negoctav Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Am vazut ca se tot fac topicuri cu masina/masinile mele ,asa m-am conformat si eu. Tico si Cielo au fost ...Acum am ramas cu Polo si noul (second-hand) Tico al prietenei mele, pentru care deocamdata nu am poze ca nu e inca aranjat dupa gusturile mele.. poze: Tico: Cielo(o singura poza facuta cu telefonul): evacuarea finala de la Cielo( facuta dupa un curs de la facultate de zgomote si vibratii): Polo: -cu jante fara folie pe geamurile din spate: si o poza facuta weekendul trecut cu telefonul(rezolutie slaba): Link to comment
Mircea Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Superbe visiniile alea Sa n-ai probleme niciodata cu ele. La multi kilometri! Link to comment
JMu Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Pai din cate inteleg eu, tocmai pe alea nu le mai are! Link to comment
negoctav Posted March 9, 2006 Author Share Posted March 9, 2006 merci de urari. Tico l-am dat unui prieten de familie in 2003 (masina era fabricata in '98),cu 103000 km la bord.Acum are vreo 200 mii si tot impecabil arata si merge. Cielo cand l-am dat avea mici probleme (pivot,capat de bara,2 amortizoare de schimbat),dar arata la fel,impecabil. Acum urmeaza masina prieteni mele(de fapt logodnica ) care este un Ticozaur albastru din '98 ce urmeaza a fi "aranjat" dupa gusturile mele foarte pretentioase.Poze am sa pun in momentul cand voi fi mandru de ea cu adevarat! Iar Polo, e pe zi ce trece mai frumos! Link to comment
Apocalips Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 (edited) Frumoase jucariile . Sa le stapanesti sanatos pe toate 3! ( Polo, Tico Sh si Prietena - de fapt logodnica ) Edited March 9, 2006 by Apocalips Link to comment
negoctav Posted March 9, 2006 Author Share Posted March 9, 2006 Merci mult Apocalips! multi km fara incidente! Link to comment
test_driver Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 (edited) Foarte frumoase masinile, si foarte bine intretiunte. Bravo. Mai rar vezi masini asa frumoase, chiar daca nu sunt ele de cine stie ce firma, si sunt banale, alea sunt parca ceva special. Si VW este si mai frumos. Bravo. Sa-ti traiasca masinile, si tu cu ele, ca stii sa te porti frumos cu automobilele, si sa-i inveti si pe altii. Edit: pun pariu ca asta ajunge la gazeta, dar nu o modific. Eram luat de val. mi-au placut mult masinile Edited March 9, 2006 by test_driver Link to comment
negoctav Posted March 10, 2006 Author Share Posted March 10, 2006 Daewoo-rile nu mai sunt ale mele...Nu le-am polish-at niciodata si nu le-am dat cu ceara solida.De fiecare data cand le spalam le dadeam cu ceara lichida de spalatorie (Ma-Fra...nu fac reclama!!) si le stergeam cu lavete sintetice sau piele de caprioara.Efectul:vopseaua se mentine ca in prima ora dupa ce a fost vopsita.. La Polo nu prea se vede ca este argintie . Am sa revin cu niste poze in weekend!! Numa bine ps:Logodnica mea e geloasa pe masina ca ii acord aproape la fel de mult timp precum ei (sa nu zic ca mai mult )...Totusi nu cred ca sunt un caz singular!! "> Link to comment
negoctav Posted March 13, 2006 Author Share Posted March 13, 2006 Revin cu cateva poze facute in weekend: Noul (second hand) Ticozaur: Polo: O poza de "familie" si cu masina lu taica-miu: Link to comment
ToPser Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 ce ai facut ai schimbat ticozauru prieteni tale sau ti-ai luat din nou tico ? daca da Link to comment
negoctav Posted March 14, 2006 Author Share Posted March 14, 2006 Nu,am vandut vechiul Tico,iar acum am luat unul pentru logodnica mea... Acum plang ca mi-am pus rotile de vara pe Polo si le-am dat jos pe cele de iarna.Nici nu poit pleca de pe loc.Fuge masina in stanga si dreapta!!! Link to comment
andreib Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Crezi ca numai tu plangi, eu is cu rotile de vara de la inceputul lui martie si in Iasi a nins la greu ("> . Link to comment
alx Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Stiam eu de ce le-am pastrat pe masina... si pe mine ma batea un gand... Link to comment
BAD_MF Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 E pana pe la mijlocul lui aprilie nu ma gandesc sa le dau jos..poate doar daca vin deodata caldurile..dar slabe sanse! Link to comment
negoctav Posted July 4, 2006 Author Share Posted July 4, 2006 Weekendul trecut(de vineri pana duminica) am fost la munte la Bradet (pe langa Vidraru),am mers cu Polo si ultimii 10 kilometri i-am facut pe drum forestier.La ducere totul a fost perfect,dar la intoarcere am fost nevoiti sa facem offroad care din fericire nu si-a lasat amprenta pe masina mea. Masina asteptand sa o descarcam de bere si alte bauturi interzise la volan: Uite o poze la intrarea intr-un rau(mic torent,ce vreti sa ii ziceti) pe fundul caruia erau numai pietre, pietroaie,etc.. Masina in actiune ( ): Link to comment
Recommended Posts