sub rezerva ca 0.5 sa fie OK si sa nu apara probleme pana atunci 27. iso + 1 + 1/2 (camera 2 locuri + baie) de vineri ca am treaba drunk.gif 28. crisR +/- 1 (camera 2 locuri + baie), sanse 75% sa vin sigur. 29. Peste+1 (camera 2 locuri + baie), inca nu promit nimic sigur, tre sa dezbat cu plusA 30. SVR +1+0.5+0.5 (camera 3 locuri +baie) - pe aia doi mai mici nu stiu inca daca o sa-i iau 31. adycez + 1 - (camera 2 locuri cu baie) - sper sa ajung de vineri seara - programul se termina la 17:00 si Bacau - Costinesti e destul de mult, dar daca nu - simbata dimineata la prima ora se decoleaza spre mare O sa ajungem vineri dimineata, foarte devreme. Daca se poate, as mai avea o rugaminte: se poate sa am frigider si radio in camera? Daca vine sigur Ileana, doar frigider... Link to comment
Mircea Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 1. alx + 1 2. Moshu+Moasha+Cielofan (una de 3) de vineri 3. Wolfman + 1 (o camera dubla) de vineri 4. Wolfman' s staff (o camera dubla) de vineri 5. body+consoarta( o camera de 2 locuri) 6. Laurentziu83 (posibil +, nu stiu inca) 7. Brainiac + 1 (de data asta nu mai ratez intalnirea ) 8. Satoxxi 9. MCojo +/- incert... 10. ileana 11.Zmeul cel rau 12.Xenna 12bis claz + 1 , 1 camera dubla, cu baie proprie, de vineri 14. ovi_jer + 1 , 1 camera dubla, cu baie proprie, de vineri 15. Senna 16. John+1 (camera dubla) 17. Andreib cu sau fara +1 ( depind de un interviu la ambasada) 18. Leutzu + (dar pana in mai mai este...) 19.Ovidiuc +1 20. Iulia (camera 2 locuri). 21. guru + o singura adepta 22. ovizel + 1 23. dreamlike + 1 24. Safari Hunter +1 - sunt posibile schimbari de plan mda.gif 25. Viorem87 + 2 ( camera 3 locuri + baie) 26. Mircea+1,5 (camera 2 locuri+baie) - sub rezerva ca 0.5 sa fie OK si sa nu apara probleme pana atunci 27. iso + 1 + 1/2 (camera 2 locuri + baie) de vineri ca am treaba drunk.gif 28. crisR +/- 1 (camera 2 locuri + baie), sanse 75% sa vin sigur. 29. Peste+1 (camera 2 locuri + baie), inca nu promit nimic sigur, tre sa dezbat cu plusA 30. SVR +1+0.5+0.5 (camera 3 locuri +baie) - pe aia doi mai mici nu stiu inca daca o sa-i iau 31. adycez + 1 - (camera 2 locuri cu baie) - sper sa ajung de vineri seara - programul se termina la 17:00 si Bacau - Costinesti e destul de mult, dar daca nu - simbata dimineata la prima ora se decoleaza spre mare Vin in acelasi timp cu Clazul Daca e nevoie PM pentru un avans. Link to comment
Brainiac Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Dat avans de 500.000 la Ileana. 99% apar de vineri dimineata (1% ramane pentru situatii neprevazute). Link to comment
john Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 (edited) 1. alx + 1 2. Moshu+Moasha+Cielofan (una de 3) de vineri 3. Wolfman + 1 (o camera dubla) de vineri 4. Wolfman' s staff (o camera dubla) de vineri 5. body+consoarta( o camera de 2 locuri) 6. Laurentziu83 (posibil +, nu stiu inca) 7. Brainiac + 1 (de data asta nu mai ratez intalnirea ) 8. Satoxxi 9. MCojo +/- incert... 10. ileana 11.Zmeul cel rau 12.Xenna 12bis claz + 1 , 1 camera dubla, cu baie proprie, de vineri 14. ovi_jer + 1 , 1 camera dubla, cu baie proprie, de vineri 15. Senna 16. John+1, o camera dubla, cu baie proprie, de vineri 17. Andreib cu sau fara +1 ( depind de un interviu la ambasada) 18. Leutzu + (dar pana in mai mai este...) 19.Ovidiuc +1 20. Iulia (camera 2 locuri). 