claz Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 @Senna, imi pare rau... am vorbit deja sa iau pe cineva. Link to comment
totti Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Surprize! 1. alx + 1 2. Moshu+Moasha+Cielofan (una de 3) de vineri 3. Wolfman + 1 (o camera dubla) de vineri 4. Wolfman' s staff (o camera dubla) de vineri 5. body+consoarta( o camera de 2 locuri) 6. Laurentziu83 (posibil +, nu stiu inca) 7. Brainiac + 1 (de data asta nu mai ratez intalnirea ) SIGUR 8. Satoxxi SIGUR 9. MCojo +/- incert... 10. ileana de vineri 11.Zmeul cel rau, vin SIGUR bre. Vineri seara sunt acolo. 12.Xenna 13. claz + 1 , 1 camera dubla, cu baie proprie, de vineri 14. ovi_jer + 1 , 1 camera dubla, cu baie proprie, de vineri 15. Senna 16. John+1, o camera dubla, cu baie proprie, de vineri 17. Andreib cu sau fara +1 ( depind de un interviu la ambasada) 18. Leutzu + (dar pana in mai mai este...) 19.Ovidiuc +1 20. Iulia (camera 2 locuri). 21. guru + o singura adepta 22. ovizel + 1 - nu mai este o certitudine... marti voi afla mai multe... JOB-ul 23. dreamlike + 1 24. Safari Hunter +1 - sunt posibile schimbari de plan mda.gif 25. Viorem87 + 2 ( camera 3 locuri + baie) - vineri 26. Mircea+1,5 (camera 2 locuri+baie) - sub rezerva ca 0.5 sa fie OK si sa nu apara probleme pana atunci 27. crisR +/- 1 (camera 2 locuri + baie), sanse 75% sa vin sigur. 28. Peste+1 (camera 2 locuri + baie), inca nu promit nimic sigur, tre sa dezbat cu plusA 29. SVR +1+0.5+0.5 (camera 3 locuri+baie) - pe aia doi mai mici nu stiu inca daca o sa-i iau 30. adycez + 1 - (camera 2 locuri cu baie) - sper sa ajung de vineri seara - programul se termina la 17:00 si Bacau - Costinesti e destul de mult, dar daca nu - simbata dimineata la prima ora se decoleaza spre mare 31. Seba + 1 + 1/2 (camera 3 locuri + baie) daca se poate cu televizor. 1/2 are 4 ani si 6 luni si este nepotelul nostru pe care l-am aduce sa vada si el marea. Sosim vineri dupa-amiaza si plecam Luni dimineata (3 nopti). Sa ne vedem cu bine. 32. Totti + 1, camera dubla, cu baie proprie, de vineri; venim cu Zafira! Link to comment
laurentziu83 Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Da incapatoare Zamfira asta. Link to comment
ovizel Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Mda... Din pacate INFIRM prezenta mea la Costinesti... JOB-ul... Poate data viitoare o sa fiu mai norocos... Distractie placuta celor care se vor stange pe plaiurile Constantene! Link to comment
MethodRO Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Mama soacra lasa ca am eu grija de aia mica! Tu adu-o ca ma descurc eu! Link to comment
dreamlike Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 (edited) Mai e vreo camera libera adecvata pt un NFSist cu NFSista aferenta si cu micul infractor din dotare? Adica ceva cu baie proprie, apa calda, ceva caldurica, un pat dublu si destul spatiu pt desfacerea unui pătuţ pliant? Purcede incoace ca ne descurcam noi. 1. alx + 1 2. Moshu+Moasha+Cielofan (una de 3) de vineri 3. Wolfman + 1 (o camera dubla) de vineri 4. Wolfman' s staff (o camera dubla) de vineri 5. body+consoarta( o camera de 2 locuri) - neconfirmat 6. Laurentziu83 (posibil +, nu stiu inca) 7. Brainiac + 1 (de data asta nu mai ratez intalnirea ) SIGUR 8. Satoxxi SIGUR 9. MCojo +/- incert... 