geti Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Tocmai i-am montat jantele si am zis sa pun poze.Si tin sa fac o remarca.Cel mai mult conteaza Jantele.Este exact ca si cum ai fi dezbracat dar in picioare ai avea niste adidasi(fara reclama) de firma )"> Am gresit postand aici.Rog moderatorii sa mute topicul la "Masina mea" Link to comment
Cristaky Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Daca esti dezbracat si ai in picioare adidasi, alta ... "chestie" sare in ochi prima data. Asta, bineinteles, daca e "de firma" Link to comment
geti Posted March 10, 2006 Author Share Posted March 10, 2006 Aaaaaa cred ca tu vorbesti de acea limba... a adidasului ca tre sa fie si aia de firma ) Link to comment
Tommy Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 (edited) Siret gand.. All day long. Cum vine asta .. cu adidaşii.. la costum? (Adam style )) Edited March 10, 2006 by Tommy Link to comment
adycez Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Am vazut la tine ca sub genti aveai capacul de la oala vopsit Rosu. Se gasesc de cumparat asa sau le-ai vopsit tu cu manutza ta? Link to comment
geti Posted March 30, 2006 Author Share Posted March 30, 2006 Am vazut la tine ca sub genti aveai capacul de la oala vopsit Rosu.Se gasesc de cumparat asa sau le-ai vopsit tu cu manutza ta? Salut.Se scoate roata si se vopseste tamburul,de preferinta cu spray,ca se usuca mai repede si nu se prinde nici praf. Link to comment
ronin Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 sunt spray-uri speciale, cu vopsea ce rezista la temperaturi inalte, pentru etrieri si tamburi spate... Link to comment
geti Posted April 8, 2006 Author Share Posted April 8, 2006 (edited) Masina nu mai este a mea ci a fratelui meu dar mai am inca o poza noua cu ea.Sa imi spuneti ce parere aveti de bucata de spoiler de jos,da bine,se imbina chestii de astea.Modificarile pe viitor sunt simple sau mai bine zis discrete dar cu toate astea vreau sa va stiu parerile.Astfel:la oglinda sa se vopseasca si suportul de pe portiera care acum e negru,mai exact toata oglinda sa fie alba;,plasa si in spoiler jos(credeti ca se va vedea si daca da ,ce culoare si de care?rara sau deasa?)Toba spate. Aici ar fi mai multe variante si de aia intreb ca sa stiu care e cea mai aspectuasa varianta:doua tobe ovale stanga drepta,doua dreptungiulare stg-dreapta,rotunde in aceeasi dipunere moment in care se va decupa din spoiler,toba dubla, sau una singura ovala,rotunda sau dreptunghiulara.Dupa care triple negre si un eleron cat mai micut.Dar ca bucata de spoiler pe spate nu stiu ce sa pun.Astept pareri si idei despre ce as putea sa mai fac.Stiu ca v-am obosit cu atatea idei si imi cer scuze dar va rog sa veniti cu idei.Va multumesc anticipat Edited April 8, 2006 by geti Link to comment
Tommy Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Pai nu-i poza de ieri neprelucrata? Nu vrau sa fiu malitios.. dar nu incurca la urcatul bordurilor? Link to comment
geti Posted April 8, 2006 Author Share Posted April 8, 2006 Pai nu-i poza de ieri neprelucrata?Nu vrau sa fiu malitios.. dar nu incurca la urcatul bordurilor? Sincer incurca si nu numai la borduri ci si la denivelari.Avantajul e ca nu se rupe ca e elastica si oricum nu prea se poate merge cu viteza prin oras ca de cand are jantele astea a devenit un pic rigida.Dar ca estetica cum da? Link to comment
Tommy Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 (edited) Eu nu am garda joasa, dar pe cuvant ca as fi preferat-o vreo 2-3 cm mai sus. Ca aspect.. nu mi-as pune.. Edited April 8, 2006 by Tommy Link to comment
Satori Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Nu arata rau... din acest unghi. Link to comment
Spawnss Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Scuze geti dar parerea mea este ca nu se potriveste deloc cu masina arata ca si cum ar fi ceva neterminat Link to comment
geti Posted April 10, 2006 Author Share Posted April 10, 2006 Nu am reusit sa modific postul asa ca pun aici o noua poza.Aveti si voi dreptate dar altceva nu am gasit,ca bucata de spoiler Link to comment
Satori Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Ok, acum nu mai arata bine. Da-o jos. Link to comment
geti Posted April 11, 2006 Author Share Posted April 11, 2006 Gata se va da tot jos,inclusiv jantele,urmand ca pe viitor sa ii fie facut tuning Link to comment
Recommended Posts