tarabostes Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Vreau sa cumpar un apartament in zona Berceni ( preferabil ) si ma intrebam daca imi poate recomanda cineva un agent/consilier de la o agentie, cineva care a cumparat si a fost multumit de servicii etc. Mutumiri. Link to comment
mugur Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Ce anume te intereseaza, sa iti gaseasca apartament in zona sau te referi la acte? Am eu solutii, DA-MI PM si te ajut cu placere. Link to comment
dreaQ Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Ca sa nu mai deschid alt topic. Am o intrebare: pot verifica ce proprietari a avut un imobil? Am vazut la agentia nationala de cadastru (http://www.ancpi.ro/index.php?page=util) ca se poate cere o extrasului de carte funciară . Poate cere oricine sau doar proprietarul? Asta ca o informare poate stie cineva. Multumesc. Acolo zice asa: Acte necesare eliberării extrasului de carte funciară pentru informare 1. Cerere tip; 2. Dovada achitării integrale a tarifului. Link to comment
Recommended Posts