mad_voly Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 am si eu doua intrebari: 1. m-am confruntat recent cu o problema.M-am contrazis recent cu un mecanic. Eu am un cielo din 96, cumparat recent,fabricat in Koreea ,din cate mi-a zis fostul proprietar.Mecanicul mi-a zis ca e fabricat in Romania. Mentionez ca seria motorului incepe cu KLATF...etc. Sa insemne oare "K" din serie,Koreea? 2. am platit rovigneta pt cielo la petrom iar casierul s-a uitat pe talon si mi-a zis ca e non euro. de unde a vazut el asta? ca de scris sigur nu scrie asta pe talon. Atunci de unde a dedus? multumesc Link to comment
Alezz Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 (edited) Toate au KALTF,al meu e din 2005 . Pt tipul de EURO te uiti pe talon la ultimile 2 cifre de la seria masinii KALTF19YXXXXXXX03 (a mea) 03 = euro3. Edited March 3, 2006 by Alezz Link to comment
mad_voly Posted March 3, 2006 Author Share Posted March 3, 2006 la mine se termina in ...059. alte pareri? Link to comment
lordcalibras Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 (edited) Daca este din `96 este cu siguranta coreean! In plus, uite-te mai atent pe certificatul de inmatriculare si urmareste daca scrie "FABRICAT IN ROMANIA". Pe certificatele Matizurilor facute in Romania scrie acest lucru ... Edited March 3, 2006 by lordcalibras Link to comment
Alezz Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 la mine se termina in ...059. alte pareri? Non euro . Link to comment
tuf5075 Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Daca incepe cu K, SIGUR e din Koreea. (Asta mi-au explicat cei de la Chevrolet service) Link to comment
VAXXi Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 1. Ia-ti Decodorul VIN, baga VIN-ul si afli toate datele ce se pot extrage din serie. 2. Rovigneta se ia tot dupa VIN, exista o categorizare scurta bazata pe ultimele cifre din VIN (daca tin minte bine: ai doar cifre in ultimele 4 caractere din VIN => non-euro, ai si litere si cifre => euro; cum se face separarea intre diversele tipuri de euro, nu stiu). Link to comment
Lucian79 Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Clasa de emisii poluante Codificarea data de ultimele doua caractere ale numarului de omologare EURO 2 X1, X2, X3, X4, X5, X6, Y1, Y2, Y3 EURO 3 D3, E3, R3 EURO 4 E4, R4 Link to comment
Recommended Posts