mike.omega Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Avand in vedere ultima intalnire am alt curaj sa deschid topic nou Pe scurt: in fata la cafe d'art la ora 14:00 unde deja ne-am obisnuit Link to comment
VECTOR Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 daca o sa fie la fel de cald cum a fost zilele astea(desi am inteles ca nu),ar merge si pe malul lacului.eu am fost aseara pe la 5 in parc si se putea sta lejer pe malul lacului. Link to comment
paul_marines Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 (edited) Avand in vedere ultima intalnire am alt curaj sa deschid topic nou Pe scurt: in fata la cafe d'art la ora 14:00 unde deja ne-am obisnuit Te cam grabesti amice. Nu ai mentionat nimic de intalnirea de astazi 06 03 2006 ora 1630 a Kalosilor la sediul dealerului local pentru a pune ceva presiune pe ei si a le face o saptamana placuta de luni. Eu mi-am re-aranjat becurile de la far si MCojo s-a programat la o sedinta de reflexo-terapie auto de 15000 km. Cam asta pe scurt despre o intalnire neprogramata, insa de mare efect. In final ne-am intretinut cu mici discutii chiar in fata sediului central spre uimirea celor care lucra acolo. Edited March 6, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted March 6, 2006 Author Share Posted March 6, 2006 (edited) Pai noi astia cu Ticozaurii si Matizache nu prea stim ce-i aia service asa ca voi Pe noi ne puteti gasi pe la cumparaturi, pe la plimbari, nici pe la benzinarii nu prea mergem PS: cu mersu la lac decidem sambata la fata locului in functie de vreme si de viteza vantului Edited March 6, 2006 by mike.omega Link to comment
MCojo Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Intalnirea cu Safari a fost pe nv... nici macar daca ne-am fi dat intalnire nu ar fi iesit asa de bine... Cat despre mutarea intalnirii pe malul lacului, zic sa o mai amanam caci pe acolo vantul isi face tare bine simtita prezenta... Link to comment
test_driver Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Eu zic sa ramanem la cafe d'art, nu de alta, dar cica maine va fi vai si amar. Link to comment
CT_ZDB Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Intalnirea cu Safari a fost pe nv... Pentru intalniri pe N.V. se da oare warn??? Neee... ca sunt membrii cu greutate... dar o sa intrebam mai marii si mai greii forumului (Shenck-uleee...) Link to comment
MCojo Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Radu fac o precizare... N.V. = intalnire neprevazuta, adica pe "nevorbite"... si care a iesit mai bine decat una planificata... P.S. Shenck stieeee... Link to comment
alx Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Trebuie modificat regulamentul si vinovatii pedepsiti! Link to comment
Shenck Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Nu ai mentionat nimic de intalnirea de astazi 06 03 2006 ora 1630 a Kalosilor la sediul dealerului local pentru a pune ceva presiune pe ei si a le face o saptamana placuta de luni. Sa le aratati autocolantu' sa stie de cine se feresc pe viitor > Link to comment
MCojo Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 (edited) Au vazut autocolantele la ambele masini asa ca acum cand vad una din cele 2 masini in cauza sa vezi ce "trepadusi" sunt... ) Edited March 7, 2006 by MCojo Link to comment
mike.omega Posted March 7, 2006 Author Share Posted March 7, 2006 Revenind la ale noastre va anunt ca cel mai probabil sambata o sa intarizii 30-45 de min Link to comment
CT_ZDB Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Weekendul viitor o sa fiu la Bucuresti asa ca o sa lipsesc. Si apropo... sper sa nu incepem sa atragem atentia autoritatilor privind comportamentul membrilor la intalniri (motoare turate, demarari in tromba, etc.). Nu de alta dar doar ce am inceput sa ne facem marisori.. si ar fi pacat sa ne taiem singuri creanga de sub picioare. Spun asta pentru a nu se intampla ce era pe cale sa se intample cu intalnirile de la Bucuresti in vara trecuta. Link to comment
mike.omega Posted March 7, 2006 Author Share Posted March 7, 2006 Pai asa ne stii tu pe noi?! Noi "e" cuminti si nu facem galagie Link to comment
dreamlike Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Revenind la ale noastre va anunt ca cel mai probabil sambata o sa intarizii 30-45 de min Sa inteleg ca nu va mai avea loc sedinta foto? Link to comment
mike.omega Posted March 7, 2006 Author Share Posted March 7, 2006 Eh nu! Nu scapati voi asa usor ) Link to comment
ToPser Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 ce numai mike are aparat ? de data asta vine si ovidiu51 cu aparatu ...are cine sa faca poze Link to comment
dreamlike Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 (edited) Poze poate face oricine, dar eu ma refeream la fotografii Fara sa supar pe cineva. Edited March 7, 2006 by dreamlike Link to comment
ToPser Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 da domle daca vreti fotografii atunci il asteptati pe mike pe el il mai ajuta si aparatul Link to comment
mike.omega Posted March 7, 2006 Author Share Posted March 7, 2006 Multumesc, dar n-am ajuns chiar asa de sus PS: parca-l vad pe Safari ca vine si spune ca iar mi-am luat lumea-n cap )"> Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Bai, da' anu asta nu va mai intalniti? )"> Link to comment
mike.omega Posted March 8, 2006 Author Share Posted March 8, 2006 Sa puna cineva 2006 ca unii sunt mai ametiti Link to comment
ToPser Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 cum mai ...mike zi-le si lor despre masinaria aia care te teleporteaza in trecut... Link to comment
dreamlike Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 As dori, cu ocazia zilei de 8 Martie, sa urez sotiilor, mamelor, surorilor, prietenelor, amantelor sau concubinelor membrilor dwcc un calduros si sincer "La multi ani!" multa sanatate, fericire si numai ganduri bune! Link to comment
paul_marines Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 (edited) PS: parca-l vad pe Safari ca vine si spune ca iar mi-am luat lumea-n cap )"> Ma bucur ca ti-am cultivat un reflex, insa te rog bucura-te de libertate ca si pana acum. Edited March 8, 2006 by safari hunter Link to comment
Recommended Posts