iulia Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Abia acum mi-am revenit si eu si sunt in stare sa postez impresii In primul rand multumiri organizatorilor - adica prietenilor nostri constanteni care, desi am aflat ca erau zilele orasului lor, au fost acolo cu noi la Costinesti. In rest, o atmosfera extraordinara, chiar incendiara pe alocuri; am ras cum n-am mai ras demult. Alte repere: test-drive-uri nocturne, vizite la valul marii (tot nocturne); cinsteli cu sucuri mai mult sau mai putin naturale si cu concentratii de alcool variate, filosofari la orele mici ale diminetii. A, si mi-am revizuit parerea despre mersul in coloana - intoarcerea la Bucuresti a fost foarte placuta. Pe scurt, o intalnire nationala reusita din toate punctele de vedere, si care totodata conduce in topul meu de intalniri la care am participat. Link to comment
Moshu Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 (edited) Cam putin poate Matizul lui Dreamlike ... @dreamlike> avand in vedere ca eu as avea de facut 200 km ca sa-i dau o castana de-aia cu degetul mare in varful capului, invartita de-ti dau lacrimile, te las pe tine ca esti mai aproape... Fiindca @moshu mi-a facut publica moaca suava de "dimineata", uite-o poza in care @ovi_jer cred ca testa concentratia de ceai de sunatoare din "rezervorul" de pe locul soferului @ileana> cuscra, vezi ca ai obiectivul defect (aberatii optice): efectul de butoi, ai auzit de el? Ai prelucrat poza in PS si vrei sa ma faci de kko la fete? Edited May 22, 2006 by Moshu Link to comment
mike.omega Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Vezi ca poza e made by Dreamlike "> Link to comment
Moshu Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 (edited) Da, l-am vazut in geamul lateral stanga spate... Si pe tine langa el, bineinteles A venit vremea razbunarii? Ne apucam de postat POZE ADEVARATE? Edited May 22, 2006 by Moshu Link to comment
dreamlike Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 @dreamlike> avand in vedere ca eu as avea de facut 200 km ca sa-i dau o castana de-aia cu degetul mare in varful capului, invartita de-ti dau lacrimile, te las pe tine ca esti mai aproape... Lasa-l ca am eu ac de cojocul pisicherului . S-au facut multe poze dar ar fi bine sa ramana doar pentru uz intern pentru ca sunt destule imagini compromitatoare care ar putea afecta credibilitatea unor membrii . Am sa atasez totusi poza care arata faptul ca devenim incet, incet o familie a carei coeziune e in continua crestere (desi cativa au reusit sa chiuleasca). Link to comment
MethodRO Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Despre ce poze compromitatoare vorbesti mai Dreamlike. Eu nu recunosc nimik. Link to comment
Moshu Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Sunt de acord, ca si data trecuta pozele compromitatoare nu trebuie postate acum, ci mai tarziu putin. Dar avand in vedere atacul dur al @Ilenei asupra mea, as vrea s-o intreb ce cauta prin "poalele" lui Ovidiuc cu ochelarii pe nas? Is de aia de marit sau UV? Link to comment
vio.p Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 pozer de pe drum si de la "Mamaia" PS: Multumesc pentru inchetata claz PSS: Unde o sa fie urmatoarea intalnire? Nu scapati de mine ... Link to comment
Moshu Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Cred ca se intampla ceva. Nu pune nimeni poze. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare La taliene Tunata frate Lista lui... dreamlike Din ciclul: mai fa-ne tu poze poate-ti iei ban! Scufita rosie (aka ovidiuc): bunicutzo (aka ileano), de ce ai dintii asa mari? Multi ani traiasca! Tortul miresei Link to comment
Satori Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Iote ca tot mi-a iesit ceva, in ciuda intunericului... Link to comment
sorinrec Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Dar coropisnita VIP?Ca la cate poze a facut saraca si cat suc a baut... Link to comment
ovidiuc Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Dupa cum remarcati in poza de grup,in barca era cola.Numai aia s-a baut.Cat despre o parte din pozele lui Moshu,o parte din ele sunt trucate Link to comment
