bobu Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 in weeken i-am schimbat cu un prieten la garaj simeringul de la distributie (cel de sus) pentru ca imi pica ulei pe acolo. au trecut vreo 3 zile si a inceput iar sa pice. a mai patit cineva asa? am ulei daewoo 10W30, credeti ca asta influenteaza? pe simering am dat 40.000 ROL. nu stiu ce sa mai zic, trebuie sa schimb uleiul si ma gandeam ca poate si uleiul e de vina... oare sa-i pun alt tip de ulei, credeti ca ar ajuta? exista simering mai bun ?.. Link to comment
darem Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 (edited) unde vezi ca iti pica? am patit si eu la fel numai ca in momentul in care a fost schimbat de baiatul de la service a observat ca si cel de jos este dus ...si au fost schimbate ambele...si de atunci no pb!!! "> PS: nu-mi amintesc sa fi vazut acel nr la vreun tico in cernavoda!!! Edited March 18, 2006 by darem Link to comment
bobu Posted March 20, 2006 Author Share Posted March 20, 2006 la cel de jos era curat. esti din cernavoda? cat ti-a luat sa-ti schimbe simeringurile si unde le-ai schimbat? acum am numere de TR. Link to comment
vonLeeb Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Cum se scoate pinionul de sub fulia arborelui cotit la un Matiz? Merge tras 4-5 mm apoi ramane blocat de un prag al muchiei metalice ce intra in canelura pinionului. Link to comment
Recommended Posts