balky Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 La multi ani tuturor femeilor cu ocazia zilei de 1 martie Link to comment
alx Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Mdeah... si de la mine... baga-mi-as... iar cadouri, iar cheltuiala, iar ne bagam picioarele in el de salariu... iar iar iar... Link to comment
lauamd Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Sunt în acelaşi sentiment cu coforumiştii ... O primăvară frumoasă. Link to comment
cristi.a Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 O primavara superba pentru toate doamnele si domnisoarele noastre. Link to comment
sebian Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 alx said: Mdeah... si de la mine... baga-mi-as... iar cadouri, iar cheltuiala, iar ne bagam picioarele in el de salariu... iar iar iar... Eu ma dezic de colegul alx si urez fetelor LMA "> Link to comment
hitman Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 alx said: .. iar cadouri, iar cheltuiala... Nu e nevoie! Ai vazut reclama de la Bergenbier cu catelu'? Link to comment
remix Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Ma uit pe geam afara si vad ca 1 Martie, vestitorii PrimaIERNII... asa ca le doresc fapturilor feminine din jurul nostru o primavara cat mai insorita in suflet ! Link to comment
laurentziu83 Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 balky said: La multi ani tuturor femeilor cu ocazia zilei de 1 martie Sa fie... Ai dreaku bani... iar se duc... La Multi Ani ! Link to comment
Tommy Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 (edited) Mie chiar imi place sa cheltui mult cu ocazia acestor speciale zile! Mai greu cu timpul.. La multi ani Doamnelor, Domnisoarelor, Fiicelor si Mamelor! Pfui ce prostie era sa scriu.. Edited March 1, 2006 by Tommy Link to comment
liliana Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Multumim, multumim tuturor! Pana la urma a fost o zi frumoasa. "> Link to comment
Mircea Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 pentru Doamne si Domnisoare! Pt anumiti baieti: Bai nu fiti zgarciti! Link to comment
dreamlike Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 La multi ani! Um martisor virtual nu ma costa nimic. Pentru toate reprezentantele sexului frumos! Link to comment
sebian Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 (edited) alx said: De ce bah, iar esti singurel? Nu, bre, e multe deja, nici pe acasa nu mai apuc sa ajung numai ca m-am resemnat...de unele cheltuieli nu avem cum sa scapam, daca tinem la viata noastra segszuala Edited March 2, 2006 by sebian Link to comment
Tommy Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Care va sa zica.. ai descoperit-o si pe asta ps: mii de scuze dar nu m-am putut abtine Link to comment
body Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Tommy said: Mie chiar imi place sa cheltui mult cu ocazia acestor speciale zile! Mai greu cu timpul.. La multi ani Doamnelor, Domnisoarelor, Fiicelor si Mamelor! Pfui ce prostie era sa scriu.. Completez eu ...amantelor Link to comment
Tommy Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 (edited) La multi ani si lor! Si ele sa traiasca si sa fie mereu tinere ) (sa vedem cine multumeste acum) Edited March 2, 2006 by Tommy Link to comment
ileana Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 >- Multumesc! @body, vezi sa nu te descompleteze d-na body Link to comment
Tommy Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 M-asteptam la curaj din partea ta.. Inca o data: La cat mai Multi in Ani! Link to comment
sebian Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 (edited) Sa ne traiasca, sa le facem fericite !!! Edited March 2, 2006 by sebian Link to comment
Tommy Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 (edited) Asa-i, intotdeauna am militat cu putere ca doamnele merita mai mult .. Sotia: Ai facut cumparaturile? Sotul: Bad command or filename. Sotia: Dar te-am rugat de dimineata... Sotul: Syntax Error. Abort? Sotia: Nici macar noul televizor? Sotul: Variable not found... Sotia: Bine, da-mi cartea de credit, merg eu la cumparaturi... Sotul: Sharing Violation. Access denied! Sotia: Tu vorbesti serios, glumesti sau incerci sa ma enervezi? Sotul: Too many parameters... Sotia: Cum de m-am maritat eu tocmai cu tine? Sotul: Data type mismatch. Sotia: Dar salariul cand il iei? Sotul: File in use... Try later. Sotia: Ma faci sa ma intreb... ce insemn eu pentru tine? Sotul: Unknown Virus Edited March 2, 2006 by Tommy Link to comment
Recommended Posts