laurentziu83 Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Sa ne traiasca, sa le facem fericite !!! Si ele pe noi, asta ai uitat. Link to comment
body Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 >- Multumesc!@body, vezi sa nu te descompleteze d-na body Nu intra p-acileasha ...ca altfel... Link to comment
sebian Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Si ele pe noi, asta ai uitat. Nu am uitat, bre, numai ce unele mai uita ca si porcii au nevoie cateodata de bucurii Link to comment
law Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Frumoase urari!! Multumim! Spunea cineva ca "ureaza si amantelor"....foarte bine si amantele sunt femei... Link to comment
Tommy Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Si poate ca mai mult ca altele merita consolate si mangaiate.. Si pentru ca dau mult fara ca aparent sa ceara ceva. Link to comment
sebian Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 )"> si noi ce sa intelegem din declaratiile tale, Tommy? Link to comment
Tommy Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 (edited) Pai tu ce ai vrea sa afli dragul meu iubitor de intelepciune Sebian? Ce e mai bine sau ce e mai bun? Sa ai o amanta ca o nevasta sau o nevasta ca o amanta? Sau mai multe ca nici una? Ce-i mai fara bataie de cap, sau sa ai ce vor toti? Dupa pofta inimii.. ce-ti doresti, de aia sa ai parte! Numai vezi sa nu gasesti prea mult din ce cauti. Si sa nu te astepti ca nevasta sa fie vesnic amanta.(a ta) ps: Ci traieste,chinuieste,/Si de toate patimeste,/Si-ai s-auzi cum iarba creste! Edited March 2, 2006 by Tommy Link to comment
sebian Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 (edited) )"> Bre, m-ai omorit...eu doream doar sursa, nu toata filosofia Sar'na de urari Edited March 2, 2006 by sebian Link to comment
Tommy Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Sursa cui? a mea? Maaii.. nici muzele cine fusera daca ma intrebai nu-ti raspundeam. Vezi ca ti-am scris in ps Link to comment
sebian Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Am uitat urarile pentru niste persoane mai speciale LMA damelor de companie, care mi-au colorat noptile cand zilele imi erau prea gri. Din cauza lor sunt mai sarac la buzunar, dar mai bogat la... (nu, nu la boli ) Link to comment
dorucioby Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Asa cum spune si titlul va doresc tot ce e mai bun pentru voi si familiile voastre. Cu respect, Doru Ciobanu Link to comment
sergiuhusca Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Multumim la fel si tie! Link to comment
Ami Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Multumim, intoarcem urarile...da' ce, se inchide forumu' pana la anu'? Link to comment
VAXXi Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Fereasca sfantu' ! Poate pleaca omul deja in conced, si nu mai intra Link to comment
Tommy Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Haioasa poza, da' eu nu vreau motor nou, mie imi place asta ) Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Hai ma, si tu acum, s-a chinuit mosul sa il ia si pe ala, mai ales ca nu a avut pe nimeni sa tina de 6. Toti renii erau morti de beti. Craciun fercit! Link to comment
Satori Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Haioasa poza, da' eu nu vreau motor nou, mie imi place asta ) Nu unul nou... E unul in plus La multi ani!!! Link to comment
Lucian M Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 La multi ani si bucurii maxime! Merry Christmas! Link to comment
ilie_v Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 LA MULTI ANI SARBATORI FERICITE! Link to comment
Elfu Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Craciun Fericit la toti si La multi ani in 2008, asta in cazul in care nu mai apuc sa postez anul asta. Sa va aduca mosul drumuri dezapezite cu 0 evenimete rutiere si multa fericire la toti. Link to comment
zapacitu Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Craciun Fericit si La multi ani si din partea mea pt toata lumea. Multa sanatate si un an mai bun. Link to comment
Salex Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Sarbatori Fericite, si un MOS generos de Craciun ! Multe impliniri, satisfactii si reusite in 2008. LA MULTI ANI ! Link to comment
Dj_Dark Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 La multi ani si tot ce va doriti sa vi se implineasca! Link to comment
Tommy Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Bre, care aveti un text de scris in mail.. dati si mie un PM, ca mi-e lene sa compun azi. Many Thanks! Hai LMA la toti Later add, the best one: Pen'ca unii dintre voi plecati spre case mai degraba decat altii si poate nu mai apuc sa va urez, zic si io de-acum un Craciun Fericit, un An Nou asisderea si tot ce mai tre zis in astfel de ocazii dar nu-mi amintesc acum.. Happy fucking everything! Link to comment
idm Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Sanatate maxima ,fericire optima si necazuri minime! Sarbatori asa cum va doriti ! Multi ani! Link to comment
Recommended Posts