dreamlike Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Pai la ocazii speciale vine. Sper numai sa nu ploua sa se sperie lumea. Link to comment
paul_marines Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Ne vedem maine, macar pentru o cafea. Link to comment
dreamlike Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Vad ca dupa recensamant n-a mai sarit nimeni sa confirme/infirme prezenta desi sunt ceva semne de intrebare. Vremea se anunta buna ceea ce inseamna ca vom sta mai mult pe afara si nici nu vor intra la apa unii membrii (a se citi - vor da bir cu fugitii). Link to comment
Immortal Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Vad ca dupa recensamant n-a mai sarit nimeni sa confirme/infirme prezenta desi sunt ceva semne de intrebare. Eu vin @ aproximativ 14.30 - 14.45 (din cate-am inteles). YeY, ce onoare pe mine - sunt in capul listei "> Link to comment
VECTOR Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 immortal...aproximativ 14 trecute fix. e posibil sa apar si eu ,aproximativ tot pe la 14 Link to comment
Immortal Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Ah nu, din cate am inteles de la studiosu' de mike.omega, ca vin cu el Ca mi-e rusine singurel > Link to comment
mike.omega Posted March 18, 2006 Author Share Posted March 18, 2006 Iexact, eu si Immortal venim dupa orele 14:30 Link to comment
VECTOR Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 mike,sa-l iei usurel ca el e mai rusinos. incerarca sa nu-l sperii,sa fiti cuminti si sa fiti in casa(cafe d'art) pana la 14.30 . pe de alta parte,daca tu vii la 14.30 cine o sa mai tina minte ordinea sosirii invitatilor? Link to comment
Ghengy Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 S"> Cred ca imi pun senzori de parcare S"> ca alt`fel Norocul meu ca mi`a fost coleg de clasa in generala Link to comment
dreamlike Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 ... Cred ca imi pun senzori de parcare ... Adevarul ca la gabaritul matizaurului senzorii de parcare sunt absolut indispensabili. ) Link to comment
Immortal Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 (edited) [...] Norocul meu ca mi`a fost coleg de clasa in generala Adica? Ori crezi ca te-am iertat? )"> NB: cine a stat la masa'n stanga mea? Sa ridice mana, ca n-am retinut decat 3nickuri: mike, MCojo si safari, spre rusinea mea [add] @dreamlike: el n-a oprit la "senzorul" uman (si repetitiv si tipator), iti dai seama cat o asculte de beep'ul senzorului de parcare? [/add] Edited March 18, 2006 by Immortal Link to comment
dreamlike Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 NB: cine a stat la masa'n stanga mea? Sa ridice mana, ca n-am retinut decat 3nickuri: mike, MCojo si safari, spre rusinea mea "> Stai linistit ca o sa ai timp sa-i inveti daca iti face placere sa mai vii la intalniri. O sa-ti vina mai usor dupa cronica lui mike numai ca de data asta a intarziat si nu stiu cum o sa se descurce cu ordinea sosirii. Link to comment
Immortal Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Pai cum sa nu-mi faca placere? Daca promiteti (ex-coleguuuuu'!) sa nu mai dati in kaKALOsul meu... ) Sunteti simpatici! Si am aflat intr-o ora de vorbareala mai multe decat aflu intr-o saptamana de citit toata noaptea pe forum. Singura problema e cu "data" intalnirii. Eu termin munca zilnic la 10am, ora la care, in mod normal, e program de nanicu'. Azi am facut exceptie. Iar la fiecare 2 weekenduri plec in Bucuresti, asa ca n-am sa pot veni chiar weekend de weekend. Link to comment
Ghengy Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Pai ideea care este - SENZORUL uman isi i`a o marja de sigurantza. Cand ai zis STOP eu am crezut ca mai am 4-5 cm. acolo... cat sa am si eu timp sa pun piciorul pe frana... dar se pare ca nu a fost aasa . La modul cel mai serios... MII DE SCUZE Sa`mi fie iertata indulgentza cu care am tratat "senzorul uman". Am observat ca la plecare... toti se uitau cam stramb la mine... DE CE OARE ?!? Link to comment
