sorinrec Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Drum bun tuturor !!!!Cum se prezinta azi vremea la Costinesti?Daca se rezolva problemele mele e posibil sa aterizez si eu sambata .Mai gasesc cazare pe acolo? Link to comment
ovidiuc Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 In Bucuresti vremea e super.Iau un portbagaj si la Costinesti. Link to comment
mike.omega Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Avem soare pt toti, cel putin in ct e super misto vremea! Link to comment
laurentziu83 Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 La 10 il iau pe Cielofan si plecam. Costinesti asteaptamaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Mersi George de informatia cu traseul. Cred ca am sa merg Braila-Slobozia-Drajna-Fetesti-Cernavoda-Constanta. Stiu, e mai lung drumul, dar m-am plictisit de podul de la Giurgeni si de Dobrogea. Link to comment
vio.p Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 E vreme de plaja... & balaceala ? Link to comment
Tommy Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Pai noi suntem deja la vila. Dupa o mica excursie in Vama Veche, am ajuns la ora 6 la vila si ne-am cazat. Toate bune si frumoase. Va asteptam Grija mare, nu demolati pe-acolo sa va dea afara inainte de-a ajunge si restul Link to comment
sebian Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Stimati colegi forumisti, va doresc Distractie Nelimitata, sa aveti parte de soare si de mare, si sa va intoarceti cu bine... Si o dedicatie, sa stiti ce va asteapta la malul marii! "> Link to comment
vio.p Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Sunt pe autostrada. Pe ce strada se afla vila? Link to comment
nino Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Cred ca se distreaza forumistii nostri prezenti la mare... si nu prea mai dau pana diseara pe forum... Oricum, distractie placuta si chef de ... chef! Link to comment
MethodRO Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 (edited) Am sa ajung si eu maine dupa 12. Ca am de schimbat cablurile de la antene. Dupa cum prognozam au fost retezate de gagiciile de la financiar cu scaunul. Edited May 19, 2006 by MethodRO Link to comment
VECTOR Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 astazi este foarte frumos. din pacate maine se cam anunta ploi. insa temperatura va fi de 22-23 de grade... Link to comment
MethodRO Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Auzi mai VECTOR tu ti cu noi sau cu lupu? Link to comment
VECTOR Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Auzi mai VECTOR tu ti cu noi sau cu lupu? eu tin cu adevarul... pana la urma cum facem maine? mergem toti gramada? mergem fiecare cand poate? eu as vrea sa plec pe la 10.30 dimineata si sa stau pana pe la 7 seara. sper sa si reusesc ceea ce vreau,si sa nu apara surprize. Link to comment
mike.omega Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Daca o sa pot ajunge, te sun maine(sper ca ai acelasi nr daca nu lasa unu pe pm) si mergem asa cum zici tu Link to comment
Immortal Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Pe mine cine ma suna? Vreau si eu sa vin! Cand merge majoritatea? Link to comment
VECTOR Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Pe mine cine ma suna? Vreau si eu sa vin!Cand merge majoritatea? nu prea exista o majoritate din pacate. eu cu mike mai vb. maine dimineata la telefon. ar fi frumos sa mergem toti odata. lasa si tu un nr. de telefon pe pm si luam legatura maine dimineata. tu ce program ai maine,si cam la ce ora ai prefera sa mergi? Link to comment
Immortal Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 N'am dormit de ieri (deh, 3 examene in ultimile 30 de ore) si la noapte sunt de munca de la 3am pana la 10am... Nu stiu ce sa fac. Cred totusi ca mike mai are numaru' meu (cel putin asa ar trebui )... E foarte dimineata - eu tot speram intr-o grupare mai spre dup'amiaza - si nu stiu cum sa fac ca sa nu va incurc si pe voi. Ma mai gandesc, si, daca e sa vin, dau dimineata cu prezenta pe PMuri Link to comment
mike.omega Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Immortal daca mai apuci sa citesti pana maine dim cand te voi suna trebuie sa stii ca eu voi merge cu Vector si avem de gand sa ne intalnim undeva pe la ora 10:00 pt a purcede spre locul faptei, am sa te sun cand plecam sa vedem in ce stare de somnolenta esti Link to comment
Immortal Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Eventual un PM la ora 9... The man with no sleep Link to comment
paul_marines Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 (edited) BREAKING NEWS: La Costinesti se finalizeaza instalarea Obeliscului, motonava esuata s-a indepartat de tarm (prin eroziunea malurilor ) si.. si... miros de gratar, muzica si bere au in geamuri bannere cei de la ChevroletClub si DaewoooohohoClub petrec din toate resursele. Am stat pana astazi de dimineata pe la 2 00, intr-o atmosfera de plina de fun, pacat ca trebuie sa plec peste cateva minute la Piatra Neamt sa duc flacara petrecerii si pe meleaguri montane pline de istorie din vara lui 2005. Primele imagini neprelucrate au ajunsera pentru cei ce ramasera acasa, sau sa-i zoreasca pe cei ce va sa vina. Hai Moshule step on it!!! Edited May 20, 2006 by safari hunter Link to comment
VECTOR Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 in maxim 2 ore ma intalnesc cu mike si plecam si noi spre "Marea Adunare Nationala" . poate il agatam si pe immortal... topser? Link to comment
MethodRO Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Eu cred ca o sa ajung cu ZDB-ul dupa ora 14. Link to comment
VECTOR Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 alte poze de la costinesti pentru cei ramasi acasa. vremea este superba,apa este calda(16 grade) si atmosfera se incinge. Link to comment
Satori Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Berea e rece, marea e rece, palinca e fierbinte ca ne arde soarele... ce sa mai zicem... e nashpa rau aici si nu a venit nimeni la intalnirea nationala. Din pacate. Link to comment
BogdanG Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 (edited) Distractie placuta si sa aveti grija de voi ,prin Bucuresti deja bintuie aviara S"> asa ca distrati-va cit mai puteti . Din pacate nu pot sa ajunge ("> cu toate ca am rezervorul plin , chiar nu pot . Edited May 20, 2006 by BogdanG Link to comment
Recommended Posts