zack Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 (edited) cand dau o melodie pe la volumul 21 deja incepe sa trosneasca\paraie. toate bune si frumoase...le-am zis la revizie de problema, si au zis ca dau comanda. azi am fost cu masina, si mi l-au inlocuit, dar tot trosneste\paraie. ce-i de facut? ps: au incercat si cu un alt cd-player si facea mai rau!!! imi ziceau sa imi verifice instalatia electrica (ceea ce nu imi prea convine, caci atunci cand umbla romanau...) are vreo legatura cu instalatia electrica a masinii ? edit: cateodata isi "revine" tweeterul (odata la 4-5 luni) si nu mai trosneste, putand sa dau pana aproape la maxim muzica fara nici o problema aveti idee cum este conectat tweeterul la sistemul audio ? firele la tweeter pleaca de la boxa, sau din casetofon ? Edited March 8, 2006 by zack Link to comment
Abram Burel Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Firele pleaca de la casetofon, pana intr-un conector (C213) aflat langa locul unde-ti tii piciorul stang sa se odihneasca, sub masca de plastic. De aici se duc direct la tweeter. Daca numai tweeterul face probleme, in conditiile in care acesta a fost schimbat si chiar scula a fost "schimbata", nu ramane suspecta decat "conectaraia". Este destul de posibil sa fie de la C213, care ar putea fi "influentat" de vibratiile produse de difuzorul din usa. E foarte putin probabil sa fie ceva pe "fire", dar o verificare a lui C213 nu strica. AI putea sa o faci si tu, daca te straduiesti putin, sau ai putea sa le dai voie celor de la service sau altora in care ai incredere sa faca asta. Strict logic, cu informatiile date de tine, C213 trebuie sa fie buba, diagnosticul fiind contact imperfect "indus" de vibratii de o anumita amplitudine si frecventa (maaama ce doctor ). Link to comment
zack Posted March 11, 2006 Author Share Posted March 11, 2006 (edited) multumesc mult EDIT : m-am uitat acum la priza si inclusiv la tweeter. acu io nu stiu care este priza cu tweeterul please help me Edited March 11, 2006 by zack Link to comment
zack Posted April 16, 2006 Author Share Posted April 16, 2006 scuzati pentru mesaj repetat,dar: am descoperit de ce "tacanea" tweeterul. era de la boxa stanga spate. erau de vina firele care vin de la "borne" catre bobina boxei. de la bass, atingeau carcasa boxei, si intra in scurt. am remediat cu niste scotch pus acolo ps: inca odata, mi s-a demonstrat cat de bine sunt instruiti mecanicii din romania. o sa ajungem sa ne reparam singuri masinile. Link to comment
Gica Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 ps: inca odata, mi s-a demonstrat cat de bine sunt instruiti mecanicii din romania. o sa ajungem sa ne reparam singuri masinile. Si cat de determinati sunt ! Felicitari pentru reusita ! PS. Nu e cam mare (adica prea "loud") volumul la nivelul 21 ? Te mai poti intelege cu alte persoane din masina ? Link to comment
zack Posted April 16, 2006 Author Share Posted April 16, 2006 (edited) nu ascult asa de tare cand merg cu masina, dar cand ma mai duc la "o iarba verde", sau la tara trebuie un 28-30 lvl > ps: stiti, cand mai dam de o melodie, si ne place...parca o dam putin mai tare. eu nu puteam "de firca" aoleo iar pocneste...acu pot sa ma bucur de anumite melodii, chiar si la maxim > Edited April 16, 2006 by zack Link to comment
Recommended Posts