cobbra Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Prima masina Lada 1500,super multumit de ea >- , un sir de dacii ( vreo 4) si acum un cielo nou nout de la care astept foarte foarte sa ma multumeasca si sa nu ma necajeasca Link to comment
cobbra Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 (edited) Pai e cea din avatar. E murdara pt ca e dupa un drum facut de la Iasi la Botosani la revenirea in iasi era si mai murdara . E cielo standard fara AC si fara LPG. Deocamdata are 1500 Km facuti pe drumurile patriei. Nu am motive sa ma pling pina acum de ea (drept e ca are si putini km). Daca ii voi face imbunatatiri voi posta aici ce si cum am facut. Edited March 17, 2006 by cobbra Link to comment
Miste_R Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 @Cobbra,sa-l conduci sanatos! Felicitari pt alegere! Link to comment
cobbra Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 (edited) Asta e singura poza pe care o am cu ea. Voi mai face dupa ce o spal . Am mai dotat-o cu presuri tip tavita de Nexia si paravinturi fata tot de Nexia.Un radio casetofon. Edited March 17, 2006 by cobbra Link to comment
cobbra Posted April 30, 2006 Author Share Posted April 30, 2006 Am mai adaugat o pereche de boxe Daewoo pe spate +2 twetere, huse pentru scaune , capace roti. Link to comment
alx Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Oau, super marfa! Arata betooooon! De demult visez si eu la asa ceva... Link to comment
migrosoft Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Frumoasa masina... S-o stapanesti sanatos! ...Cred ca ar arata mult mai bine si cu un autocolant DaewooClub.ro... Link to comment
cobbra Posted May 1, 2006 Author Share Posted May 1, 2006 Autocolantul e si el pe lista Link to comment
nrares Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 ....Un radio casetofon. Sa inteleg ca nu avea decat pregatire pentru fondul muzical?? Si din pura curiozitate, care a fost pretul final? S-o stapanesti sanatos si sa te tina 100 de ani fara reparatii. Link to comment
cobbra Posted May 1, 2006 Author Share Posted May 1, 2006 (edited) E Cielo standard, avea numai mufele si boxele pe fata. Eu i-am adaugat casetofonul si boxele pe spate (are in dotare toate mufele si gaurile in tabla pt boxele pe spate) imbunatatirile m-au costa in jur de 3.500.000 ROL. Edited May 1, 2006 by cobbra Link to comment
cobbra Posted May 23, 2006 Author Share Posted May 23, 2006 Cielo meu '' s-a lipit'' de un autocolant Link to comment
Recommended Posts