dreamlike Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 ... asteptam cu nerabdare urmatoarea nationala care va fi in IULIE In iulieeeee, ce ma fac ca n-am AC? O sa fac sauna pana la Oradea. Link to comment
mike.omega Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Zi merci ca ai deflectoare si poti deschide geamurile macar 2 cm... Link to comment
VAXXi Posted May 21, 2006 Author Share Posted May 21, 2006 Nene Mircea si berea e un produs natural. Eu unu pot confirma. Ce ? ala nu era ceai de sunatoare ?!? m-atz' pacalit !! Link to comment
Immortal Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 @mike: bagam tikalosu'n portbagaju' de la kakalos? Eu sunt prezent 100%, ca mi-a placut sambata... Link to comment
mike.omega Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Nu, nu bagam tikalosu la tine in portbagaj din 2 motive: 1. N-are loc 2. Tu vrei sa revina zdranganelile si greierii??? Link to comment
Immortal Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Ssssst, stii ce liniste e in Kalosu' meu? (apropo, i-am multumit lu' Sato? ) E atat de liniste ca deja se-aud alalalte (alea mici, firave si infundate) Cat despre prima bucata - ok, venim cu Cielo lu' bebemeu atunci ) Link to comment
steph Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 oradea ? ma gandeam si eu ca scap de examene, de tot si vin in sfarsit la o intalnire nationala si voi faceti intalnire la oradea? Link to comment
MethodRO Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Vaxxi bun a fost ceaiul ala de sunataoare. Cand mai bem? Si poate mai facem rost si de niste zeama deai de plosnita sau mai bine zis suc de mere Tedy. Link to comment
Satori Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Am ajuns si eu acasa. Costinesti-Centura Bucurestiului-Ploiesti-Bucuresti. Ca de obicei, intalnirea a fost scurta si nu a venit nimeni. Adica stai... aia era cea saptamanala, asta a fost doar scurta. Dar esentele tari vin in sticle mici asa ca a fost superb. Ca sa ne dovedim dependenta de aceste evenimente, nu o sa treaca mult pana cand o nou topic, o noua intalnire, o sa apara Mai multe detalii si aventuri, maine. Desi, o doza de secret o sa ramana. Asta asa... sa va faca sa vedeti cu ochii vostri data viitoare cat de mult se pot distra membrii acestui forum. Link to comment
Alezz Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Centura Bucurestiului Ai trecut pe langa mine,nu ti-am dat flashuri pt ca aveai masina murdara si abia am vaz ca era un kalos albastru ,noroc cu numarul de inmatriculare. Cand bagati pozeleeee??? Link to comment
dreamlike Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 oradea ? ma gandeam si eu ca scap de examene, de tot si vin in sfarsit la o intalnire nationala si voi faceti intalnire la oradea? Am incercat si eu marea cu degetul si am inteles ca mai avem si alte alternative: Chisinau, Istambul, Budapesta - putem sa ne unim cu Europa sau cu fratii moldoveni. Chiar asa, avem vreun membru din Basarabia? P.S. Asteptam ultimele confirmari de la participantii la intalnire care au ajuns acasa cu bine: Mures, Galati, Bacau, Bucuresti, Rm. Valcea. Link to comment
totti_na Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Am ajuns si noi pe la 21:05, a fost putin dar frumos. Link to comment
Moshu Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 (edited) Da, OK totul. Am confirmat ceva mai tarziu pen' ca am fost la mamica mea care este Elena. Si acum am ajuns acasa la noi. Super forum, super vreme si membrii super meseriasi. Later Multumim organizatorilor, care au fost langa noi tot timpul. Nu stau bine aici... pozele alea Edited May 21, 2006 by Moshu Link to comment
Seba Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 A ajuns si Muresul acasa dupa 12 ore, din care 2 ore petrecute la Cota 1400 ca asa-i frumos si sanatos: dupa mare si-un pic de munte. A fost frumos dar din pacate tot ce-i frumos trece repede. Multumiri organizatorilor si tuturor membrilor care ne-au "adoptat"! "> Keep in touch! Link to comment
