Jump to content

Rampe Publice

Senna

Recommended Posts

Intrucat nu mai am sant in curte, caut o rampa pe care sa pot urca masina ca sa pot lucra linistit pe sub ea. Am gasit una printr-o curte in paragina din zona fabricii Policolor, am surubarit linistit pe la burta masinii fara sa ma bage cineva in seama, desi se fofilau unii pe acolo. Problema e ca era prea lata pt ampatamentul de Tico, care a urcat si coborat tarsaind cu flancurile interioare ale anvelopelor in cele doua benzi de ghidare.

Postati va rog daca ati mai vazut asa ceva si unde.

Edited by Senna
Problema e ca era prea lata pt ampatamentul de Tico, care a urcat si coborat tarsaind cu flancurile interioare ale anvelopelor in cele doua benzi de ghidare.

Ala e ecartamentul... Ampatamentul e distanta dintre osii...

E o rampa si pe la mine printre blocuri, imi faceam eu toba la Opel-ul vechi acolo. Sa vad daca a mai ramas free. Zona: Petrom Diham.

Am vazut asa ceva mai demult pe la Spit de Urgenta Floreasca, pe straduta din fata spitalului sau pe urmatoarea, numai ca era de forma groapa cu scara pe sub masina. Banuiesc ca blocul respectiv de langa a venit cu pachet complet: garaje + rampa.

Unde pe langa Policolor ?

Mergi pe db Theodor Pallady spre A2, treci de Sicomed si mai mergi cam 1km. Trebuie sa virezi stanga si sa intri intr-o curte unde isi are sediul firma BT International. Mai bine ne vedem si mergem impreuna acolo, in caz ca nu gasim o alta asemenea facilitate mai apropiata ;)

@VIPER Am gresit, am scris ampatament in loc de ecartament. Ca sa nu le mai confund, o sa ma gandesc la o cale ferata, care are doar ecartament aka distanta dintre sine ;)

Edited by Senna
  • 2 weeks later...

Am fost astazi la rampa din zona Policolor. Mergeti pe Theodor Pallady spre A2, treceti de Policolor si mai mergeti putin pana ajungeti in dreapta statiei de tramvai "Chimopar". Imediat dupa statie se poate intoarce, voi insa faceti stanga si intrati intr-o curte cu portar si lant. Parola este: "Merg la BT International" :) Intrati in curte, virati prima la dreapta, apoi stanga, apoi iar dreapta si iar stanga. Va aparea rampa. Daca tot nu gasiti sunati-ma: 0743.222.090 si 0722.360.882. Succes!

@Mad MAX In zona Baneasa este o rampa in zona ELECTRONICA, pe Dimitrie Pompei, cum vii dinspre Metrou Pipera spre capatul tramvaiului 16 pe partea dreapta.Nu este foarte stralucita, dar te descurci.

• 3 years later...

Salutare,

Aveam o rampa auto in spatele blocului pe care o folosea tot cartierul, dar cei de la primarie au demolat-o pentru nu stiu ce renovare. Acum caut cu disperare o alta rampa pe undeva prin Bucuresti. Poate sa ma ajute cineva cu niste locatii de rampe auto?

Sunt foarte utile pentru mici verificari sub masina.

Multumesc anticipat!

• 1 year later...
  • 4 years later...
  • 6 years later...
  • 3 weeks later...