Immortal Posted May 11, 2006 Author Share Posted May 11, 2006 ERATA (si scuze): pretul era 85RON. Ironiile fine nu tin la oamenii obositi )"> Link to comment
bogogica Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 A fost buna "gluma" cu 850 ron pe presuri... nici eu nu am gasit presuri din cauciuc la diBas care sa imbrace perfect podeaua, asa ca am optat momentan pentru unele luate din targ, stil tavita, dintr-un cauciuc gumat. e adevarat ca au fost 125 ron, dar fac toti banii. Chiar as fi interesat daca a gasit cineva covorase custom si bineinteles unde si cu cat. Link to comment
wwillym Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Am scris si la rubrica cu impresii despre Aveo... Cand am preluat masina de la dealer acestia mi-au facut cadou un set de presuri de Opel. Pe spate scrie ca ar fi presuri de Opel Meriva. Se potrivesc perfect, si sub pedale, chiar si pe zona aceea de sprijin al piciorului stg. Sunt din material (stil mocheta) cauciucate pe verso, si antiderapante... De pret nu stiu nimic. Link to comment
Recommended Posts