Jump to content

Costinesti, Vila Talisman, 19 - 21.05.2006

Recommended Posts

• Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cum de ai inteles tu asta , Method? :P I wonder...

Io-te, frate! Aveau dreptate manelistii, numai pe interes... :mrgreen:

Zmeule, imi pare rau s-o spun...ai fost invatat prost > :P

Noi nu mai venim...ne duce la Antipa sa vedem animalele Luminescente. Pe voi va vad destul de des..si poate mai mergem la mare...alea nush cand le mai vad. Scuze.

Esti un dragut. :grumpy: :-W

S-ar mai putea aduce inca un suport de numere, dar la care nu s-a facut comanda pana acum? pentru Sorinrec.

Si autocolante, bineinteles.

Mai domnilor, ia vedeti de ma puteti ajuta cu un sfat, avand in vedere ca conform obiceiului :D , cred ca voi ajunge sambata noaptea: :lavolan:

Ce ruta sa abordez eu din Galati - Costinesti ca sa scap de: GROPI, CRATERE IN ASFALT si INTERDICTII DE CIRCULATIE - GRIPA AVIARA. :grumpy:

Dragii mei, va multumesc mult si va astept cu sfaturi.

PS @wolf> cred ca vezi in ce dilema sunt, am tot felul de informatii contradictorii despre drumuri. De aia n-am mai zis nimic de ruta.

Ce ruta sa abordez eu din Galati - Costinesti ca sa scap de: GROPI, CRATERE IN ASFALT si INTERDICTII DE CIRCULATIE - GRIPA AVIARA. :grumpy:

Ai auitat de INUNDATII. Eu ocolesc nitel pe drumuri comunale pe ruta Oltenita-Calarasi fiindca soseaua e inca sub apa.

Eu o sa merg pe ruta Buzau-Slobozia-Giurgeni, e cea mai rapida (443 km).

Pe Buzau-Slobozia mergem?

Eu ma gindeam al Bacau-Focsani-Hanul Conachi-Giurgeni Vadu Oii - Constanta!

Dar mai discutam diseara la telefon.

Eu a trebuit sa fac astazi un drum neplanificat pana la Bucuresti si inapoi. Drumul e bun (cel mai rau sector Basarabi - Constanta si cateva mici portiuni), se circula bine, nu mai e filtru aviar, nu sunt inundatii dar am trecut prin niste ploi torentiale ... Grija mare la radare!

Drum bun la toata lumea!

Mai domnilor, ia vedeti de ma puteti ajuta cu un sfat, avand in vedere ca conform obiceiului :D , cred ca voi ajunge sambata noaptea: :lavolan:

Dragii mei, va multumesc mult si va astept cu sfaturi.

PS @wolf> cred ca vezi in ce dilema sunt, am tot felul de informatii contradictorii despre drumuri. De aia n-am mai zis nimic de ruta.

daca vrei drum bun si fara gropi poti sa incerci : galati - braila - viziru - slobozia - tandarei - giurgeni - constanta. ai doar drum european de buna calitate,insa ocolesti putin pana la slobozia.

poti sa vii pe acelasi drum,dar sa faci stanga la baraganu(urmatorul sat dupa insuratei). asa nu mai ocolesti pana la slobozia,insa ai 10km de drum prost intre baraganu si tandarei.eu fac drumul asta aproape lunar cand merg acasa si se merge bine. exceptand cei 10km.

L.E. in harsova este aproape tot timpul radar. si in ovidiu cam la fel.

Edited by VECTOR

Moshule, cel mai bun traseu ar fi prin Viziru stanga si salba de sate cu drumuri pline de mici adancituri de cca 20 cm adancime, dispuse incat sa nu le poti ocoli si daca scapi vreuna poti da relaxat cu spatele. Pai sa nu ne faca si noua fanul familiei un banner pentru Chevy. Egocentristul s-a falit numai cu daew :spumelagura: ..ooooo!!! Nu vine el la mare :mda:

Pentru cei de la Chevy bannerul a fost expus aici!! :thumbl:

Edited by safari hunter

Multumesc de sfaturi tuturor. Dar ziceti ca Giurgeni - Vadu oii e bun? Eu vroiam s-o iau pe la Fetesti-Cernavoda, ma gandesc ca e sigur in functiune si arata si bine, doar vine de la capitala, nu? Nu o s-o iau pe la Viziru, am inteles ca e crima cu craterele. Oricum merg prin Slobozia.

