Stefania77 Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 multumesc. firele exista in bordul tico, dar nu stiam ce inseamna: "acc b+" sau "aut ant", sau " backup+"...etc o sa notez si voi da indicatiile necesare electricianului. bafta! Link to comment
Stefania77 Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 (edited) ce dracu are?<br><br> salutare sotul a reusit legarea casetofonului in echipa cu un prieten care se pricepe la electricitate... dar apare problema codului. adica stim codul , dar nu stim sa-l introducem. si inca ceva: codul, odata introdus, exista posibilitatea sa-l anulam? adica sa nu ceara cod la fiecare deconectare a bateriei. deci sa bag codul odata ptr. totdeauna? multumesc! Edited December 7, 2009 by Stefania77 Link to comment
madkat Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Asta-i cass de nubira dupa indicativul pe care nu l-ai dat... o poza nu ar strica la cel de cielo se poate anula codul - dar nu o sa spun aici cum - insa ai si un mp Link to comment
Stefania77 Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Codul il am, il stiu, e 4356. dar, exista vreo posibilitate sa anulez acest cod? sau sa fac in asa fel incat sa nu-l mai ceara de fiecare data cand raman fara curent? asta e intrebarea! multumesc anticipat! Link to comment
tomis Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Poate te ajuta : AudioMatiz.pdf Link to comment
Stefania77 Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 nu ma ajuta, casetofonul meu e model mai vechi, fara rds... mai astept. multumesc oricum. Link to comment
Recommended Posts