Raptor Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Spune-mi si mie pe private la ce adresa sau daca nu se considera reclama pune site-ul sa vada si ochii mei. Link to comment
sergiuhusca Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Chiar daca ultimul post este din 2006 aduc topicul in actualitate in ideea ca poate si-a achizitionat cineva si imi vinde si mie pontul... In concluzie: VREAU PLEOAPE PENTRU KALOS! Link to comment
Lucian M Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 De ce vrei sa uratesti bunatate de far cu bucatile alea de plaskit? Nici sa ma plateasca cineva nu mi-as bae joc de munca unui designer renumit. SAU: o sa-mi pun peoape la faruri si o sa-mi schimb triplele cand si le-o schimba Tolin. Pana atunci, raman la originale. Link to comment
tolin Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Bre, daca eu stau in calea fericirii tale, ma dau la o parte (imi pun si eu pleoape si triple). Link to comment
sergiuhusca Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Daca eu vreua sa o vad mai incruntata... Link to comment
EM!L Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Vezi că de la statul încruntat se fac riduri, "zbârciuri". Şi n-ai vrea s-o vezi aşa... Link to comment
vieri Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 va salut. as dori sa-mi spuneti cam cat ar putea ajunge vopsirea unor pleoape( pt aveo), ca am niste banisori si nu stiu daca sa-mi cumpar niste pleoape sau sa mai strang niste bani sa-mi foliez masina? Link to comment
Alex.T Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Un coleg a dat 8 lei pe vopsea pentru o aripa si i-a mai si ramas. Vopseaua a fost facuta pe comanda dupa cea orginala de pe masina. Tie cata vopsea crezi ca-ti trebuie pentru pleoape? Link to comment
sergiuhusca Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 AlexT , sigur nu ai gresit?8 lei pt o aripa??? Link to comment
Alex.T Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Nu am gresit. Colgul meu atat a zis ca a dat (in toamna). Probabil a existat un "discount" mic pentru firma noastra dar nu poate sa fie diferenta prea mare. Link to comment
fry Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 (edited) Salut. Stie cineva unde as putea sa fac niste pleoape ptr Aveo HB? M-am jucat in paint ca nu aveam ce face si mi-am dat seama ca plusul de aspect ar fi chiar... mare . As vrea sa le fac ceva de genul asta: Edited August 21, 2009 by fry Link to comment
daniel_geku Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 as dori si eu pleoape pt kalosul meu ma ajuta cineva? Link to comment
Recommended Posts