paul_marines Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 (edited) Pacat ca nu a venit sarbatoritul sa-i cantam si sa-i uram. De altadata. Am ajuns 3 Kalosi insa nu toti asa de grei. Ultimul, Immortal vrea sa-si mai puna cateva caramizi, stanci, amplificatoare , boxe prin portbagaj in loc de lest. Topser si-a expus noul set de indicatoare in care turometrul si tensiometrul influentat direct de tensiunea arteriala a benzinei navalind in galeria de admisie reprezinta centrul atractiei si de greutate al limuzinei. Dreamlike a castigat premiul masina curata cinste cui te are in posesie, de departe un etalon fata de Kalosul Hunterului vadit rusinat de straturile multe constand in noroi si dezinfectant de gripa aviara culese in cei 50K km acumulati. Edited March 18, 2006 by safari hunter Link to comment
VECTOR Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 nu a ajuns inca cronicarul??? a inceput sa intarzie cam des ,si la intalniri si la compuneri. astazi am reusit sa-l prind in actiune...cred ca e spionul concurentei ca prea facea multe poze pe acolo pe la motor. Link to comment
dreamlike Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 ...... Am ajuns 3 Kalosi insa nu toti asa de grei. Ultimul, Immortal vrea sa-si mai puna cateva caramizi, stanci, amplificatoare , boxe prin portbagaj in loc de lest. si cand te gandesti ce va mai laudati voi ca, kalosii au greutate . Acum daca facem o medie a BMI-urilor posesorilor de maisini cu sigla chevy cred ca va invartiti undeva in jurul valorii 20, scor care inclina decisiv balanta in favoarea micutelor coreene. ) Paradoxal un membru in plus insemna cateva kilograme in jos. Totusi nu pot uita cum s-a asezat pe drum Tizulake pe tronsonul Moeciu de Sus - Bran avand-i la bord pe cei doi kolosi. Link to comment
paul_marines Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Dreamlike ce frica ar trebui sa-ti fie macar atunci cand vei vedea poza de mai jos. VECTOR ce poza faine, pacat ca nu-ti pot scrie numele de forum cu litere mai mari decat majusculele, sincer meriti toata consideratia pentru inspiratie. Link to comment
VECTOR Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 multumesc...multumesc pentru aprecieri maestre . totusi cam sangeroase idei ai. bine ca bietul dreamlike a reusit sa coboare la timp,ca altfel ar fi avut niste vise destul de urate. Link to comment
Ghengy Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 (edited) Saracu` Matiz... S`a suparat Kalosu` ca l`am lovit. E NEGRU de suparare` Edited March 18, 2006 by Ghengy Link to comment
VECTOR Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 dar cronicarul...cronicarul...unde e cronicarul? iar s-a ratacit pe drum? Link to comment
mike.omega Posted March 18, 2006 Author Share Posted March 18, 2006 (edited) I'm still alive & kicking dar ceva m-a deranjat la stomacel asa ca mai toata seara am dormit iar acum sunt treaz ca am teme de facut... Revenind la ale noastre, eu dupa intalnire am dat o fuga spre N, dupa mamaia sa vad cum e cu locatiile domne si m-am intors cu 2 numere de telefon si 2 reprogramari pt alte vizite, detalii pe topicul dedicat. @Vector: merci de poza! ce bine imi sta (vezi ca o poza nu s-a incarcat) @Safari: Observi ca poznele lui Vector sunt mai clare decat ale tale Pot sa va spun cu mare mandrie ca nu mai sunt pericolul public de prin zona, eu stau cuminte langa buburuza mea )"> Apropo! de ce mi-am gasit oglinda data putin peste cap de vedem posta mare cand plecam pe alee?! @Dreamlike: intr-adevar, nu stiu cum face! dar omul asta de fiecare data vine cu masina curata! bec! Observatii: Mi-a placut turometrul lui Topser desi eu tot nu cred ca as putea sa ma uit la el, dar e de bine! GPS-ul lui Ghengy cred ca ar trebui sa-i arate si masinile din jur Poate mi-a scapat mie dar Ovidiu cu ce a venit?! PS: Test Driver-ul pe unde umbla ca parca nu l-am vazut... Edited March 18, 2006 by mike.omega Link to comment
VECTOR Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 poza care nu s-a incarcat e aceeasi cu poza nr.2.nu prea mergea netul si cred ca i-am dat de 2 ori. mai jos e poza facuta de pe trepied...a iesit destul de bine.ii rog pe vizitatori sa treaca cu privirea peste culoarea nedefinita a masinutii mele ranite si sa admire albastrul pur al lui dreamlike. si mai pun si o poza a noului venit in grup sa-l facem si pe el vedeta(ma refer la kalosul negru) Link to comment
mike.omega Posted March 18, 2006 Author Share Posted March 18, 2006 AICI aveti albumul cu poze de la intalnirea de azi Link to comment
Recommended Posts