Wolfman Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 ...- gratar se poate face pe terasa, in curte sau chiar pe plaja care este la 1 min departare de vila; Sa inteleg de-aici ca exista un gratar pe care sa punem micii si fripturile? Sau venim cu el de-acasa si-l putem amplasa unde vrem noi? Ati retinut vila pentru 19-21 mai? Sa nu ne trezim fara locatie cu o saptamana inainte... Cu stima, Wolfman Link to comment
mike.omega Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Da, asa ne-a zis doamna respectiva ca are gratar pe care ni-l pune la dispozitie Link to comment
paul_marines Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 (edited) Sa inteleg de-aici ca exista un gratar pe care sa punem micii si fripturile? Wolfman, gasim noi la mare un gratar sa-ti faci fripturile si micii, nu-ti face probleme. Sa ne spui daca vrei din otel, crom, cu carbuni, lemn de estenta tare sau moale, sau maxi-grill - oxiacetilena Edited April 5, 2006 by safari hunter Link to comment
Wolfman Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Pai cromul este la moda in ultima vreme si niste carbuni din cedru parfumat ar mai trebui... Bineinteles, toate astea in compania unor fapturi delicate care sa sufle in foc! :- :- :- Link to comment
MCojo Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Si nu uita sa precizezi ca fapturile delicate sunt... sotiile noastre! Link to comment
mari.d Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 (edited) 1. alx + 1 2. Moshu+Moasha+Cielofan (una de 3) de vineri 3. Wolfman + 1 (o camera dubla) de vineri 4. Wolfman' s staff (o camera dubla) de vineri 5. body+consoarta( o camera de 2 locuri) 6. Laurentziu83 (posibil +, nu stiu inca) 7. Brainiac + 1 (de data asta nu mai ratez intalnirea ) 8. Satori 9. MCojo +/- incert... 10. ileana 11.Zmeul cel rau 12.Xenna 12 bis. claz + 1 14. ovi_jer + 1 15. Senna 16. John+1 (camera dubla) 17. Andreib cu sau fara +1 18. Leutzu + (dar pana in mai mai este...) 19.Ovidiuc +1 20. Iulia (camera 2 locuri). 21. Mike.omega + motanu partial + combina audio (sunt dispus sa impart o camera de 2 locuri cu cineva ) 22. Maniaku + Maniaka (camera 2 locuri+baie) 23. guru + o singura adepta 24. ovizel + 1 25. dreamlike + 1 26. Safari Hunter +1 din pacate am sa fiu in cluj, distractie maxima celor prezenti Edited April 5, 2006 by mari.d Link to comment
Wolfman Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Hmm, deja a inceput refluxul... Link to comment
MCojo Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 ......din pacate am sa fiu in cluj, distractie maxima celor prezenti Si stiu un iuzar care abia astepta sa vii... Link to comment
ToPser Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Astept sa se termine refluxul !!! Daca nu mai sunt locuri pot sa fac naveta,dar nu mai pot sa cu voi !!! Link to comment
mari.d Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 (edited) Si stiu un iuzar care abia astepta sa vii... acel iuzar stie de unde sa ma ia si putem petrece cat timp vrem impreuna Edited April 5, 2006 by mari.d Link to comment
MCojo Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 (edited) fftopic: Si eu care i-am "prezis" drumul spre "pierzanie" ... si nu m-a crezut deloc... Edited April 5, 2006 by MCojo Link to comment
dreamlike Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Sa inteleg de-aici ca exista un gratar pe care sa punem micii si fripturile? Sau venim cu el de-acasa si-l putem amplasa unde vrem noi? Ati retinut vila pentru 19-21 mai? Sa nu ne trezim fara locatie cu o saptamana inainte... La primul set de intrebari a raspuns insusi maria-sa Vanatorul African; La al doilea set - da, s-a retinut vila pentru perioada 19 - 21 mai. Va asteptam pe toti cu drag! Nu va ganditi ca sunt doar 27 de camere pentru ca mai avem si vis a vis o pensiune rezervata, iar la nevoie rezervam toata strada. Cu aleasa consideratie, Dreamlike Link to comment
laurentziu83 Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Sa ne spui daca vrei din otel, crom, cu carbuni, lemn de estenta tare sau moale, sau maxi-grill - oxiacetilena Ca bine zici, ca nu-i mai avem nici pe Pep, nici pe Peste sa ne faca barbecue ieftin si repede. Link to comment
renatremo Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 topser nu ii problema!!! te iau io cu balena. daca o scot de la vopsit pana atunci. NATIUNE INCEPAND DE AZI MERG PE JOS! mai slabesc si eu. nubirika e la vopsit. pacat... Link to comment
vio.p Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 1. alx + 1 2. Moshu+Moasha+Cielofan (una de 3) de vineri 3. Wolfman + 1 (o camera dubla) de vineri 4. Wolfman' s staff (o camera dubla) de vineri 5. body+consoarta( o camera de 2 locuri) 6. Laurentziu83 (posibil +, nu stiu inca) 7. Brainiac + 1 (de data asta nu mai ratez intalnirea ) 8. Satori 9. MCojo +/- incert... 10. ileana 11.Zmeul cel rau 12.Xenna 12 bis. claz + 1 14. ovi_jer + 1 15. Senna 16. John+1 (camera dubla) 17. Andreib cu sau fara +1 18. Leutzu + (dar pana in mai mai este...) 19.Ovidiuc +1 20. Iulia (camera 2 locuri). 21. Mike.omega + motanu partial + combina audio (sunt dispus sa impart o camera de 2 locuri cu cineva ) 22. Maniaku + Maniaka (camera 2 locuri+baie) 23. guru + o singura adepta 24. ovizel + 1 25. dreamlike + 1 26. Safari Hunter +1 27. Viorem87 + 2 ( camera 3 locuri + baie) Link to comment
