Alezz Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 (edited) Alxuleee,puteti sa jucati si 10 meciuri pe National ca un gol nu o sa dati . Edited March 13, 2006 by Alezz Link to comment
Mircea Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 (edited) Lasa ma, ca luati voi si pentru noi Sa va traiasca SapaGaga! Edited March 13, 2006 by Mircea Link to comment
kaloman Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 PS: Otelul - Dinamo 3-0. Daca ar fi asa inca ar fi acceptabil. Realitatea e insa : Dinamo - Otelul 0 - 3. @alx, iar te inseli ... Link to comment
marius_eugen Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Am ramas fara net acasa ! Daca nu se rezolva pana maine , le voi up-loada de la serviciu . Pozele au iesit super ... si cu C4 si cu Porsche-ul . Rusinica ... pentru lipsa sampaniei ... E adevarat ca Senna ( "butoias" , copyringht Xenna ) , care a fost fara masinuta i-a dus lipsa unui antigel ( ca isi permitea ... fata de noi , care eram cu permisu' in dinti ). Pt NightClub ... imi pare rau , dar posesoarea Tico-ului nu a fost multumita de placaj si vom cauta alte materiale . Daca avea sistem de prindere , daca era mai subtire si mai usoara , daca era mai bine finisata si imbracata in mocheta culoarea interiorului ... cred ca i-ar fi placut ... chiar si pretul . Link to comment
marius_eugen Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Nu se putea edita fostul mesaj asa ca va atasez aici pozele care le am . Sper sa nu fie cu suparare ! Link to comment
marius_eugen Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Daca masina ta trage la pahare , ce sa-ti fac . Oricum , sper ca va plac poznele si ca nu m-am chinuit degeaba sa le cenzurez si sa le resize-ez . Macar niste multumiri , ceva ... ca alta data nu mai risc eu sa-mi inghete blitu' in mana daca nu sunteti multumiti . Link to comment
VIPER Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Sar'na! Acum am dovada ca am fost acolo Link to comment
Recommended Posts