aztec Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 sper sa ajung imediat dupa ora 8.. pt cateva minute Link to comment
MethodRO Posted March 9, 2006 Author Share Posted March 9, 2006 Gata sefu s-a notat. fftopic: Mult succes Rapidului si Stelei. Link to comment
NightClub Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 vin si eu, ca sa aduc o placa de pal tico, lu senna Link to comment
alx Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 io ajung in jur de 7, mai vine cineva pe acol'? Link to comment
NightClub Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 am fost am vazut. In mare parte a fost super marfa, dar se pare ca nu toti useri sunt asea de cool! Am inghetat, dar a meritat. P.S: eu am venit cu preda cel cu tico alb. Link to comment
luck33ro Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Eu am ajuns tarziu, la 9.30 (am vazut rahatu de meci - Olaroiu nu e antrenor!) si deja erau baietii rebegiti si plictisiti. Statul in grupulete mici de 2 -3 persoane rapune ideea de club asta a fost senzatia. Eu mi-am scos potaia la plimbare si mi-am luat autocolantul cam atat... de stat nu prea aveam cum sa stau ca se criza cainele Oricum mi s-a parut ca eu sunt cel mai bosorog din parcarea aia ascunsa (am dat 2 ture de parc pana am gasit intrarea )"> ) ! Chiar, cam care e media de varsta a membrilor din club ... ? Link to comment
Tommy Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...c=889&hl=varsta Mdaa.. l-a tinut pe banel pina in 89. Minutul 89. Link to comment
aztec Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 hehe.. mai rapid ca mine nu a plecat nimeni... nu stiu la ce va asteptati pe frigul asta si pe bezna care era acolo Link to comment
Alezz Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Eu am ajuns tarziu, la 9.30 (am vazut rahatu de meci - Olaroiu nu e antrenor!) si deja erau baietii rebegiti si plictisiti. Nici acu nu au invatat sa dea in mingie??? Link to comment
Mircea Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Lasa mai alezz ca ei dau in minge ii lasam pe-aia rosii sa dea in mingie Link to comment
NFS Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 In mare parte a fost super marfa, dar se pare ca nu toti useri sunt asea de cool! Adica? Link to comment
Mircea Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 (edited) NFS nu te supara, ca tu intri la i-ul lipsa )"> Edited March 9, 2006 by Mircea Link to comment
ileana Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Am ajuns si eu cam tarziu, dar mi-am facut datoria. Am incasat ceva banuti, am beut un suc de la @peste (sa ai parte de ea cat mai multi km!), i-am furat pixul lui @sharpe , am fumat o tigara si m-am retras fericita ca v-am vazut! Link to comment
steph Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 la 10 jumatate nu mai era nimeni Link to comment
Alezz Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Rectific...astia de la steaua,invatati sa stati in picioare si dupa aceea sa dati in mingie... Link to comment
marius_eugen Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Fusei si io . Am intarziat dar mi-am facut datoria cu niste bonuri pentru Senna . Peste sa ai parte de masina ca e misto ! Am facut si ceva pozne , dar nu am apucat sa le descarc . Misto si Porsche-ul ... senzatii tari ! Link to comment
Senna Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 (edited) Trebuia sa vii nitel mai devreme, caci pe ora 22:15 s-a dat stingerea. A fost frumos, piesa de rezistenta a intalnirii a fost noua masina a lui Peste, un accesorizat Citroen C4, dar sampania n-a venit odata cu masina...Pai domnu Peste, macar o sampanie de copii sa fi baut si noi Astept cu interes ca arsenalul audio de pe Tico sa ajunga pe Citroen. Masina fiind si neagra, la vederea amenintatoarelor agregate din portbagaj ma va cuprinde un si mai puternic sentiment de teama, ca atunci cand ar aparea regretatul vas german de razboi Bismarck indreptandu-se amenintator spre tarmul Romaniei! Pe saptamana viitoare! "> Edited March 10, 2006 by Senna Link to comment
VIPER Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 , nu de alta da si nepotu' BogdanG a bagat niste instantanee... Link to comment
Leutzu Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Sorry ca nu am putut ajunge dar am fost in Brown Sugar cu niste colegi de partid sa sarbatorim cu "40 de pahare". Link to comment
Dj_Dark Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 nici eu n-am mai ajuns...am vazut meciul si...s-a facut tarziu plus ca am dat o raita pe la 00:15 cu masina si la plecare mi s-a aprins "check engine" vre-o 10 sec dupa care s-a stins...vre-un senzor ceva de la frig ma gandesc io...anyway, data viitoare poate... Link to comment
luck33ro Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Sorry ca nu am putut ajunge dar am fost in Brown Sugar cu niste colegi de partid sa sarbatorim cu "40 de pahare". ce partid leutzule ? speram ca nu psd ... Link to comment
alx Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Rectific...astia de la steaua,invatati sa stati in picioare si dupa aceea sa dati in mingie... Bah, am auzit ca Dinamo se retrage din campionat, e adevarat? Cica nu mai face fata nici ultimelor clasate si se dus sa fie campioni in Divizia Z, e adevarat? PS: Otelul - Dinamo 3-0. Link to comment
luck33ro Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Mai termina cu atacurile sub centura... Membru pufos era si el fericit odata si tu ii tai elanul Link to comment
Recommended Posts