adostar Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Am pus doua poze cu o vedere din spatele unui bloc din galati sa vedeti cam ce aduna oamenii prin curti Eu stiu ca imprejurimea blocului ar trebuie sa fie plina de verdeata...mai ales ca orasul este poluat de sidex. dar in loc de verdeata vezi mai prin toate imprejurimile blocurilor garaje, tot felul de obiecte, grilaje pentru mormant (a se vedea in poza 2). Este pacat ca putinele zone fara betoane destinate spatiilor verzi sa fie sufocate cu astfel de obiecte... oare protectia mediului isi face treaba ? Link to comment
body Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Nu ai vazut cum arata padurile si poienile din Romania ? De ce te miri? Link to comment
lauamd Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Din păcate cred că ai dreptate,nu se face nimic. Şi este şi vina noastră cu cei 7 ani de acsă pe care persoanele ca aceştia nu le au. Ştii ce e tare ? Am obiceiul ca seara să mă uit pe animal planet la animal rescue şi am rămas uimit de ceea ce am văzut prin curţile sau prin locuri asemănătoare la americani. Credeam că sunt imagini din România şi nu glumesc. Era pur şi simplu deplorabil. Aşa că trag concluzia că dacă nu e la ei înseamnă că la noi nu va fi niciodată... Trist ... "> Link to comment
body Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Mda , da' la ei se mai dau si amenzi de te ustura si in...!La noi nimic! Link to comment
zalmoxis Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 NU conteaza mai amenzi conteaza ca nu avem bun simt aia conteaza ..Si nu ne pasa ..."ce p..m.. sa faca primaria etc etc ...N-ar mai pune unu mana pe o lkopata!!...Puii mei e totul in jur o mizerie de nedescris da' nu ne pasa am interat la noi in casa avem home cinema si ne ddoare la basca...Ah sa nu uit ..ar trebui ne gandim cu totii cat de naspa e sa arunci un chistoc pe bordura!!.... Link to comment
adostar Posted March 10, 2006 Author Share Posted March 10, 2006 curtea americanului este proprietate privata...dar la noi cei care locuim la bloc sunt unii care pun stapanire pe spatiile verzi, le ingradesc, etc. la fel si cu locurile de parcare unde sunt pusi stalpi si sufe abuziv. Link to comment
pixelconscious Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 (edited) Eu as merge pe varianta celor 7 ani... Trist, dar am vazut odata o batrana care aduna hartiile de langa un cos de gunoi, iar cativa pustani radeau de ea. Daca nu eram cu masina cred ca as fi mers la ei si i-as fi urechiat. Nu numai amenzile ar face treaba buna, daca multi parinti si-ar educa acasa copii sa nu arunce mizerii pe jos ar fi mult mai bine. Totul corelat si cu o educatie civica in scoala cred ca ar face minuni. Dar prea multi se considera lorzi si nu vor sa scada pe scara sociala daca arunca o hartie la cos. Edited March 10, 2006 by pixelconscious Link to comment
marr Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Am lucrat 7 ani la APM. Din pacate, pe vremea aia lipseau de toate - incepand de la benzina pentru harburile din dotare pana la hartie si pasta pentru pixuri. Ca sa nu mai vorbim de personal. Computerele erau ceva de domeniul SF. In ziua de azi, s-au umflat schemele de personal de nu mai incap in cladiri. S-au apropiat ca si dotari de ceea ce ar trebui sa fie ... DAR, tot ce au de facut sunt raportari de toate neamurile - pt. Agentia Regionala, Agentia Nationala, Minister, UE si ... cine mai stie cine. Garda de mediu nu apuca sa-si faca treba din cauza acelorasi raportari , controale tematice (mai ales pentru Fondul de Mediu). Cea mai hilara chestie este ca sunt obligati sa stea pe colclauri cu binoclul la ochi si sa numere pasarile in zbor ca apoi sa raporteze la Minister - azi au trecut: 5 corcodei cu coada albastra, 7 cu coada rosie, 3 cu coada verde ... etc. Link to comment
aztec Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 http://www.evenimentulzilei.ro/article.php?artid=253089Sudul extrem al litoralului va fi protejat de turismul agresiv. Constructiile din zona vor respecta anumite norme estetice Nostalgicii "cortului" amplasat pe plaja de la 2 Mai si Vama Veche, nelinistiti probabil de zvonul ca, incepand din acest sezon estival, li se va interzice camparea direct pe nisip, pot sta linistiti. Link to comment
Recommended Posts