kohinoor Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 cat ma costa schimb ulei?se poate cu uleiul meu?unde e mai ieftin?raver sau arow? Link to comment
AAdorjan Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 (edited) Vezi aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=1161 Sau aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=1117 Ps: Poti sa suni la cele 2 servicuri si sa intrebi cat ii schimbul de ulei si daca se poate cu uleiul tau! Edited March 13, 2006 by AAdorjan Link to comment
dsd Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Eu am fost la prima revizie la Arrow si la a doua la Raver, exceptand revizia gratuita la 5 000 km. Impresia lasata de cei de la Arrow este de neprofesionalism, sa nu zic nesimtire crasa. Totusi, mi-au permis sa vin cu uleiul "de acasa", obligatoriu de la Daewoo. Dar cand m-am lovit de probleme serioase, cum ar fi inlocuirea unui injector, care cedase dupa 6000 km, am asteptat aproape 2 luni de zile, timp in care am sunat aproape zilnic. In plus, m-au obligat sa-mi schimb bujiile si filtrul de aer, care erau noi si care nu intrau in garantie, fiind consumabile si pe care le-am platit din buzunarul meu propriu si personal. Dupa faza asta, au zis ca benzina este de vina. Mi-au dat nu stiu ce aditivi superperformanti, care nu au avut nici un efect. Abia dupa multe urlete si tipete reciproce s-au hotarat sa verifice injectoarele. Unul din ele cedase. Am ramas cu masina "pe dreapta" aproape 2 luni, dar daca era dupa ei, puteam sa mor si pe ei tot nu ii interesa. Din cauza asta am hotarat sa nu mai trec pe la ei. La Raver mi s-a parut ca se misca mai bine. In schimb, te obliga sa iei uleiul de la ei. De obicei iti baga pe gat ulei Mobil1 10 w-40, semisintetic. Abia cand am ajuns acasa si m-am uitat mai atent pe eticheta uleiului am vazut ca scria "Recomandat tuturor autovehicolelor DIESEL, inclusiv cele cu motoare supraturate". Iti inchipui ca era sa fac atac de cord si sa las in urma o masina aproape nou nouta fara stapan. Dar mi-am revenit dupa ce am sunat un mecanic care mi-a zis sa stau linistit pentru ca uleiul este bun, doar traducerea este de cacao. Acum astept sa fac 20 de mii de km si sa merg din nou la revizie, desi ma ingrozeste ideea. Concluzie: Poti sa incerci Raver Service sau orice altceva, dar nu Arrow. Exista si Service Andromeda la intrarea in Constanta, dinspre Valu lui Traian, vizavi de R.A.R. Link to comment
NFS Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 "Recomandat tuturor autovehicolelor DIESEL, inclusiv cele cu motoare supraturate". [...] am sunat un mecanic care mi-a zis sa stau linistit pentru ca uleiul este bun, doar traducerea este de cacao. Asa e, traducere de cacao, si mie mi-a sunat urit asa ca am dezlipit eticheta in romana si am citit pe engleza. Acolo scrie corect. Relax, eu numai ulei d-asta am folosit, acum am 37oookm si 0 probleme! Link to comment
dreamlike Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Baieti despre serviceurile din constanta aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...77entry153577 Cred ca ar fi timpul sa veniti pe la intalniri sa intariti randurile matizaurilor si sa discutam despre service-uri. Va asteptam! Link to comment
Recommended Posts