savimbi Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Multumesc tuturor celor care m-au sprijinit cu sfaturi legate de cazarea mea in Bucuresti, pentru perioada in care am sustinut interviul de emigrare. Pina la urma am ales Hotel Ambasador si chiar nu mi-a parut rau. Un hotel excelent, am avut siguranta masinii deorece peste drum era parcarea pazita a hotelului Lido, acolo unde am si parcat masina. In fine, am trecut si peste aceasta etapa. Succes tuturor, in tot ceea ce voi doriti in viitor! "> Link to comment
Tommy Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Bravo Savi, felicitari, si-ti doresc sa nu-ti para rau de "mutare" Link to comment
alx Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Mdeah, BRAVOS! Vipereanu? Cand facem si noi programare? Link to comment
Wolfman Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Nu pot sa spun ca te invidiez, doar BAFTA! Link to comment
roberth Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Sincere felicitari si multa, multa bafta ! PS: Pleci singurel sau cu familia ? Ma gandeam, daca poti sa ne dai mai multe amanunte. Cinstit, mi-ar fi placut sa iti pot spune: "See you there !" "> Link to comment
Recommended Posts