bobu Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 de vreo saptamana se aude un clantanit cand merg pe un drum mai nasol. zgomotul vine de la imbinarea stalpului cu plafonul. stalpul este crapat cam 2 cm. a mai patin cineva asa? ce ati facut? eu cred ca a crapat stalpul pentru ca masina este destul de rigida... Link to comment
Frankie_Carbone Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Eu am Matiz, si este si foarte nou, vreo 9000km, ideea este ca aud si eu un sunet asemanator si ma gandeam ca este stalpul. Pana cand am fost cu ea la revizia de 10 000km si mi-a demonstrat ala de la service ca este de fapt geamul ala micutz care scartzaie pe chedar. Stii sigur ca stalpul este crapat? Link to comment
bobu Posted March 2, 2006 Author Share Posted March 2, 2006 da pt ca se vede. aproape de incheietura (sus)... Link to comment
bobu Posted March 6, 2006 Author Share Posted March 6, 2006 ba da am sa fac o poza in weekend. Link to comment
bogdan_o Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Nu cred avea cum sa crape stalpul. Tie probabil ti-a crapat masticul de la imbinare si de-aia se vede asa. Link to comment
ZLI Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 am vazut unul cu sudura rupta in partea de sus.. (in targ) dar se vedea ca a fost lovita masina a ta a fost lovita vr-o data? Link to comment
NFS Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Si totusi nu ne pui si noua niste poze? Hai, te rugam! [-O Link to comment
bobu Posted March 8, 2006 Author Share Posted March 8, 2006 eu am cumparat tico anul trecut in septembrie, dar stalpul nu l-am observat. l-am observat acum o luna cand a inceput sa faca zgomot. masina a fost lovita pe dreapta fata (schimbat aripa, masca si indreptata capota), iar stalpul crapat este cel din stanga (sofer). poza nu am cum sa fac decat in weekend. sorry! am facut o schita cu stalpul (cu rosu este crapatura) stalp.bmp Link to comment
bobu Posted March 9, 2006 Author Share Posted March 9, 2006 am facut si o poza cu stalpul crapat. ce parere aveti? merge sudat? daca da cum? Link to comment
negoctav Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 (edited) Bineinteles ca merge sudat,oxi-acetilena,dar se va arde toata vopseaua.Nu stiu sudura in argon,dar presupun ca si aia merge. Din cate vad eu e ceva chit pe acolo,sper sa gresesc dar masina ta a fost rasturnata?Ca daca da asa se explica,s-a dat cu chit si vopsea.. Am un prieten la un service care reconstruiesc Ticozauri,dar macar el spune istoria masinii cand o vinde.Daca nu ai stii ce a avut masina nu ai banui ca a fost reconstruita. Oricum se face,singura bataie de cap va fi la vopsitorie,dar fiind alb nemetalizat se poate face si retush mult mai simplu decat la o culoare metalizata... Edited March 9, 2006 by negoctav Link to comment
ronin Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 ...si eu cred ca a fost rasturnata... Link to comment
roberth Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 (edited) Se face. Dar, eu zic ca, sa gasesti un tinichigiu recomandat si experimentat care sa ii faca o inspectie generala amanuntita, pentru ca nu-i de glumit. Sa nu ai si alte surprize. Sau chiar un computest, pentru caroserie ( http://www.computest.ro/laborator_testare_...erie_sasiu.html ) cand ai drum prin Bucuresti. Bafta ! Edited March 9, 2006 by roberth Link to comment
NFS Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Pina una alta, eu zic sa eviti gropile! Link to comment
negoctav Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 sau sa escaladezi borduri... Link to comment
bobu Posted March 9, 2006 Author Share Posted March 9, 2006 dupa ce pot sa-mi dau seama daca a fost rasturnata? totul este drept pe ea... Link to comment
Shenck Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 drept, dar acoperit cu chit. Incerca sa vezi pe unde a pus chit Link to comment
bobu Posted March 9, 2006 Author Share Posted March 9, 2006 se cunoaste daca e sa aiba chit. Link to comment
Mircea Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Da tapiteria jos la interior si vezi cum arata plafonul. Daca e ondulat...ai raspunsul sigur. Link to comment
bobu Posted March 9, 2006 Author Share Posted March 9, 2006 cred ca s-ar vede lejer si de la exterior Link to comment
adrian_r5 Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 bobu, asta cu TM-05-JOE e masina ta ? Link to comment
bobu Posted March 9, 2006 Author Share Posted March 9, 2006 da. dar acum are alt numar (pe constanta) Link to comment
adrian_r5 Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 si a avut din fabrica culoarea alba ? Link to comment
bobu Posted March 9, 2006 Author Share Posted March 9, 2006 da. in cartea tehnica este trecuta culaorea alb. de ce intrebi? Link to comment
adrian_r5 Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 judecind dupa nr. ("JOE") ma gindeam ca a fos a celor de la napolitane JOE, dar ale lor stiu ca erau galbene Link to comment
Recommended Posts