Jump to content

Intalnire Joi, 16 Martie 2006, Sala Polivalenta

Recommended Posts

Mi-am mai rezolvat si eu problemele de la munca din ultimele doua saptamani si am scapat si de straini deocamdata.

Deci in sfarsit cred ca reusesc sa ajung si eu la o ora acceptabila.

Cred ca am sa vin si eu pentru prima oara.Se cam suprapune cu intalnirea de la vwforum,dar am sa tradez cauza astazi...

Poti trece pe la ambele intilniri stai linistit cea de la VW oricum nu tine mult si este putina lume ...o sa fiu si eu si pe colo si pe aici ...dar dupa 20.30 .

Inca o data LA MULTI ANI ! sarbatoritilor . Multumim pentru tratatie ! Vor veni si pozele in cateva zile . Ma bucu ca am venit si ca v-am vazut in numar atat de mare , bine ca nu a mai dat de sus , dar frigul tot ne-a intrat putin prin oase ...

Inca o data LA MULTI ANI ! sarbatoritilor . Multumim pentru tratatie ! Vor veni si pozele in cateva zile . Ma bucur ca am venit si ca v-am vazut in numar atat de mare , bine ca nu a mai dat de sus , dar frigul tot ne-a intrat putin prin oase ...

Ce bine zici,bravo...inca o data: La Multi Ani SARBATORITILOR!Sa fiti sanatosi,la punga grosi si fericiti alaturi de cei dragi voua!

Pt. mine a meritat frigul...este ca si cum as fi fost pe stadion sa incurajez STEAUA!Bravo,sunt mandru! :) >-

Am facut si eu un tur de recunoastere prin parcare, am salutat lumea, am schimbat 1 impresie si dus am fost.

La multi ani membrilor sarbatoriti saptamana asta !

Sa ne vedem cu bine data viitoare cand ne-om vedea.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...