andreib Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Intalnirea va fi tinuta la fundatie, ca de obicei, in fata la Sundays. Scopul special al acestei intalniri este impartirea autocolantelor, deoarece s-au adunat multi doritori. Va asteptam maine pentru a primi autocolantele (sunt in numar limitat :daewooclub 10 interior, 10 ex; 5 chevroletclub). Pretul este dat AICI. PS: Va rog anuntati cine poate ajunge. Link to comment
Cristaky Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Eu vreau inca unul ... de exterior Link to comment
Leone Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Zdrasvite! Io am autocolant, da' vin sa beau ciocolata aia calda, ca taaaare mi-e dor de ea! Link to comment
andreib Posted March 9, 2006 Author Share Posted March 9, 2006 Bine domnu, sa ne povestesti cum a fost in republica . Poate nu ai pus papucul, ca am eu cativa in torpedou numai buni pentru tine . Link to comment
Leone Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Am ce povesti, dar sa-mi povestiti careva ceva, daca aveti habar, ce se mai intimpla cu suporturile de numar. Sint singurul doritor-platitor de la Iasi? Cum intram in posesia lor? Ramin "distribuitorul" local in cazul in care mai sint si alti doritori? Iata citeva intrebari, asta ca sa vedeti ce gargauni imi umbla mie prin cap acum! Link to comment
andreib Posted March 10, 2006 Author Share Posted March 10, 2006 Iti voi povesti secretul azi la intalnire, contra unei taxe de...sa zicem... 900 RON )"> Link to comment
Cristaky Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Ce sa zic ... foarte amuzant P.S. Nu sunt 100 % sigur ca ajung la intalnire, e posibil sa am o problema de rezolvat. Daca ajung, te sun pe tine, andrei. Daca nu te sun, nu mai ajung, nu ma asteptati. Link to comment
Leone Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Cristi, amenda - 90 mil! (sa fac banii care mi-i cere andrei) Link to comment
Recommended Posts