claz Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Am ajuns si eu intr-un sfarsit. Incerc sa surprind cateva repere, foarte pe scurt deocamdata. Intalnirea a inceput de fapt pentru noi joi, la intalnirea saptamanala. Pe la 1 ne-am grupat la o benzinarie de unde am plecat in tromba spre mare. Eu deschizator de drum, deoarece cunosc cel mai bine autostrada, cu toate semafoarele. Grup strans pana la un moment dat, cand am simtit un carcel in picior si acul vitezometrului a sarit pe undeva pe la 200. Asta din cauza ca fugeam de fotonii cu steroizi ai lui ovi_jer. Ma gandeam ca se exfoliaza vopseaua pe zafira si Totti se plangea ca se bronzeaza prematur pe ceafa. Am mers constant cu fuleu sporit pana am inceput sa aud sughituri de pe locurile din spate )"> La Drajna, o scurta oprire de alimentare... si invers dupa care iar cursa spre mare. Ajungem pe la 5:30 in Vama Veche sa admiram rasaritul. "Hai la Costinesti ca e innorat" Am ajuns in sfarsit la vila, ne-am cazat, [...] M-am plictisit de scris. Va urma... Din episoadele urmatoare: - "frumos exemplar"; aici era vorba de o sticla de bere - "si ce faci? dai licuricii pe razatoare si scoti din ei megawattu'?!" - scurta naratiune despre cum am plecat pe malul marii inaintea grupului si am adormit in barca - "dau cu sabia dau cu paru' " poezie in trei acte de laurentiu liniuta jos - automedicatie prelungita cu apa foarte plata cu lamaie Si mai sunt o multime de scris... Ca sa rezum, intalnirea a fost super! Multumesc organizatorilor, si sa ne vedem cu bine la urmatoarea Link to comment
test_driver Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 cand e urmatoarea intalnire nationala ca deja mi-e dor de voi totzi. deh, eu nu am apucat sa stau prea mult cu voi. Ati ales prost week-end-ul din punctul meu de vedere, a fost program prea incarcat. data viitoare promit sa dau lada aia de bere aaaaa cola, pardon. Link to comment
Satori Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Dezastru lasat in urma, cand aveam chef sa ne dam in barci Link to comment
Moshu Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 fftopic: Eram si eu in MaTiz cu dreamlike si sa stii ca s-a comportat foarte bine masina la 140. Nici o zdranganeala (in torpedo am vazut la el o bucata de mocheta subtire). Sincer am ramas surprins de stabilitate si de comportamentul tizului in general la viteza respectiva. Tata, lasa lu' @dreamlike si lu' @moshu problema lui @mike cu viteza la matiz si alte alea Il luam la un testdrive cu noi Dar coropisnita VIP?Ca la cate poze a facut saraca si cat suc a baut... Cred ca deja a avortat la cate blitzuri a luat in ochi... Link to comment
vio.p Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 (edited) ...data viitoare promit sa dau lada aia de bere ... Da... parca ai dat ladaaaa , duminica seara Mai e cineva care a promis o bere (si nu a dat ) ... un vitezoman cu To... Edited May 23, 2006 by vio.p Link to comment
Tommy Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 De la galerie? Mea culpa! Ma revansez! Link to comment
ioana_fata_ilenei Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 mie una mi-a placut intalnirea ...o singura intrebare ma framanta...saptamana viitoare unde merem? Link to comment
Moshu Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Mai draga, tie ti-e dor de @methodul... Ai vazut ce brand are de la ridicat atatea cutiutze cu ceai? Link to comment
ioana_fata_ilenei Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 of doamne ce bine stii sa citesti gandurile oamenilor ...sincer..mi-a placut..nu neaparat ma refer la partea methodului*..a fost kalumea.. Link to comment
ileana Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Si care a fost ma rog partea @methodului??? Link to comment
sebian Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 pai intreab-o ce a facut cand matale dormeai, regina! Ai cam scapat-o din mina Link to comment
renatremo Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Salutare! Mi-a facut o mare placere sa va intalnesc si sa va cunosc. Sper sa ne mai intalnim. Cu respect pt toti forumistii RENATREMO Link to comment
MethodRO Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Mama soacra te astept joia asta cu Ioana la intalnire. I s-a facut fetei dor de mine. @Moshu : Cutiile alea nu erau numai cu ceai da cred ca aveau si ceva energizant in ele! Link to comment
Recommended Posts