Jump to content

Steaua Si Rapid In Sferturile Cupei Uefa

Mircea

Recommended Posts

Deci Steaua e in semifinale :mrgreen: :osanale:

Vrei sa spui in finala!!

Pacat mare ca au picat amandoua - mai pierdem si ceva puncte UEFA. Prea ne era frica la toti sa nu cada Steaua cu Rapid. Eu zic ca o sa se lase cu varsare de sange si dosare penale. b-(

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ce o sa mai planga Borcea si ce o sa se mai oftice Alezzu! =))

Eu dimpotriva cred ca e cel mai bucuros om din Romania (Borcea). Cand Steaua si Rapid se bat prin Europa e adevarat ca mai avem o echipa in tara? Una Dinamo? Ati auzit de ea? :) )

Edited by dreamlike

Deh, firea romanului intotdeauna banuitor si circumspect aiurea...vede aranjamente peste tot. Sincer, eu nu cred ca a fost manarie. Ca doar bosii de prin UEFA nu-si doreau echipe estice prin semifinale, sau poate chiar finala. Dar cu cine sa le puna sa joace? Ca Sevilla nu a vrut sa joace cu Steaua, stiu Valencia, Bilbao si Celta de ce, iar Shalke a zis ca nici sa nu auda de Rapid, cauzele fiind mai mult decat evidente > :) . Iar restul sunt echipe de maturat pe jos cu ele (poate doar rusii, la ce "gazon-pamant" am vazut ca au, muuuult mai prost decat plaja de pe Lia Manoliu) ar fi putut sa ne puna ceva probleme la ei.

pacat ca trebuie sa se elimine intre ele.sunt sigur ca am fi avut 2 echipe in semifinale,poate chiar o finala romaneasca. sincer cred ca rapidul are mai multe sanse decat steaua,care va juca un meci si jumatate in deplasare.

si ca deobicei suporterii nostri fanatici vor avea grija sa strice toata atmosfera si sa ne faca iarasi de ras. pacat

Trup si suflet pt. culori/ O echipa ce face furori/ Daruiti-va ca noi/ Vrem sa fim invingatori/ Pt. STEAUA / Ne dam VIATA !!!!!!!!!! O repriza a doua fantastica cu un "Banel Jardel" care si-a spalat toate pacatele cu cele 2 goluri inscrise in poarta spaniolilor!!! Am iesit in Piata la 10 min dupa fluierul de final si nu mi-a venit sa cred cata lumea a scos in strada aceasta echipa fantastica!!! Am tipat, am urlat, am dansat, am dat artificii, am baut sampanie-- Ceva de vis pt. fanii Stelei! Sevilla este cu adevarat un oras care ne-a purtat noroc si care ne-a oferit momente de neuitat!!!

Ieri a avut loc tragerea la sorti si am observat un lucru clar OLANDEZII NE POARTA GHINION!!! Nu am sa ma apuc acum sa spun ca s-au facut manarii si aranjamente pt. ca nu-si au rostul!!

Asta este, trebuie sa ne impacam cu ideea ca doar o echipa romaneasca va juca in semifinalele Cupei UEFA!

Cred ca sansele sunt egale 50-50 si nu pot sa spun decat atat: Fie ca cei mai buni sa castige!!!

Sper ca suporterii stelisti cat si cei rapidisti sa inteleaga importanta acestei partide si sa o trateze ca atare, dar fara VIOLENTA!!! Trebuie sa ne simtim ca la SARBATOARE nu ca la RAZBOI!!!

Ma bucura faptul ca cele doua echipe se RESPECTA reciproc si chiar s-au bucurat una de succesul celeilalte

Felicitari STEAUA, felicitari RAPID, felicitari ROMANIA!!!

P.S. Se pare ca romanii nu se mai satura de conspiratii!!! Idioti

post-919-1142693634_thumb.jpg

post-919-1142693648_thumb.jpg

post-919-1142693725_thumb.jpg

Edited by Maniaku

Bun, deci o sa avem o echipa in semifinale. Pe linga ghinionul de a nu ne putea lupta pt doua locuri in semifinale si pe linga paguba de 1 mil de euro din drepturile de televiziune, mai exista inca un mare risc. Probabil ca echipele se vor bate pe taren si la propriu si la figurat, iar suporterii se vor injura si vor arunca cu scaune, posibil sa se ajunga si la batai de strada... motiv pt care uefa ne va suspenda stadioanele si uite asa, din (potential) doua echipe in semifinale, vom avea numai una, si-aia cu stadionul suspendat!

