Jump to content

Costinesti, Vila Talisman, 19 - 21.05.2006

Recommended Posts

'Zmeul cel rau' : Tu si ce model de MIG? :tongue:

Arma secreta. :D Eu stiu ca ai sa ma astepti cu sufletul la gura.. si-ai sa te rogi in loc de de vin.. sa fi pus in canistra.. benzina :mrgreen:

Edited by Tommy
  • Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@wolfman si @iulia : faza cu senna a fost spre bicaz, cand l-am asteptat o coloana intreaga...ce daca a fost pasager la mine, el tot batraneste le face, incet si sigur :D

Sorry, nu stiam... Eu nu prea ma omor dupa mersul in coloana ca le creste consumul celorlalti (AndreiB poate sa va confirme), asa ca o sa-i dau un avans de 1- 2 ore lui AdyCez sa pot merge si eu linistit cu cat imi permite drumul...

Domnilor, shitty news... se pare ca desi sunt constantean mai nou, nu va pot insoti in al vostru relache de uichend decat vineri seara putintel si, eventual, duminica seara daca mai gasesc pe cineva. In weekend trebuie sa fiu in Bucuresti.

Therefore, daca am ceva de platit, spuneti-mi.

Zori si cine doreste poate sa ia camera rezervata pt mine.

Edited by alx

@iulia Nu mai intarzii, promit, mai mult de sfertul academic :P . Jonctionam la orele 7? Ne-am putea intalni pe chei, in dreptul dealerului Mercedes, (intersectia dintre Splai Unirii si Vacaresti-Mihai Bravu) urmand sa trecem pe langa Autovit?

Bleah, alx. Sa iti fie rusine... sau sa le fie alora care te retin.

SUPORTI:

Florinut - 1

George03 - 1

gigi-kent - 1

laurentziu83 - 1

Moshu - 1

john - 2

Mai sunt?

Sambata dimineata plec si eu impreuna cu tigrutza spre voi...daca gasesc cazare pe langa voi stam pana duminica...daca nu...dar las ca vom gasii :D

Daca s-a rezervat numele de "Grupul 1" desi noi plecam primii spre Costinesti, n-avem incotro si, plini de modestie, o sa anuntam componenta pentru Grupul VIP:

- ovi_jer

- claz (cu Totti)

- John

Ma cam mananca talpa. :lavolan: Sa cobor pana la Cernavoda cu drumul sau sa fac stanga spre Giurgeni-Vadu Oii? :-? Parca prin Macin-Ciucurova-Babadag nu ma tenteaza. :-?

Ia-o prin Giurgeni-Vadu Oii... am venit ieri pe acolo si e aproape ok...doar cateva gropite... eu n-am avut curaj sa trec Dunarea cu bacul... :) )

Cat despre Cernavoda... :-? ... e cam aglomerat pe acolo...

Edited by MCojo
Eu nu prea ma omor dupa mersul in coloana ca le creste consumul celorlalti (AndreiB poate sa va confirme)

Cand o sa-mi cumpar porsche 911 o sa mai merg in coloana cu wolfman, pana atunci imi creste consumul (consumul de motor, ca cel de benzina nu mai vorbesc). :P

o sa anuntam componenta pentru Grupul VIP:

- ovi_jer

- claz (cu Totti)

- John

Degeaba VIP-ul vine vineri dimineata :mrgreen: .

...

Pt cei care au GPS dar nu pot sa instaleze hartile de ro poti sa pui adresa in latitudine si longitudine?

...

Putin cam cu intarziere dar nu aveam harta la indemana:

Lat: 43°57’

Long: 28°38’24”

Sper ca le-am luat corect si nu va treziti prin Marea Neagra.

Am vrut sa va fac o surpriza dar s-a rasuflat - am confectionat aproximativ 30 de bannere cu intalnirea nationala de la Costinesti pentru toti participantii, acum daca cineva vrea ceva unicat ...

Edited by dreamlike

Eu as frea totusi sa plec pe la ~9:00...

Mai pleaca cineva la ora asta (nu mai devreme, mai tarziu cu o juma' de ora , o ora... da) ?

Noi nu mai venim...ne duce la Antipa sa vedem animalele Luminescente. Pe voi va vad destul de des..si poate mai mergem la mare...alea nush cand le mai vad. Scuze.

Daca s-a rezervat numele de "Grupul 1" desi noi plecam primii spre Costinesti, n-avem incotro si, plini de modestie, o sa anuntam componenta pentru Grupul VIP:

Very Important Papagals... copyright Carcotasii... :) )

Buey sper ca speli pe Zamfira pe picioare sa o vaza si okiu' lu' Mandea...

'Zmeul cel rau' : Eu nu mai vin de vineri. Vin de sambata, asa ca sa ii dau lui Tommy un headstart.

Am inteles, am inteles .. te pastrezi pentru concursul de mici sau bere :tongue:

In absenta ta.. am castigat premiul: "cei din urma vor fi cei dintai" .. pe ziua de vineri. :P

Cred ca abia pe la 8-9-10 seara.. #-o

Eu nu mai vin de vineri. Vin de sambata, asa ca sa ii dau lui Tommy un headstart.

Pacat, mie de detectorul tau de radar imi pare rau :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...