10. ileana de vineri 11.Zmeul cel rau, vin SIGUR bre. Vineri seara sunt acolo. 12.Xenna 13. claz + 1 , 1 camera dubla, cu baie proprie, de vineri 14. ovi_jer + 1 , 1 camera dubla, cu baie proprie, de vineri 15. Senna 16. John+1, o camera dubla, cu baie proprie, de vineri 17. Andreib cu sau fara +1 ( depind de un interviu la ambasada) 18. NFS + NfS-ista si NFS-lul 19.Ovidiuc +1 - neconfirmat 20. Iulia (camera 2 locuri). - neconfirmat 21. guru + o singura adepta - neconfirmat 22. Totti + 1, camera dubla, cu baie proprie, de vineri; venim cu Zafira! 23. dreamlike + 1 24. Safari Hunter +1 - sunt posibile schimbari de plan mda.gif 25. Viorem87 + 2 ( camera 3 locuri + baie) - vineri 26. Mircea+1,5 (camera 2 locuri+baie) - sub rezerva ca 0.5 sa fie OK si sa nu apara probleme pana atunci 27. crisR +/- 1 (camera 2 locuri + baie), sanse 75% sa vin sigur. 28. Peste+1 (camera 2 locuri + baie), inca nu promit nimic sigur, tre sa dezbat cu plusA 29. SVR +1+0.5+0.5 (camera 3 locuri+baie) - pe aia doi mai mici nu stiu inca daca o sa-i iau 30. adycez + 1 - (camera 2 locuri cu baie) - sper sa ajung de vineri seara - programul se termina la 17:00 si Bacau - Costinesti e destul de mult, dar daca nu - simbata dimineata la prima ora se decoleaza spre mare 31. Seba + 1 + 1/2 (camera 3 locuri + baie) daca se poate cu televizor. 1/2 are 4 ani si 6 luni si este nepotelul nostru pe care l-am aduce sa vada si el marea. Sosim vineri dupa-amiaza si plecam Luni dimineata (3 nopti). Sa ne vedem cu bine. Sper ca nu am gresit la numaratoare. Daca mai sunt nehotarati va rog sa specificati in dreptul dumneavoastra. Edited May 9, 2006 by dreamlike Link to comment
NFS Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Apreciez, da' eu totusi n-am facut decat sa intreb daca mai sunt camere. Apoi ma hotarasc! Link to comment
claz Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Dar pe totti de ce l-ai sters? Zi-ne daca nu e ok sa se cazeze si el in vila, ca-i inchiriez divanul din Zafira Link to comment
ileana Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 totti-nii au avansat direct pe locul 22! Link to comment
dreamlike Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Apreciez, da' eu totusi n-am facut decat sa intreb daca mai sunt camere. Apoi ma hotarasc! Cum doresti maria-ta. Link to comment
svr Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Azi au pus la avizier anuntul cu Adunare Generala a Asociatiei pe data 20.05.2006 Si nu pot sa lipsesc fiinda sunt membru in comitet si trebuie sa prezint un raport de activitate. Nu stiu ce sa fac? Tare as vrea sa vin si eu la mare! Incerc sa caut o solutie, dar acum nu imi vine nimic in cap. Link to comment
guru Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Purcede incoace ca ne descurcam noi.1. alx + 1 2. Moshu+Moasha+Cielofan (una de 3) de vineri 3. Wolfman + 1 (o camera dubla) de vineri 4. Wolfman' s staff (o camera dubla) de vineri 5. body+consoarta( o camera de 2 locuri) - neconfirmat 6. Laurentziu83 (posibil +, nu stiu inca) 7. Brainiac + 1 (de data asta nu mai ratez intalnirea ) SIGUR 8. Satoxxi SIGUR 9. MCojo +/- incert... 10. ileana de vineri 11.Zmeul cel rau, vin SIGUR bre. Vineri seara sunt acolo. 