Alex.T Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Mircea am vrut doar sa-i explic cat se vor inchide la culoare geamurile din fata cu folie omologata. Pe geamurile verzui parca scrie "Opacitate 70%" nu? La mine la Aveo parca asa scria. Link to comment
ratusca Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 (edited) Pentru rezultate bune "ochi de inger" cu lupe P.S. cu ajutorul lui Bogdan http://www.gmclub.ro/forum/index.php?s=&am...st&p=396835 Edited February 5, 2009 by ratusca Link to comment
BogdanG Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 250E au costat si lucrarea este executata de mine impreuna cu Ratusca Merci inca o data de ajutor . Link to comment
Akon Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Frumos arata!Dar parca nu merita o masina de ~5-6k E atatia bani .Parerea mea ..care este.. Link to comment
dani_ddtz Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 (edited) Salutare... Noi mici modificari: Rockford Fosgate T215 D2 Si un mic clip video http://www.youtube.com/watch?v=FFcVG_hvr68...feature=related Edited February 6, 2009 by Mircea 1 Link to comment
ratusca Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Nu Bogdan, eu multumesc. Eu mai mult pe la soare . Lumineaza net superior unor becuri Xenon cu balast de 55W, "e belea care este"! Link to comment
grino Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Salutare baieti, stiti ceva de un kit tuning pentru chevrolet lacetti sw? Link to comment
Mircea Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Cei de la Delta Motors comercializeaza kituri de tuning pentru Chevrolet. Sau te poti inspira din kiturile pentru WTTC R+ si sa-ti faci la un atelier de baieti destepti si sigur iesi mai ieftin. Link to comment
grino Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Salutare! Am gasit un tip in Deva care cica are brevet de licenta sau este in curs sa o obtina pentru filtre de aer. Vreau sa va intreb daca merita sa schimb filtrul de aer pentru numai 7cp in plus? -- vreau o parere-- Adresa de web este: www.corneliugroup.ro Mersi Link to comment
dan brasov Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Cine a zis ca se castiga 7 cai de la un filtru schimbat? Link to comment
Mircea Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Cand o-i scoate tu 7 CP din filtru de aer... Link to comment
Mircea Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 (edited) Modificare grila radiator lacetti. Mai intai de toate nu se aplica modelelor diesel Eu am incercat sa aplic pe modelul de pe diesel o plasa si a iesit ca dracu. Asa ca am achizitionat de la dezmembrari o masca de benzinar si o sigla de pe portbagaj si am purces la interventii chirurgicale. Mai intai am desfacuta (are suruburi pe spate) si am taiat piesa centrala. De pe plasa am polizat usor cele 3 locasuri de prindere a acesteia. Apoi am asamblat la loc masca, am izolat cu banda plasa din mijloc si elementul cromat de pe margine si am chituit gaurile ramase dupa taierea piesei centrale pe margini cu un chit cu fibra de sticla in prima faza si mai apoi am finisat cu 2 aplicari de chit auto pentru a putea finisa. Apoi am vopsit tot ansamblul cu vopsea negru mat, in 3 straturi si am lipit sigla pe centru. Rezultatul: Edited March 15, 2009 by Mircea Link to comment
ratusca Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Felicitari! Vine primavara ... jante noi.. grila... ce urmeaza? Eu ma gandeam la niste arcuri pentru a mea, arcuri ce coboara masina cu 35mm... o fi bine? Link to comment
root Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Nu-i cam mult 3.5 cm? Ma gandesc ca o sa ai probleme destule cu bordurile ca sa nu se justifice look-ul... Si apoi lookul e ok cand ai si bara ok. Link to comment
Mircea Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Nu umblu la arcuri ca nu se merita deocamdata. Urc zilnic borduri pentru a parca, iar 3 cm mai jos se simte. In plus, Eibach nu vand deocamdata arcuri pentru lacetti diesel, ci doar pentru benzinare Urmeaza cel mai probabil prin vara dupa a doua revizie, un chip tuning la 150 Cp si 320 nm/1800 rpm Link to comment
EM!L Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 În oferta celor de la TCM (unde am făcut eu remaparea) văd că e dată o valoare ceva mai mare a cuplului, şi anume 335Nm Link to comment
dan brasov Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Arata frumos noua grila. Link to comment
speedy82 Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Frumosasa lucrare Mircea. Very profi looking Atentie cu chiptuining-ul, insa, pentru ca am inteles din mai multe surse, ca aceste motoare nu ar suporta atat de bine astfel de operatiuni. Link to comment
Mircea Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Am vazut una facuta de aproape un an la 160 CP pe dyno test si mergea impecabil, fara alte probleme. Probleme sunt atunci cand mapa e facuta prost si se infunda DPF-ul. Link to comment
ratusca Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 In sfarsit mi-am luat inima in dinti (acum o saptamana...) si am cumparat un set de pleoape de Astra pentru a le modifica pentru Lacetti sedan. Am folosit mult smirghel de la 220 pana la 2000 granulatie, "Body" pe baza de fibra de sticla si kit iar vopseaua am facut-o in targ la spray si a iesit de minune, recomand, mai ales ca albastrul imperial al masinii mele este o culoare pacatoasa, le-a iesit baietilor culoarea mai bine ca la GTT Link to comment
luisspeed Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Cu ploapele astea..trage spre Epica Link to comment
Mircea Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Pune si tu o poza cu ele vopsite si montate. Link to comment
Recommended Posts