eugenbonta Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 MAine vreau sa-mi schimb bozele de spate de la matiz. Stie cineva sa-mi spune dimensiunile, ca sa le potrivesc direct in spatiu? Multumesc mult Link to comment
florinbad Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Vezi aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=242 Link to comment
eugenbonta Posted March 9, 2006 Author Share Posted March 9, 2006 Am citit topicul...insa diametrul ma interesa Link to comment
florinbad Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 (edited) Nu l-ai citit... Matizul are pe spate boxe de 10 x 15 cm, ovale. Poti sa-ti pui Infinity de 6 x 9 cm, tot ovale. Vezi postul #47: "Se aude incredibil de bine, ar bass-ul e clar si lung. Ca sistem audio (o sa radeti poate dar asta e, asa a venit caruta mea - SLZ): cass Philips 4*17W, boxe fata 10 cm si spate 10*15 cm facute de Elcomp Romania (niste cartoane ordinare pe care sper sa le schimb cat de curand). Oricum se aude mai bine la mine decat la un prieten de-al meu care si-a luat pe fata niste Alpine de 13 si 35 W DIN." Edited March 9, 2006 by florinbad Link to comment
NFS Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Eugen, intelegem bucuria ta de a avea o masina noua, ne bucuram si noi alaturi de tine, intelegm setea ta de a o cunoaste mai bine, am trecut si noi (majoritatea) prin asta. Inca o data felicitari pt achizitie! Insa hai sa nu transformam forumul intr-un Stii si Castigi. MAREA MAJORITATE a intrebarilor pe care le-ai putea avea, au fost deja discutate iar unele chiar solutionate, ca doar nu esti primul cu Matiz. Asadar ar fi indicata o prin subiectele deja existente inainte de a te apuca sa postezi. Nu mi-o lua in nume de rau, sper ca nu ti-am intunecat bucuria. Sa-ti stapanesti sanatos masinuta! "> Link to comment
Recommended Posts