12.Xenna 13. claz + 1 , 1 camera dubla, cu baie proprie, de vineri 14. ovi_jer + 1 , 1 camera dubla, cu baie proprie, de vineri 15. Senna 16. John+1, o camera dubla, cu baie proprie, de vineri 17. Andreib cu sau fara +1 ( depind de un interviu la ambasada) 18. NFS + NfS-ista si NFS-lul 19.Ovidiuc +1 - neconfirmat 20. Iulia (camera 2 locuri). - neconfirmat 21. Totti + 1, camera dubla, cu baie proprie, de vineri; venim cu Zafira! 22. dreamlike + 1 23. Safari Hunter +1 - sunt posibile schimbari de plan mda.gif 24. Viorem87 + 2 ( camera 3 locuri + baie) - vineri 25. Mircea+1,5 (camera 2 locuri+baie) - sub rezerva ca 0.5 sa fie OK si sa nu apara probleme pana atunci 26. crisR +/- 1 (camera 2 locuri + baie), sanse 75% sa vin sigur. 27. Peste+1 (camera 2 locuri + baie), inca nu promit nimic sigur, tre sa dezbat cu plusA 28. SVR +1+0.5+0.5 (camera 3 locuri+baie) - pe aia doi mai mici nu stiu inca daca o sa-i iau 29. adycez + 1 - (camera 2 locuri cu baie) - sper sa ajung de vineri seara - programul se termina la 17:00 si Bacau - Costinesti e destul de mult, dar daca nu - simbata dimineata la prima ora se decoleaza spre mare 30. Seba + 1 + 1/2 (camera 3 locuri + baie) daca se poate cu televizor. 1/2 are 4 ani si 6 luni si este nepotelul nostru pe care l-am aduce sa vada si el marea. Sosim vineri dupa-amiaza si plecam Luni dimineata (3 nopti). Sa ne vedem cu bine. Sper ca nu am gresit la numaratoare. Daca mai sunt nehotarati va rog sa specificati in dreptul dumneavoastra. Nu mai pot veni, o sa nasca un prieten. De fapt, nevasta-sa. In afara de asta, urmeaza si revizia costisitoare de 10 000 km. Link to comment
Moshu Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 @Moshule, cam periculos sa-i tina cielofan al tau de urat ! Exact cum spuneai: daca o iubesti ai parte de ea! ) Nu mai pot veni, o sa nasca un prieten... Sa faci niste poze, sa vedem si noi. Link to comment
ileana Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Suntem fftopic: . Iti raspund pe malul marii daca dai de Link to comment
Moshu Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Stii, daca si aici suntem off topic, insemna ca trebuie sa plimbam lista aia incontinuu, fara sa mai zicem nimic. Nu suntem off topic, pentru ca era vorba despre o viitoare relatie, intre doi tineri ai zilelor noastre care se va (sau nu se va, ramane de vazut S"> ) implini pe malul marii , la VILA TALISMAN Sa mai zica cineva ca suntem off topic. ) We love you, girls la malul marii, sa punem lucrurile la punct. Link to comment
body Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Eu nu o sa pot confirma decat luni daca apar sau nu pt ca ma paste o deplasare de 8 zile in interes de serviciu si se pare ca luni aflu .Asta e ! Link to comment
Immortal Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Vreau si eu sa vin! Da' cum nu'mi stiu planurile (de licenta, de tratament, etc.), ramane de vazut daca ma voi si caza sau doar trec 'in vizita' intr-o zi cu soare. Daca's primit, bine'nteles Link to comment
MCojo Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Sa-i vezi zgaraiiturile din Bucuresti?! Sau eleronul pus "meserias" de cei de la firma Exp... ) Link to comment
Satori Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Sa-l aud cum se plange de masina, normal Link to comment
Recommended Posts