mihrobert Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Salutare, De vreo doua saptamani mi-am cumparat un Matiz SE A/C. Am si eu cateva intrebari. Imi lipsesc anumite chestii (nu stiu cum se numesc, daca stiam nu mai intrebam) pe la masina. 1.Poza1(subliniat cu rosu) un fel de aparatori pt suruburile ce fixeaza masca. Din plastic negre. 2.Poza 2 - pe interior in portbagaj exista aparatori din plastic care se prind intr-un fel de suruburi de plastic. Despre suruburi este vorba. Aveti idee cum se numesc, cat costa si de unde as putea sa le iau? Eventual stie cineva vreun centru de dezmembrari Matiz? O alta intrebare: pe usile din spate exista o bucata de plastic, o am dar nu am nici cea mai vaga idee cum se prinde la locul ei. poza 3.(pe interior). Si inca ceva. Mi-a atins cineva masina in parcare, nu stiu cine ca daca stiam , arata asa( poza 4 si 5). Multa lume spune sa o las asa. M-am interesat ma costa vreun milion. Voi ce spuneti? Va multumesc anticipat si respect. Link to comment
madkat Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 1.Poza1(subliniat cu rosu) un fel de aparatori pt suruburile ce fixeaza masca. Din plastic negre.2.Poza 2 - pe interior in portbagaj exista aparatori din plastic care se prind intr-un fel de suruburi de plastic. Despre suruburi este vorba. O alta intrebare: pe usile din spate exista o bucata de plastic, o am dar nu am nici cea mai vaga idee cum se prinde la locul ei. poza 3.(pe interior). Si inca ceva. Mi-a atins cineva masina in parcare, nu stiu cine ca daca stiam , arata asa( poza 4 si 5). Multa lume spune sa o las asa. M-am interesat ma costa vreun milion. Voi ce spuneti? poza 1 - capacelele trebuie sa existe - eu la E/AC (deci mai ieftin) am acele capacele negre poza 2 - acele "suruburi" se cheama braduti - nu am gasit decat de dacie - care sunt negri dar e posibil sa existe si gri pt logan de ex - sau orig la mag de piese daewoo - si apropo - ai reusit sa ii rupi, sau de ce cauti? placuta aia neagra de la usa - scrie in manual cum se prinde dar nu am pe calc asta manualul... "atingerea" din parcare se face pe casco - si nu platesti nimic - eu zic sa o faci numai bine si sa-l stapanesti sanatos - pe matizache Link to comment
andreib Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Capacelele alea din poza 1 se pierd f usor (pierdut vreo 5 pana acum, cand o sa iau altele le lipesc la loc. Costa vreo 1 ron bucata. Link to comment
mihrobert Posted February 28, 2006 Author Share Posted February 28, 2006 Multumesc mult pentru raspuns. Capacele negre lipsesc (2 din 4), braduti la fel. In ceea ce priveste manualul, toata ziua am incercat sa il descarc. E un ftp pe forum, nimic. O sa il mai caut. Casco din pacate nu am facut, nu am facut inca actele. Multumesc inca odata. Link to comment
JMu Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Pentru manual, PM la mine si o rezolvam. Uite "extrase" din manual pentru montare/demontare ornament usa spate: Link to comment
madkat Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 mi-a luat-o JMU inainte - ca si eu voiam sa editez sa iti zic sa imi dai MP pentru manual Link to comment
mortymer Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 ... capacelele le gasesti la autodaewoo.ro sub numele ornament baie parbriz(cred) sau cod piesa 96320156... io mi-am luat zece bucati la 0,5 lei bucata... problema e ca mai trebuie sa comanzi ceva ca altfel costa mai mult trimisu coletului decat capacelele... cel putin acum o luna aveau... daca nu gasesti pe site poti sa le dai un telefon... poate au schimbat codul sau denumirea piesei... Link to comment
Recommended Posts