ratusca Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Jenti Dezent ca ale mele . Ce dimensiune sunt jentile si cauciucurile? Link to comment
dani_ddtz Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 jantele au costat 109 euro bucata...is pe 16"x 7 j,gume 205/45/r16...si gumele au costat cam tot atata )...msss pe spate is puse distantziere de 1 cm...se obs cand esti langa ea destul de bine Link to comment
sen8505 Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Dani de unge ai luat ploapele pt faruri si cat au costat ? Link to comment
luisspeed Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 (edited) Pt cei interesati...uite ca se poate si cu niste jante de 18(sper ca nu m-am inselat, nu prea inteleg eu spaniola) nu stiu mai multe detalii pt ca era un site in spniola. Dar, ideea e ca se poate! Eventual...daca avem traducatori ...poate nu ajuta ei cu mai multe date tehnice Edited June 22, 2008 by luisspeed Link to comment
Mircea Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Tuning mai bun decat asta pentru Lacetti, n-o sa gasiti. Link to comment
dani_ddtz Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 nu vreau sa fiu rau dar jantele nu potrivesc...arata bine ca is bling bling da nu mi-as pune asa ceva pe masina...daca mai iau in considerare si gropile...no way Eleron Khici...stopuri suflate negre ce nu dau bine la masini noi,si mai is gusturile difera la fiecare...mi se pare un kitch...atat ca poarta incaltaminte scumpa! Link to comment
tolin Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 In fond, rationamentul tau este corect, dar in forma (scriere) este la fel de kitch. Link to comment
luisspeed Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 (edited) Stiu ca arata cam naspa..Dar indea era sa vada lumea ca se poate si cu jante de 18 Poate avem colegi de forum care..si-ar dori de 18. Bine-nteles, niste jante frumoase! Pacat ca la noi nu prea ne permit drumurile luxul de a avea niste gume cu un talon asa mic... Dar poate exista totusi doritori care...ar vrea de 18. Desi arata bine si cu unele de 17(cred ca e limita pt drumurile noastre la un Lacetti) diferenta...o vedeti si singuri Edited June 23, 2008 by luisspeed Link to comment
dani_ddtz Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Astea arata super bine...daca nu folosesti mai mult de 10 km pe zi masina ) Is foarte nehotarat ce praguri sa imi pun...pragurile din kit originale is prea butucanoase ... nu tare ma incanta...aveti careva ceva idei ??? Daca da se multumeste ... Link to comment
luisspeed Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Dani ddtz! Alea is pe 17...deci talonul gumelor(45)...e acceptabil pt drumurile noastre, atata timp cat ai cat de cat grija cum mergi! De 18...sunt chiar imposibile pt drumurile noastre(gropile noastre) Si...legat de ceva praguri...fa unele creatie proprie La un atelier ceva. Iesi mult mai convenabil decat la reprezentanta! Si ar mai fi varianta, sa-ti comanzi de dincolo! unde au ceva mai multe modele Link to comment
Ranger Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Salutare tuturor! Imi face placere sa ma alatur celor pasionati de tuning auto. Doresc sa incep cu un tuning fata cum a facut dani_ddtz. Bravo! Arata f bine. As vrea sa te intreb de unde ti-ai procurat grila fata si pleoapele si la ce bani. In al doilea rand, as vrea sa stiu cum ai scos insemnele Chevrolet de pe spate. Mersi "> Link to comment
dani_ddtz Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 (edited) grila radiator ii facuta de mine,nu am procurato de nici unde...semnu cel mare de pe spate ii lipit cu dublu adeziv si are 2 gauri de centrare...eu le-am umplut cu niste dopuri din guma rosii,sa zicem ca am avut noroc,dar a iesit bine itzi recomand sa iei literele usor jos sa nu lasi urme,cu un fir de pescuit rezistent. -prelungire is originale wtcc si nu tare are rost sa itzi zic scorul ca is destul de scumpe...undeva la 1200 ron pe bucata -pleoapele 20 e si is facute in Baia Mare de niste prietenii. -eleronul 100e Edited July 25, 2008 by dani_ddtz Link to comment
wallaby Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Kit admisie Simota Carbon pe Lacetti Link to comment
Ranger Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 (edited) Ce avantaje si dezavantaje are acest kit de admisie? Stie cineva de unde se pot cumpara faruri cu lupa ptr Lacetti HB? Exista in tara vre-un importator de piese ptr Lacetti? Edited July 29, 2008 by Mircea Nu mai cita inutil mesajul anterior. Link to comment
grino Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Salutare! Stie cineva de unde pot sa cumpar xenon pentru lacetti sw??? Link to comment
Mircea Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Gasesti si pe la Bursa noastra, si cu un simplu search pe net. Iti trebuie bec H7. Link to comment
Dumitrul Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Mi-am cumparat si eu de curand un lacetii si am si eu o intrebare, ca nu prea ma pricep. Motoru e de 1.4 si as vrea sa pun un filtru de aer sport, spuneti-mi se merita? si cam cu cat ar creste caii putere ai motorului si si se pierde cumva garantia? Link to comment
Alex.T Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Garantia o vei pierde sigur, cat despre putere...nu va creste indeajuns cat sa merite pierderea garantiei. Link to comment
Tommy Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Puterea creste.. cam cat la ala de 1.6.. Link to comment
Dumitrul Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Puterea creste.. cam cat la ala de 1.6.. presupun ca daca merg la reprezentanta sa imi schimbe filtru, nu pierd garantia, dar ma usuca aia de bani Link to comment
Alex.T Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Cei de la reprezentanta nu-l vor schimba pentru ca ei lucreaza cu produse de origine recomandate de producator. Link to comment
toby Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Am si eu o intrebare : Daca imi pun un sticker (parasolar) pe parbriz , afecteaza cu ceva senzorii de ploaie ? Sau se poate intampla ceva cu ei ? Link to comment
luisspeed Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 (edited) @toby, da nu-i mai simplu sa decupezi putin chiar in dreptul lor? si asa esti sigur ca nu ii afecteaza si nici pe tine! ca oricum in dreprul senzorilor nu o sa se vada ca e decupat Edited November 9, 2008 by luisspeed Link to comment
toby Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Ba da as decupa dar as vrea sa se vada toata sigla care ii pe banner , si nu stiu exact care is senzorii aia Link to comment
luisspeed Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Senzori sunt in dreptul piciorusului de la oglinga, 3leduri daca nu ma insel(asa aveam la fosta masina,si tot acolo erau si de lumina...). Deci daca decupezi...nu o sa se vada f tare. Nu stiu cum e la Lacetti se poate sa fie doar un led ...vezi si tu..eventul fa si un topic la masina mea..si pui ceva poze si atunci ar fi mult mai usor sa iti explicam Link to comment
Recommended Posts