Immortal Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 (edited) MII DE SCUZE Sa`mi fie iertata indulgentza cu care am tratat "senzorul uman". Omu', stai linistit ca n-are nimic E bine totusi ca a fost "incet", altfel te mancam cu fulgi cu tot. Serios, ai de dat o BRRC si te iert ) [edit] Impresionant TICOul - cred ca e cel visiniu, al lui Topser? Eu de ce nu m-am uitat la el? Si tot nu mi-ati spus cine a fost la masa in stanga mea. Ca-s curios (a se nota totusi ca acuma nu mai sunt chiar asa de rusinos , ci doar curios ) [/edit] Edited March 18, 2006 by Immortal Link to comment
ToPser Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 si un rand de poze de la mine Link to comment
dreamlike Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Si tot nu mi-ati spus cine a fost la masa in stanga mea. Ca-s curios (a se nota totusi ca acuma nu mai sunt chiar asa de rusinos , ci doar curios ) Pai ba ti-am spus dom'ne, vezi la #37 unde ti-am facut chiar "> . Link to comment
Immortal Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Neatentie Am sarit peste 'iconita' s-am ramas doar cu "o sa aflu next time" Adica asa s-a percutat @Safari - ca tot ziceai tu de cuplu la 5xxx rpm - click aici. Puterea la 6200rpm si cuplul (130Nm) la 3400 pt 16V, si 123Nm la 300-rpm pt 8V. Si inca una - aici zice si de wheelbase - 2480mm. Exact cat Aveo Link to comment
test_driver Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Sorry ca nu am aparut si eu, am fost la BMW meeting, si apoi a trebuit sa plec, nici acolo nu am stat pana la capat. Ne vedem sambata. Sper sa fiti la fel de multi, ca am pierdut o intalnire pe cinste se pare. Link to comment
dreamlike Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Am postat la "Intalniri nationale" locatia un de se va desfasura urmatoarea intalnire nationala a Daewoo&Chevrolet Club. "> Link to comment
Recommended Posts