DannyTheKid Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Fratilor si surorilor oare cum or arata husele alea de Matiz de colea si-a cumparat cineva? multumesc Link to comment
NFS Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Da-i un PM userului nicubarbu si-l rogi poate are (sau poate sa faca) ceva poze. Link to comment
GaGauTa Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Ziua Buna Apropo de huse Maty eu m-am luat de la Vitan niste huse cu sustinere laterla. Adica au un burete pt sustinere laterala, iti transforma scaunu intr-unu scoica, daca poti sa-i spui asa. Sunt f tari Pret 1,1 mil La Vitan, la standurile care au numai huse, cu sigurata gasesti. Chiar sunt multuit de ele, la drum lung chiar isi fac datoria Bafta Ps: daca doriti poze...just ask, Link to comment
DannyTheKid Posted March 11, 2006 Author Share Posted March 11, 2006 Merci de sfat GaGauTa Trebuie sa trag atunci un drum pana in Vitan Totusi daca se poate si aveti posibilitatea aruncati si mneavoastra aici neste fotografii cu dansele Sa ne traiti Link to comment
GaGauTa Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Yote si pozele, dupa cum ati cerut Am tras un pic cu mana de ele, ca sa poata iesi in evidenta mai bine. Sper ca se vad bine.. in poza a doua se vede si sustinerea lombara Link to comment
ileana Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Husele astea nu te fac sa simti si mai mic spatiul in interior? Am avut si eu pe oltcit si le-am scos o data sa le spal.Mi se parea muuult mai mult loc in masina. Nu te incomodeaza cand ai o haina mai groasa pe tine? Link to comment
GaGauTa Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Seara Buna Ileana Eu cel putin m-am "imprietenit" f. bine cu husele astea. Drept este ca, cu geaca de iarna nu prea incapi in scoica de tot. Dar asta pana se face cald in masina, ca imediat zboara geaca. Nu le gasesc, ca ar face spatiul interior mai mic, ci doar ca iti dau o impresie de scaune Recaro, scoica, in 5 pucte . Mai lipseste ventilatia din ele si ar fi perfecte Link to comment
DannyTheKid Posted March 12, 2006 Author Share Posted March 12, 2006 da super tari ...merci de poze mi-as cumpara si eu un set ! Link to comment
Recommended Posts