Jump to content

Seat Cordoba

body

Recommended Posts

Ii place Daewoo , are din 1998 Cielo , dar vrea si altceva !El vrea sedan , deci Yarisul pica.Corrola este mai scumpa de atat , de altfel si eu sunt fan japoneze dar...nu prea se incadreaza in buget cum de altfel nici la mine nu s-a incadrat si a rezultat Kalos!

Repet a fost refuzat la lesing pe motiv de varsta , deci orice masina pe leasing este exclusa!

@Tommy Mersi! :) >-

Edited by body

Are 64 de ani , a iesit la pensie anul trecut dar inca lucreaza cu contract de munca pe perioada nedeterminata.

Am fost la BCR Leasing si Volksbank , dar o cunostinta ne-a zis ca nu are nici o sansa la nici o societate "mai cunoscuta " de leasing .

Edited by body

Ar fi cam asa: 19% TVA si 3% paca accize.. deci un 22%.

Pentru versiunea 1,6 FULL, cutie manuala ar fi DDP-ul 13298 E, pentru 1,4 FULL 11956E si pentru Diesel 1,5 FULL 13115E

Este pe acolo si o lista cu preturile reviziilor pentru benzinare si diesel pana pe la 120 k km.

tot clio e cea mai buna afacere... la 9k e full. sau 1.4 16v la 10k

sau clio 3 care apare acusica dar nu se stiu preturile inca...

Afara e destul de scump Clio 3 (intre 12.000 si 22.000 TTI). E mai scump decat Grande Punto, care mi se pare mai reusit la design, si are si diesele mai puternice. (JTDM 130CP e 19.000E full option, inclusiv ESP si alte alea)

• 3 weeks later...

Nu vreau sa fac un nou topic si de aia adaug aici!

Am vazut vineri (adica era expusa) Mitsubishi Lancer , motor 1600 benzina la CIP in jur de 10.500.

Masina e Made in Japan iar de la dealer mi-au spus ca ar merge leasing la BCR chiar pe numele tatalui meu cu avns 50%.

Avansul nu e o problema dar nu stiu nimic legat de costurile de intretinere a unei Mitsubishi in Romania.

Aveti vre-o idee de masina si de costurile intretinerii la noi ?

Multumesc

Masina o fi facuta in japonia, insa motorul e mercedes. Si nu e chiar unul top, are doar vreo 95CP, cam putin pentru un 1.6 16V actual.

Eu am facut testdrive cu ea. Nu rupe asfaltul, insa se tine bine pe drum, e confortabila si silentioasa. Probabil ca ai sa vezi si tu asta la testdrive :)

Din pacate nu am idee care-s preturile la intretinere.