Este bun. Ca sa ajungi la Cernavoda trebuie sa schimbi dreapta la Tandarei (dupa Politie) prin Platonesti - Fetesti care-i fifty fifty, sau pe la Facaeni unde tornada din 2002 a luat si bruma de asfalt care mai era pe carosabil. Vino cu incredere prin Harsova cu mentiunea. Radar mobil in trafic la Giurgeni. 2 fixe la intrare si iesire din Harsova si unul fals la Ovidiu. E atat de "fals" ca vine factura cu poza acasa. Drum bun. :thumbl:

Edited by safari hunter

CRED ca plec maine (Vineri), deci ileana... nu nu cred ca pe la 13-14 sau ce ora era :D

Vad ca va certati pe traseu..., dar pe care l recomandati? :|

Pai ne certam pt traseul celor ce vin din zona Moldovei. Eu m-am hotarat pentru Cernavoda, ceva mai lung, dar n-am fost decat cu trenul pe acolo si vreau sa incerc.

Incerc pe Platonesti-Fetesti, de Facaeni banuiam ca e poligon de tragere.

De Baraganu-Tandarei ce mai stiti? Ultima data cand am trecut prin februarie 2004 era praf, la intors am mers pe la celebrul Paradisiulica :D din Slobozia.

@Moshu: daca vii prin Slobozia de la Buzau poti sa cobori pana la Drajna si sa mergi pe drumul din continuarea multiubitei autostrazi a soarelui. Pe varianta asta as merge daca e praf ruta Tandarei.

Edited by laurentziu83
...

Eu m-am hotarat pentru Cernavoda, ceva mai lung, dar n-am fost decat cu trenul pe acolo si vreau sa incerc.

Incerc pe Platonesti-Fetesti, de Facaeni banuiam ca e poligon de tragere.

De Baraganu-Tandarei ce mai stiti? Ultima data cand am trecut prin februarie 2004 era praf, la intors am mers pe la celebrul Paradisiulica :D din Slobozia.

@Moshu: daca vii prin Slobozia de la Buzau poti sa cobori pana la Drajna si sa mergi pe drumul din continuarea multiubitei autostrazi a soarelui. Pe varianta asta as merge daca e praf ruta Tandarei.

In ordine: in Ialomita, in afara de Slobozia - Giurgeni (de fapt ... de la Urziceni incapand) nu cred ca exista drum practicabil (a se citi: drum pe care poti merge cat te tine masina/buzunaru' sa cotizezi la radare). Spun asta din experienta :(

Baraganu-Tandarei ... eu nu mai folosesc ruta asta desi trebuie sa ocolesc 40 km prin Slobozia (dus-intors ... se aduna destul ... 250 km in loc de 170 km). Ultima oara cand m-am aventurat pe acolo, undeva prin martie, am gasit portiuni pe care nu se mai vedeau nici macar insulitze de asfalt. Doar o succesiune de gropi. Partea mai nasoala este ca s-au gandit niste baieti isteti sa umple gropile cu piatra sparta, fara sa o indese cu nimic ... doar au turnat-o si atat ... iar camioanele au aruncat-o pe langa gropi ... asa ca acum sunt si mai adanci decat erau in urma cu un an.

Ca recomandare de traseu: Galati-Braila-Slobozia-Giurgeni-Harsova-Constanta. Cu exceptia portiunii iazu-Slobozia (cca 21 km) unde in loc de asfalt sunt placi de beton ... distruse rau de tot pe anumite portiuni (primii 3-4 km dupa Iazu si ultima bucata: Slobozia Noua - Slobozia ... vreo 2 km) este numai drum european ... deci 10 km/h in plus ... legal :D

Pai noi suntem deja la vila.

Dupa o mica excursie in Vama Veche, am ajuns la ora 6 la vila si ne-am cazat. Toate bune si frumoase.

Va asteptam :)

Distractie placuta! Acum pleaca si adycez spre mare, eu imi astept staff-ul si pe la 9.00 pun cap-compas Costinesti. Drum bun celor care n-au ajuns inca!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...