IulianMitea Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Mar interesa cum ai procedat cu lux de amanunte sa fixezi soclu de bec in plasticu din stopuri penru frana ca eu mam tot gandit s-im da cu rest. Link to comment
Carabusu junior Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Imi poti spune si mie de unde ai alimentat benzile cu leduri de pe fata de portiera, ca as vrea sa instalez si eu niste lampi de portbagaj acolo care sa bata la picioare ... Multumesc anticipat Link to comment
dxr Posted April 27, 2009 Author Share Posted April 27, 2009 (edited) Benzile cu leduri sunt alimentate de la plafoniera... Soclurile pentru becurile suplimentare le-am fixat cu silicon universal... Asta dupa ce am dat gaurile cu un milimetru mai mici decat ar fi trebuit ca sa intre soclul becului un pic fortat... In weekend o sa incerc sa dau un stop jos ca sa fac niste poze... Pana atunci pun niste poze luate de pe net cu o alta idee de prindere... Se recupereaza de la un stop vechi/spart sistemul de prindere al soclului si cu un silicon/poxilina se lipeste pe stopul de Matiz . Se fac legaturile electrice si gata Edited April 27, 2009 by dxr Link to comment
ygor Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 (edited) Daca i-ai vopsi si barile in culoarea caroseriei, ar arata mult mai bine.Parerea mea. In rest, foarte aratoasa. Edited April 29, 2009 by ygor Link to comment
AmunDei Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Tot nu mi-ai zis despre jante Link to comment
dxr Posted May 1, 2009 Author Share Posted May 1, 2009 As fi tentat sa zic ceva de 7J dar trebuie sa ma uit ca nu sunt sigur... Asta ar fi latimea, nu? Link to comment
AmunDei Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Dap. Aia e latimea. Si probabil vreo cifra in jurul valorii de 30, ala e ET-ul. Sunt curios care e marimea maxima care incape fara distantiere si fara ca roata sa iasa foarte mult in afara. Link to comment
dxr Posted May 16, 2009 Author Share Posted May 16, 2009 Am gasit in sfarsit: 6J, ET32... Link to comment
AmunDei Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Mersi. Eu imi notez pt cand o sa-mi iau jante, ca sa stiu cat pot sa pun fara sa imi atinga Link to comment
dxr Posted December 25, 2009 Author Share Posted December 25, 2009 Craciun Fericit tuturor... Link to comment
Recommended Posts