Moshu Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 (edited) Eu am sa pun o poza din ciclul "casa de copii nu e acasa!" PS Am ajuns putin bulversat acasa, dupa ce am vazut ce am vazut... Edited May 21, 2006 by Moshu Link to comment
ileana Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Am ajuns si noi, in jur de ora 22.30, cu escala la Gara de Nord, de unde am ridicat singura membra a familiei care nu are cont pe forum, mama. Ingrozitor de cald pe drum, mai ales cand ma gandeam ca maine e luni ("> . Despre intalnire ce sa va spun asa repede asta seara?! Decat ca a fost pustiu, nu a venit nimeni si in camera 20 au fost 4 patru libere Sa ne revenim si dam mai multe detalii. O saptamana usoara! Link to comment
Moshu Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Si un drive test cu @dreamlike si matizache cel albastru care-i apartine: Si inca mai avea vana... Si una de dimineata (asa credeau ei...) Link to comment
john Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Am ajuns si noi cu bine pe la 22.00, mai multe impresii maine. Link to comment
test_driver Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Am ajuns si eu acasa, Dupa ce am venit cu o intarziere cam mare, in final am rams doar cu claz, am baut cateva pahare de ceai, sau ma rog, sticle, ce erau nu stiu, imi pare rau ca nu am ajuns si sambata seara, deupa cum promisesem. Cel mai rau imi pare ca nu m-am intalnit cu moshu, ca intrasem cu el in niste polemici mai de mult pe forum, si apoi ne-am imprietenit . Dar sa stii ca eu te stiu din poze . Numai bine la toata lumea, si sper sa ne vedem si mai multi la urmatoarea intalnire. Link to comment
VECTOR Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 ma bucur sa aud ca toata lumea s-a simtit bine si ca toti au ajuns acasa cu bine si fara incidente. regret foarte mult ca nu am putut sa stau pana mai tarziu sambata seara,dar mai aveam niste obligatii. oricum ,ma bucur ca am reusit sa cunosc o parte din oamenii din spatele nick-urilor de pe forum si astept sa ne vedem cu bine la urmatoarea intalnire. si bineinteles,asteptam poze... "> Link to comment
adycez Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Am ajuns si eu impreuna cu o parte a haremului acasa cam la 20 min. dupa Wolfman. A incercat el s ama tina mai la distanta, dar nu prea i-a reusit. Oricum urmatoarea mea mashina se va numi Leganzza - cunoscatorii stiu de ce! Aseara nu am reusit sa mai intru pe forum, ca amigdalele care de bine de rau m-au cam lasat in pace in week-end au reinceput sa faca figuri. Cred ca azi le duc un pic iar pe la doctor. Multumesc Ovi_jer si Claz pentru avansarea de la "Membru" la "Sultan de Moldova" - vad ca sunteti oameni parolisti si v-ati tinut de cuvint. In concluzie a fost un week-end superb, prima mea intilnire la care particip si promit sa nu fie ultima. Mi-am dat seama ca sunteti cu totii niste oameni superi. P.S.: Multumim "dreamlike" pentru superba organizare. Multumesc Satori si Brainiac pentru ca mi-ati transportat o parte a "haremului" la Bucuresti. Link to comment
MethodRO Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 @adycez : Bai si cu nr de telefon de la harem nu mi le-ai dat. Astept! Link to comment
andreib Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Am ajuns aseara pe la ora 20, obosit dupa fugareala de pe E85. Drumul a fost bun mai putin judetenele de prin Ialomita unde nu prea exista indicatoare. Puternica intalnire, abia astept urmatoarele . Link to comment
Moshu Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 (edited) ... Cel mai rau imi pare ca nu m-am intalnit cu moshu, ca intrasem cu el in niste polemici mai de mult pe forum, si apoi ne-am imprietenit . Dar sa stii ca eu te stiu din poze . Si mie imi pare rau, chiar am intrebat de tine. Mai ales ca am vorbisem sa ne dam cu BMW-ul... Dar nu-i problema, m-am dat cu Matizul lui @dreamlike si m-am jucat cu aparatul foto a lui @mike. Data viitoare, nu mai este mult "> Edited May 22, 2006 by Moshu Link to comment
Wolfman Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Fratilor, al cui era Reno-ul cu nr. de Dambovita ce dadea sa se urce pe Leganza mea? Link to comment
Recommended Posts