Jump to content

Recommended Posts

Am un prieten cu un Kalos, m-a intrebat de unde se poate face rost de asa ceva, iar ce-mi veni mie in gand, decat chevroletclub.ro..

Deci daca a luat cineva asa ceva dintr-un magazin ceva, eventual virtul, recomandari va rog.

Multumesc!

Multumesc mult. Eu intrasem pe www.autodaewoo.ro dar nu am gasit pleoapele. Probabil nu am cautat cum trebuie. Ia sa ma uit acum, ca cica si DomnulRobert le-a comandat de acolo.

Multumesc mult pt realul ajutor. Se poate inchide.

Bafta! :) >-

EDIT: Hmmm..si totusi nu gasesc. Am dat la sectiunea Tuning, si la Cielo nu apare asa ceva. Some little help please? :D

Edited by Steffyx

Pleopele de cielo nu se potrivesc chiar perfect . Cel mai bine e sa gasesti pe cineva sau o firma de tuning care face la comanda tot ce vrei din fibra de sticla. Te duci cu kalosul la ei , ei or sa se uite or sa masoare etc..si iti pot da mai multe variante de pleoape.

Cred ca poti sa gasesti pe 4tuning

Edited by DomnulRobert

Toline, stai linistit. Ei vor sa puna pe varianta cu sabii care nu este semnata, din punct de vedere al farurilor, de Juji. Nu ca ar fi super justificare, dar merge...

daca vrei sa tunezi kalosu ie unii super tari in pipera de aduc kalosu si toata gama noua de chevrolet din korea sub denumirea de daewoo nu chevrolet si au un chit de tuning pt kalos de te pun in cap

tinem legatura cu tunatu kalosului sa gasesc adresa alora din pipera

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Uitati 3 poze cu pleoapele nevopsite si nefinistate de la Kalos:post-1995-1146767374_thumb.jpgpost-1995-1146767383_thumb.jpgpost-109-1105219067_thumb.jpg

Imi cer scuze pt. calitatea imaginilor, dar is facute cu un jaf de telefon.

Astea vin date cu glet(ceva de genu) inainte de vopsire pt. a acoperi micile denivelari, vin vopsite in culoarea masinii si lipite cu silicon de faruri.

post-1995-1146767390_thumb.jpg

Cine vrea pleoape sa ia legatura cu cj82ufo pe Yahoo Messenger si sa zica ca alex lo trimis pt. pleoape.

Hai zi drept, care e comisionul tau ? =)) .. just kidding

P.S. Sato, cand primesc pozele ti le trimit si tie

Clar ca tre sa-mi iasa o reducere la viitoarele modificari si mie...da oricum o sa fie mai ieftine de 700.000 de lei ale voastre pt. ca are matrita si toate astea, deci fiindca am fost cobai o sa castig si eu o mica reducere la bodykit. :D

• 3 months later...