21. guru + o singura adepta 22. ovizel + 1 23. dreamlike + 1 24. Safari Hunter +1 - sunt posibile schimbari de plan mda.gif 25. Viorem87 + 2 ( camera 3 locuri + baie) 26. Mircea+1,5 (camera 2 locuri+baie) - sub rezerva ca 0.5 sa fie OK si sa nu apara probleme pana atunci 27. iso + 1 + 1/2 (camera 2 locuri + baie) de vineri ca am treaba drunk.gif 28. crisR +/- 1 (camera 2 locuri + baie), sanse 75% sa vin sigur. 29. Peste+1 (camera 2 locuri + baie), inca nu promit nimic sigur, tre sa dezbat cu plusA 30. SVR +1+0.5+0.5 (camera 3 locuri +baie) - pe aia doi mai mici nu stiu inca daca o sa-i iau 31. adycez + 1 - (camera 2 locuri cu baie) - sper sa ajung de vineri seara - programul se termina la 17:00 si Bacau - Costinesti e destul de mult, dar daca nu - simbata dimineata la prima ora se decoleaza spre mare Edited May 4, 2006 by john Link to comment
ileana Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 1. alx + 1 2. Moshu+Moasha+Cielofan (una de 3) de vineri 3. Wolfman + 1 (o camera dubla) de vineri 4. Wolfman' s staff (o camera dubla) de vineri 5. body+consoarta( o camera de 2 locuri) 6. Laurentziu83 (posibil +, nu stiu inca) 7. Brainiac + 1 (de data asta nu mai ratez intalnirea ) SIGUR 8. Satoxxi SIGUR 9. MCojo +/- incert... 10. ileana de vineri 11.Zmeul cel rau 12.Xenna 12bis claz + 1 , 1 camera dubla, cu baie proprie, de vineri 14. ovi_jer + 1 , 1 camera dubla, cu baie proprie, de vineri 15. Senna 16. John+1, o camera dubla, cu baie proprie, de vineri 17. Andreib cu sau fara +1 ( depind de un interviu la ambasada) 18. Leutzu + (dar pana in mai mai este...) 19.Ovidiuc +1 20. Iulia (camera 2 locuri). 21. guru + o singura adepta 22. ovizel + 1 23. dreamlike + 1 24. Safari Hunter +1 - sunt posibile schimbari de plan mda.gif 25. Viorem87 + 2 ( camera 3 locuri + baie) 26. Mircea+1,5 (camera 2 locuri+baie) - sub rezerva ca 0.5 sa fie OK si sa nu apara probleme pana atunci 27. iso + 1 + 1/2 (camera 2 locuri + baie) de vineri ca am treaba drunk.gif 28. crisR +/- 1 (camera 2 locuri + baie), sanse 75% sa vin sigur. 29. Peste+1 (camera 2 locuri + baie), inca nu promit nimic sigur, tre sa dezbat cu plusA 30. SVR +1+0.5+0.5 (camera 3 locuri +baie) - pe aia doi mai mici nu stiu inca daca o sa-i iau 31. adycez + 1 - (camera 2 locuri cu baie) - sper sa ajung de vineri seara - programul se termina la 17:00 si Bacau - Costinesti e destul de mult, dar daca nu - simbata dimineata la prima ora se decoleaza spre mare Avans (era sa scriu Moeciu ) Costinesti: Satori 50 ron Brainiac 50 ron CrisR 50 ron ileana 50 ron xenna 30 ron Banii sunt la mine. Sa-mi spuneti daca incerc sa vii trimit sau mai asteptam o tura, joia viitoare, sa strangem mai multi. @claz, eu zic sa-ti iei camera cu radio. Nu conta pe mine, nu stiu cat iti pot canta intre 2 pahare. Totul e sa ma prinzi pe frecventa potrivita. Link to comment
laurentziu83 Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Clazule, daca vrei radio iti imprumut eu unul, am destule, numai ca trebuie sa astepti pana vineri noaptea, ca de-abia atunci ajung. Link to comment
Recommended Posts