Jump to content

Cielo 96- Corean Sau Romanesc

mad_voly

Recommended Posts

am si eu doua intrebari:

1. m-am confruntat recent cu o problema.M-am contrazis recent cu un mecanic. Eu am un cielo din 96, cumparat recent,fabricat in Koreea ,din cate mi-a zis fostul proprietar.Mecanicul mi-a zis ca e fabricat in Romania. Mentionez ca seria motorului incepe cu KLATF...etc. Sa insemne oare "K" din serie,Koreea?

2. am platit rovigneta pt cielo la petrom iar casierul s-a uitat pe talon si mi-a zis ca e non euro. de unde a vazut el asta? ca de scris sigur nu scrie asta pe talon. Atunci de unde a dedus? multumesc

Toate au KALTF,al meu e din 2005 :D .

Pt tipul de EURO te uiti pe talon la ultimile 2 cifre de la seria masinii KALTF19YXXXXXXX03 (a mea) 03 = euro3.

Edited by Alezz

Daca este din `96 este cu siguranta coreean! In plus, uite-te mai atent pe certificatul de inmatriculare si urmareste daca scrie "FABRICAT IN ROMANIA". Pe certificatele Matizurilor facute in Romania scrie acest lucru ...

Edited by lordcalibras

1. Ia-ti Decodorul VIN, baga VIN-ul si afli toate datele ce se pot extrage din serie.

2. Rovigneta se ia tot dupa VIN, exista o categorizare scurta bazata pe ultimele cifre din VIN (daca tin minte bine: ai doar cifre in ultimele 4 caractere din VIN => non-euro, ai si litere si cifre => euro; cum se face separarea intre diversele tipuri de euro, nu stiu).