Mircea Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 1. alx + 1 2. Moshu+Moasha+Cielofan (una de 3) de vineri 3. Wolfman + 1 (o camera dubla) de vineri 4. Wolfman' s staff (o camera dubla) de vineri 5. body+consoarta( o camera de 2 locuri) 6. Laurentziu83 (posibil +, nu stiu inca) 7. Brainiac + 1 (de data asta nu mai ratez intalnirea ) 8. Satori 9. MCojo +/- incert... 10. ileana 11.Zmeul cel rau 12.Xenna 12 bis. claz + 1 14. ovi_jer + 1 15. Senna 16. John+1 (camera dubla) 17. Andreib cu sau fara +1 18. Leutzu + (dar pana in mai mai este...) 19.Ovidiuc +1 20. Iulia (camera 2 locuri). 21. Mike.omega + motanu partial + combina audio (sunt dispus sa impart o camera de 2 locuri cu cineva ) 22. Maniaku + Maniaka (camera 2 locuri+baie) 23. guru + o singura adepta 24. ovizel + 1 25. dreamlike + 1 26. Safari Hunter +1 27. Viorem87 + 2 ( camera 3 locuri + baie) 28. Mircea+1,5 (camera 2 locuri+baie) - sub rezerva ca 0.5 sa fie OK si sa nu apara probleme pana atunci Link to comment
paul_marines Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Wolfman, vericule uite ca facuram proba la gratar si asta sa fim siguri ca pe data intamplarii intalnirii sa nu fie surprize cum fusera fraticule cu alde MCojo, Moshu si mine care trebuiram sa ne chinuim sa aprindem focul dincolo de puterile noastre insumate. Link to comment
iulia Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Daca tot v-ati chinuit, trebuia sa apara si niste fripturi, coaste, ceva, pe gratarul ala... Link to comment
paul_marines Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 (edited) Daca tot v-ati chinuit, trebuia sa apara si niste fripturi, coaste, ceva, pe gratarul ala... Poti sa fii convinsa de cele arse pe gratar, dar ne-am gandit sa nu repetam experimentul lui Pavlov. Va spunem doar ca gratarul a fost aprins la Sarichioi, pe malul lacului Razelm. Insa daca tineti mortis va scanam si factura de la magazin cu cele trebuincioase care nu se prind de acul unditei. Edited April 8, 2006 by safari hunter Link to comment
vio.p Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 cand pot sa dau banii? si cati bani???? PS mesaj pentru cei din constanta: mentineti gratarul cald pana venim Link to comment
paul_marines Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 (edited) PS mesaj pentru cei din constanta: mentineti gratarul cald pana venim Vad ca deja imaginea gratarului a avut efectul scontat. Inca 2 membri de vaza s-au aburcat in coada listei si se tin si cu dintii sa nu cada. Bravo lor. Iulia@ daca puneam ceva pe gratar ai fi auzit comentarii de genul: "Mici, cotlete deh, ce trebuie sa merg o jumatate de tara sa maninc mici la mare?" Asa sugestia surprizei face noi "victime" atrase de mirajul neprevazutului. Si daca nu este nimic pe gratar?? Macar vor comenta cateva luni ceva de genul "Bey ce sa ne facura aceia de la mare, nici un mic, nici un guvide macar ...!! Un alt mod de a privi mediatizarea unui loc / eveniment. Edited April 9, 2006 by safari hunter Link to comment
Moshu Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 (edited) "> Apropos de guvizi, eu vreau sa-mi folosesc uneltele de pescuit macar vreo cateva ore. Este vre-un dig sau alt loc de unde se pot arunca lansetele cu momeli? Macar vreo cativa guvizi pe gratar sa pun si sa-i omoram pe toti cu mirosul... Daca ar fi propice de pescuit, am putea face si un mic concurs, aviz amatorilor de undite si lansete. Edited April 9, 2006 by Moshu Link to comment
iso Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 1. alx + 1 2. Moshu+Moasha+Cielofan (una de 3) de vineri 3. Wolfman + 1 (o camera dubla) de vineri 4. Wolfman' s staff (o camera dubla) de vineri 5. body+consoarta( o camera de 2 locuri) 6. Laurentziu83 (posibil +, nu stiu inca) 7. Brainiac + 1 (de data asta nu mai ratez intalnirea ) 8. Satori 9. MCojo +/- incert... 10. ileana 11.Zmeul cel rau 12.Xenna 12 bis. claz + 1 14. ovi_jer + 1 15. Senna 16. John+1 (camera dubla) 17. Andreib cu sau fara +1 18. Leutzu + (dar pana in mai mai este...) 19.Ovidiuc +1 20. Iulia (camera 2 locuri). 21. Mike.omega + motanu partial + combina audio (sunt dispus sa impart o camera de 2 locuri cu cineva ) 22. Maniaku + Maniaka (camera 2 locuri+baie) 23. guru + o singura adepta 24. ovizel + 1 25. dreamlike + 1 26. Safari Hunter +1 27. Viorem87 + 2 ( camera 3 locuri + baie) 28. Mircea+1,5 (camera 2 locuri+baie) - sub rezerva ca 0.5 sa fie OK si sa nu apara probleme pana atunci 29. iso + 1 + 1/2 (camera 2 locuri + baie) de vineri ca am treaba Link to comment
vio.p Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Vad ca deja imaginea gratarului a avut efectul scontat. Inca 2 membri de vaza s-au aburcat in coada listei si se tin si cu dintii sa nu cada. Bravo lor. Nu e vorba doar de gratar... 21 mai e o zi importanta pt familia mea. 2 membri ai familiei... Link to comment
Recommended Posts