CT_ZDB Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 eu pot sa ajung doar dupa 20:30...depinde cat o sa fac din Tei pana la Polivalenta... de stat nu stiu cat o sa rezist.. inainte de intalnire am un seminar de 4 ore foarte nasol.. si enervant (ALX stiee...) Link to comment
Alezz Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Ba,maine 9 martie e ziua barbatului,ce facem ne cinstim unii pe altii??? Link to comment
Tommy Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 (edited) Asa am inteles si eu, ca maine e Balantines Day! Cu Ocazia Zilei De 8 Martie, La Multi Ani, Doamnelor, Domnisoarelor, Mamelor, Amanetatelor ! (cum vrea Sebian) Si La Multi Ani si Noua, cu ocazia ca le sarbautorim prin ele "> Edited March 8, 2006 by Tommy Link to comment
Vlad Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Alezzz abtine-te de la comentarii despre Steaua.. dap si nici maine nu vin ca ma duc sa vad cum invata astia fotbal. deh ai mai mult timp ca Dinamo stiu ca se antreneaza pt. Liga campionilor )"> Link to comment
alx Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Bah voi sa va faceti echipa de fotbal... cu o gasca cu un nume tras la intamplare (auzi tu... dinamo... ce nume e asta?) nu castigati voi meciuri ci numai mila noastra... Link to comment
Abram Burel Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Cu tot regretul pentru cei ce nu au doape la masini, maine sunt la meciuri. Link to comment
Maniaku Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 (edited) Nici eu nu vin, ma duc sa vad campioana la lucru!!!! Edited March 8, 2006 by Maniaku Link to comment
luck33ro Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Avem unde sa vedem meciul la un proiector prin tineretului? bem si un cico scuipam o samantza ... mai injuram putzin ... ca eu mereu imi gasesc de lene joia... poate asa reusesc sa vin si io odata la prima intalnire.. iau si stikerere ..toate alea Link to comment
VIPER Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Poate aduce Satori TV-ul. Sau aduc eu unul, ca am la vanzare Link to comment
BogdanG Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 DECI ...vine cineva mai microbistilor ? Eu vin ..sa va arat un Golf IV "dric version" ...cu roti de 17 ) Presimt ca iarasi o sa fim 3-4 bucati ("> Link to comment
VIPER Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 90% vin. Chiar daca sunt 2 grade. Link to comment
CT_ZDB Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Eu vin sigur.. dar cum am spus .. o sa ajung dupa 8:20... depinde cat o sa fac din Tei pana la Polivalenta. Si Method-ul o sa vina! Asa ca o sa fim minim 5 membrii de nadejde!!! Link to comment
BogdanG Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Gata m-am linistit Poate vine si Ileana ...si poate aduce un ceai cald .Ce zici Ileana ???? Link to comment
luck33ro Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Daca ajung si eu am de la cine lua autocolante? Link to comment
Tommy Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Happy Ballantines Day! In sfarsit si ziua noastra ! Daca ieri s-a batut recordul la vanzarea de flori, azi.. la cea de BR! Link to comment
CT_ZDB Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Daca ajung si eu am de la cine lua autocolante? Da, o sa ai. Numai sa spui care esti ) Link to comment
luck33ro Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Voiam sa zic daca ajung dupa ora 21 ? Cum adica sa spun cine sunt ? ... sunt eu Lucian ...cine voiai sa fie? Nicoleta Luciu? Dar cui sa spun cine sunt? pe cine tre sa sperii > ? Link to comment
Dj_Dark Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 cred ca o sa dau si eu o raita, daca gasesc autocolante poate imi si iau, sa vedem cum o fi vremea cand scap de la munca Link to comment
remix Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Puteti conta pe mine. Voi fi la fel de prezent ca si saptamana trecuta ! Link to comment
marius_eugen Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Vin si eu si Senna dar poate mai devreme , pe la 7.15 ! Vad ca deocamdata e soare si frumos , poate nu va fi vrea frig . Vroiam sa vin cu amanta, dar m-am razgandit ... Apropos , ca tot e ziua barbatilor ... angajam o stripteoza ceva ? Vin si cu aparatul foto ... Bem sampanie de la C4 ? Ca trebuie sa o ude ... Link to comment
Senna Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 @pesteimputit La Citroen se da sampanie cadou la receptia masinii, precum la Porsche Romania? Daca nu, atunci adu tu alta si aduc eu mucenici P.S. Poti sa aduci si/sau alte bauturi, by the way Link to comment
Alezz Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Eu s-ar putea sa mai intarzii fata de ora aficiala...cred inca nu stiu. Link to comment
MethodRO Posted March 9, 2006 Author Share Posted March 9, 2006 Bai Alezzule pai zi ma frate daca ajungi dupa 19:00-19:30 ca sa stiu ce sa fac! Link to comment
Recommended Posts