VECTOR Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Cutiile alea nu erau numai cu ceai da cred ca aveau si ceva energizant in ele! aveau esenta de drojdie... Link to comment
MethodRO Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Vector nu e esenta de drojdie... este ESENTA VIETII! Link to comment
Moshu Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 (edited) Care cutii? De astea din poza zici tu? Uite, Mircea (care sta cu ochii pe noi ca pe copiii lui), le stransese pe toate la el in fata ca sa nu se energizeze mebrii prea tare. De fapt privirea lui spune tot (te ard eu cu rosu ca la teza, de luni sunteti ai mei). )"> O parte din energizante asteptau sa fie luate in seama (vezi dreapta jos baxu') Eu zic sa-ti faci griji cu zburatoru' ala, Ileano Aici cred ca Method a avut un moment de cumpana, se citeste asta in privirea lui (cine o fi fost?) O fi avut o viziune cu Safari Hunter facandu-i morala? Edited May 23, 2006 by Moshu Link to comment
MethodRO Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Mosu dar nu ai vazut Ioana ma tinea si ea in brate! Eu stiu ca o vrei pt celofanul tau dar trebuie sa caute in alta parte. Link to comment
Moshu Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Mosu dar nu ai vazut Ioana ma tinea si ea in brate! Eu stiu ca o vrei pt celofanul tau dar trebuie sa caute in alta parte. Lasa ca cielofanu' isi cauta singur. Si el umbla numai cu de-alea adulte, nu-i defect ca tine care te dai la minore ) Probabil .. avea ceva in mana Mortala poza Te duci cu ea la concurs. Link to comment
MethodRO Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 (edited) Da eu nu sunt defect Mosule. Astept sa se coaca! Tommy aia e o poza de nota 10. Edited May 23, 2006 by MethodRO Link to comment
Moshu Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 (edited) Ai sa fii ca mine pana atunci... Femeile se coc foarte tarziu Edited May 24, 2006 by Moshu Link to comment
ileana Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Femeile se coc foarte tarziu ..daca se coc! Link to comment
adycez Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Acum poate aparea si problema "rascoptului" si atunci e nasol! Ca se poate coace si apoi sa cada! Link to comment
Satori Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Eu stiam ca trebuie sa la bagi la 70C+. Nu cred ca ies necoapte dupa temperatura asta... Link to comment
VECTOR Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Eu stiam ca trebuie sa la bagi la 70C+. Nu cred ca ies necoapte dupa temperatura asta... daca le iei prea repede e posibil sa ramana crude la mijloc, sa nu fie patrunse bine... Link to comment
ileana Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Alooo!.admini!..ce-i aici?!..caterinca pe seama cozonacelului meu?!..gata, se incheie. Reveniti la vila Talisman! Link to comment
sebian Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Pai baietii erau la subiect, Regina! Fiecare femeie e un Talisman, nu? Link to comment
adycez Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 De fapt, fiecare femeie este o comoara. Link to comment
CieloFan Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Am si eu o intrebare Cine a facut poza cu mine wolfman si tata? As vrea sa o vad si eu. Link to comment
Wolfman Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 E facuta de camera mea, check mail. Link to comment
Moshu Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Pentru ca dupa razboi multi vitejis-arata, iata adevarul gol golut despre cine sufera pentru ca ceilalti sa se simta bine... Montaj realizat cu sprijinul foto din partea domnului SEBA, singurul care s-a gandit sa faca niste poze la clasa muncitoare. Ii multumim pe aceasta cale. Va rog sa intelegeti ca fetele celor din poze sunt botite datorita diverselor aberatii fizice si chimice ale aparatului foto datorate chimismului marii cat si a fumului de la mici. Link to comment
Moshu Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Din pacate colegii nu prea se ingramadesc sa puna poze. Sa fie toate compromitatoare? Am sa mai pun si eu cateva, din seria "recunoasteti personajul": Link to comment
Mircea Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Din aceiasi serie Iar daca au un cablu de gat sau un laptop in fata inseamna ca sunt? NB Pozele sunt aleatorii si fac parte din cele 2.8 Gb de poze facute acolo. Link to comment
Mircea Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Cum facem noi, ca la fiecare set de poze punem macar cate una cu membrii avariati dimineata dupa ceai ) Link to comment
laurentziu83 Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Si una in spirtul locatiei. BB is watching. Pierdut persoanele din imagine. Gasitorului recompensa. Peferabil +numere de telefon. Vreau inapooiiiiiii!!!!!! ("> Link to comment
Recommended Posts