Se pare ca suntem prea multe echipe din est (Steaua + Rapid, baska Zenit si Levski) si deja nu mai suntem pitoresti si le mai stricam si afacerile! :spumelagura:

E adevarat ca romanii vad peste tot numai conspiratii si aranjamente insa de data asta chiar nimic nu e imposibil. Pai o competitie ca si cupa UEFA aduce bani frumosi iar orasul care organizeaza evenimentul se asteapta la profituri nu la ciubucuri.

Pai ia faceti boieri dumneavostra un calcul cam pe cati spectatori s-ar fi putut baza olandezii la o finala romaneasca sau una romano-bulgara si cam cati ar fi venit la una anglo-germana? Cati bani ar fi cheltuit la Eidhoven vreo 2-3000 de romani, 2-3000 de bulgari si cat ar cheltui cei vreo 70000 de nemti sau englezi.

Destul ca anul trecut a castigat cupa UEFA o ehipa ruseasca. Bine, poate cine castiga competitia in sine conteaza mai putin, insa intr-o lume in care principala valoare e banul credeti-ma chiar nu mi se pare ceva dificil sa masluiesti 8 bile daca asta iti aduce cateva milioane de euro in visterie si din cele mai vechi timpuri, nu romanii au fost cei care au inventat birurile, darile si rascumpararea autonomiei si suveranitatii ...

Asa ca mai stingeti si voi din faruri ca prea bat aiurea, veniti aici la apa mica si va fi bine pentru toata lumea.

Tare mi-e frica sa nu se adevereasca ce a prezis inteleptul NFS - sa se lase cu suspendari, sloganuri rasiste, batai de strada si alte manifestari olimpice si in 2007 in loc sa avem 2 echipe in CL sa nu mai avem nici una in Europa.

Doamne fereste!

Mda, cred ca pe 30 duc motorul in pribegie in munti, otravesc spatiul verde si dau foc la tico, ca stau pe linia lui 41 si pe acolo o sa treaca "suporterii" stelisti, care o sa fie beti ori de bucurie ori de necaz si cu dorinta de razbunare dupa ce au fost batuti de jandarmi.

Referitor la meciuri, tare mi-e teama ca o sa se termine ambele 0-0 (daca ne uitam cine sunt antrenori) si o sa strangem cam putine puncte uefa.

Ce parere aveti de meciul Farul - Dinamo din tribune?

Sa fie doar un preludiu la meciul Steaua - Rapid?

Mi-e scarba de ce se intampla in tara asta civilizata.

Doamne ajuta, sper sa nu fie mai rau la Bucuresti, mai ales ca unii sunt ultras si ceilalti tigani.

Si la Constanta ce erau? Unii caini, altii jandarmi si restul?! :-W

Oricum,spiritul de "turma" functioneaza perfect pe stadioanele noastre..arunca unul un scaun,incep si altii,striga un "destept" X e de kkt,incep toti!

Din pacate in galeriile echipelor noastre(care au asa ceva),incep sa-si faca loc tot mai multe uscaturi..si nu e bine deloc!

Cred ca a fost primul meci intre 2 echipe de club din Romania jucat la un nivel atat de inalt.

Respect la ambii, chiar daca tin cu Steaua. S-a vazut ca a plutit respectul in aer.

Speram sa fie la fel si pe Lia Manoliu, doar ca acolo vor fi 55 000 nu 15 000 ;)

Eu unul cred ca acest meci reprezinta o "singularitate". De ce? Pentru ca a fost un meci dominat de orgoliu pentru numele si imaginea cluburilor. Fiecare a trebuit sa arate ca reprezinta partea fara viermi a marului reusitei.

Nu cred ca vom mai avea prea curand parte de atat spectacol in teren si in tribune...si ma gandesc la ce este mai rau pentru retur...cand sigur una sau alta din parti vor fi "suparate".

altfel pana atunci ... 'om trai si 'om vedea. Bafta tuturor.

Una peste alta o nota buna atat echipelor cat si suporterilor. Daca la pauza Steaua avea 3-0 nu era nimeni suparat, din pacate nu poti sa te pui contra bulanului.

Daca meciul retur era pe Ghencea nu aveam absolut nici o emotie insa pe Lia Manoliu ... Sper totusi ca Radoi&Co. sa-i linisteasca pe rapidisti si joia viitoare sa strigam cu totii:

ROMANIA STEAUA!

EUROPA STEAUA!

ORIUNDE STEAUA!

CAMPIONII DIN GHENCEA!