Jump to content

Consum Gpl - Matiz !

Recommended Posts

Si eu cred ca trebuie sa fii multumit de consum, mai ales daca ai condus sportiv. Conteaza instalatia de GPL, reglajele si calitatea gazului. Eu reusesc performanta de a avea cateodata consum de 10 litri pe benzina in oras, asa ca nu mai zic nimic. :(

Diferentele sunt f f f mici intre mersul pe gaz si cel pe benzina, se simte putin la plecarea de pe loc, iar butelia din portbagaj e micuta, nu ma deranjeaza pt ca nu il folosesc foarte mult. Eu credeam ca imi consuma mult dar daca ziceti ca e ok, ma simt mai usurat.

Eu nu stiu cum e sa mergi nesportiv cu Matizul (si nu aveam A/C pe el). La 2000 rpm dezvolta doar 16 CP, iar la 3000 rpm face numai 24 CP. Daca pui sarcina pe el (A/C, lumini, ventilatie, dezaburire, stergatoare, boxe si alti consumatori), nu stiu cu ce mai ramai.

Pai nu ma compar decat cu matizurile...cand am zis de sportiv...merg cu ea mai turata , plec primul de la stop, pun frane mai apasate :) )..vroiam sa spun doar ca nu merg asezat ca pensionarii. Instalatia a costat 500 de euro si am montat-o la craiova la unii specializati pe asa ceva si butelia e normala de 30 de litri.