daewoo Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 NU POT FII DE ACORD K DAEWOO CIELO SA FIE COMPARAT CU LOGAN!!!! ADICA , DAEWOO CIELO E O MASINA SUPER DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE> DESIGN DE LA IDEEA STUDIO, CONFORTABILA, SPATIOASA ETC. PE CAND LOGANU E MASINA ,,TARANULUI,, FARA SUPARARE... E BADARANA , GREOAIE . PUTUROASA! NU E CORECT , MAI BINE SPUS, JIGNESTI CIELO CAND IL COMPARI CU DACIA LOGAN! NICI MACAR NU SUNT DIN ACEEASI KLASA DE MASINI. ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE. VA ROG PROPIETARI DE LOGAN NU MA INJURATI! CIAO Link to comment
Tommy Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Pai ce-ai vrea, dupa ce i-ai facut tarani, sa te pupe? Link to comment
tolin Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 L-am pupat eu, de 3x : 1- +20% pentru ortografie; 2- +20% pentru strigaturi la cititori; 3- +20% pentru insulta la adresa posesorilor de Dacia Logan. Ar mai fi trebuit un +20% pentru topic de flacari si un +20% pentru atitudine straina acestui forum. O suspendare pe o perioada de reflexia cred ca este binevenita. Prevad ca aceasta va fi urmarea. Altfel, intrebarea din titlul topicului este pertinenta si interesanta. Link to comment
Tommy Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 (edited) Pai .. in diverse forme s-a mai pertinentizat. Ahh.. era sa scriu penitentiat http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...&hl=logan+cielo http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=2725&hl= si.. bineinteles aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=326&hl= sub toate formule si pe toate partile ) Edited March 4, 2006 by Tommy Link to comment
alx Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 mdeah, nici eu nu stiu cum se pot compara cele doua... logan = masina taranului cielo = masina buticarului espero = masina burdihanului senatorial mercedes cobra = masina tiganului matiz = masina femeii spark = masina amantei Sa mai continui? Am cate un exemplu din fiecare, deci pot generaliza, nu? Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 espero = masina burdihanului senatorial Unde ai vazut burdihan la mine? Uite cine vorbea! Mie nu mi se inchidea geaca la Moeciu din cauza burtii... > Link to comment
Cristaky Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 mdeah, nici eu nu stiu cum se pot compara cele doua...logan = masina taranului cielo = masina buticarului espero = masina burdihanului senatorial mercedes cobra = masina tiganului matiz = masina femeii spark = masina amantei Sa mai continui? Am cate un exemplu din fiecare, deci pot generaliza, nu? Zi-ne ceva si despre Modus ... sa vedem unde te incadrezi Link to comment
laurentziu83 Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Inchide-ti topicul asta (sau mutati-l la caterinca, cafenea, anywhere) pana nu ajungem sa ne paruim intre noi sa rada daciotii si cu spatele. Link to comment
BogdanG Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Stai linistit Laurentiu ca nu se paruieste nimeni ,oricum sper sa inchida cineva topicul asta pt ca nu-si are rostul ... a ajuns saracul Logan subiect de bascalie . Link to comment
alx Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Unde ai vazut burdihan la mine? Uite cine vorbea! Mie nu mi se inchidea geaca la Moeciu din cauza burtii... > Te oftici, huh? Las' bre ca pana ajungi tu senator vine si burdihanul... Link to comment
Tommy Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 mdeah, nici eu nu stiu cum se pot compara cele doua...logan = masina taranului cielo = masina buticarului espero = masina burdihanului senatorial mercedes cobra = masina tiganului matiz = masina femeii spark = masina amantei Te-ai cam distrat Alx ce-i drept .. a fost in ton cu primul post ) Deci .. azi am injurat vreo 15 de astia cu zarzavatul Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Te oftici, huh? Las' bre ca pana ajungi tu senator vine si burdihanul... Mai intai sper sa vina bemveul, ca doar ne-am inteles ca mai intai te fac pe tine o tura. Link to comment
remix Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Clar discutie de mutat la caterinca. Cine se ofera ? Link to comment
alx Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 fratello deiu! bre, tu ceva taning jmeker facusi pe masina ta? Link to comment
Tommy Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Lasa-l in pace, ca daca descrie si taningul, il mai pupa Tolin de doua ori si-i gata de zile Link to comment
tatabobu Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 NU POT FII DE ACORD K DAEWOO CIELO SA FIE COMPARAT CU LOGAN!!!! Treaba ta. Momentan sunt cele mai ieftine berline de pe piata (cat o mai exista Cielo). ADICA , DAEWOO CIELO E O MASINA SUPER DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE> DESIGN DE LA IDEEA STUDIO, CONFORTABILA, SPATIOASA ETC. Si cu un motor de acum 20 de ani, imbunatatit intre timp. Iar spatioasa e si dracia golan. Cat despre confort, numai mie mi se pare ca Loganul ofera mai mult spatiu la cap? PE CAND LOGANU E MASINA ,,TARANULUI,, FARA SUPARARE... E BADARANA , GREOAIE . PUTUROASA! Te-a injurat pe tine vreun Logan? > . Cu "greoaie" nu sunt de acord, are sub o tona. Puturoase sunt toate masinile Euro 3 (oua clocite pe la catalizator). Poate vrei sa spui "lenta", "fara nerv". Dar cred ca si asa gresesti. NU E CORECT , MAI BINE SPUS, JIGNESTI CIELO CAND IL COMPARI CU DACIA LOGAN! Si se imbufneaza Cielo, iar pentru faptul ca i-ai ranit sentimentele o sa te scuipe. NICI MACAR NU SUNT DIN ACEEASI KLASA DE MASINI. ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE. Din aceeasi "KLASA" n-or fi, dar sunt masini din aceeasi clasa. Clasa mica. La fel ca Fiat Albeea, Clio Symbol, BMW seria 3. VA ROG PROPIETARI DE LOGAN NU MA INJURATI! CIAO Nu-s proprietar de Logan. Pot sa te injur? Link to comment
alx Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Deci pe el il injura propietarii... proprietarii nu... Link to comment
Tommy Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 @tatabobu, Bmw clasa 3 intra la clasa mica? Link to comment
alx Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 vroia sa zica seria 1 mah... raule! Link to comment
tatabobu Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 (edited) Mea Pulpa. Seria 1. Acum e bine? Pe de alta parte, in tabelul ala dupa cere te iei vad ca C5-ul si Xantia sunt in aceeasi oala, si nu prea se pupa . Conteaza criteriul pe care-l folosesti, iar daca te iei dupa dimensiuni exterioare atunci 3er e in aceeasi clasa cu Cielo si Logan. Edited March 6, 2006 by tatabobu Link to comment
FLEX Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Nu. seria 1 e compacta. Se inchide. Link to comment
Recommended Posts