Senna Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 (edited) Intrucat nu mai am sant in curte, caut o rampa pe care sa pot urca masina ca sa pot lucra linistit pe sub ea. Am gasit una printr-o curte in paragina din zona fabricii Policolor, am surubarit linistit pe la burta masinii fara sa ma bage cineva in seama, desi se fofilau unii pe acolo. Problema e ca era prea lata pt ampatamentul de Tico, care a urcat si coborat tarsaind cu flancurile interioare ale anvelopelor in cele doua benzi de ghidare. Postati va rog daca ati mai vazut asa ceva si unde. Edited March 18, 2006 by Senna Link to comment
laurentziu83 Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 GALATI Rampa la depozite, in spate la complex Galatex. Ca localizare se afla unde se termina sinele de cale ferata de la depozite. Link to comment
smart_ass Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Senna, poti fi mai exact? Unde pe langa Policolor ? Link to comment
VIPER Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Problema e ca era prea lata pt ampatamentul de Tico, care a urcat si coborat tarsaind cu flancurile interioare ale anvelopelor in cele doua benzi de ghidare. Ala e ecartamentul... Ampatamentul e distanta dintre osii... E o rampa si pe la mine printre blocuri, imi faceam eu toba la Opel-ul vechi acolo. Sa vad daca a mai ramas free. Zona: Petrom Diham. Link to comment
silviustel Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Am vazut asa ceva mai demult pe la Spit de Urgenta Floreasca, pe straduta din fata spitalului sau pe urmatoarea, numai ca era de forma groapa cu scara pe sub masina. Banuiesc ca blocul respectiv de langa a venit cu pachet complet: garaje + rampa. Link to comment
Mad MAX Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 in zona Baneasa nu stie nimeni asa ceva? Link to comment
Senna Posted March 19, 2006 Author Share Posted March 19, 2006 (edited) Unde pe langa Policolor ? Mergi pe db Theodor Pallady spre A2, treci de Sicomed si mai mergi cam 1km. Trebuie sa virezi stanga si sa intri intr-o curte unde isi are sediul firma BT International. Mai bine ne vedem si mergem impreuna acolo, in caz ca nu gasim o alta asemenea facilitate mai apropiata @VIPER Am gresit, am scris ampatament in loc de ecartament. Ca sa nu le mai confund, o sa ma gandesc la o cale ferata, care are doar ecartament aka distanta dintre sine Edited March 19, 2006 by Senna Link to comment
smart_ass Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Senna, poti sa-mi dai un punct de reper mai precis ? Trec de depoul RATB, sau de stadionul Policolor? De BRD, sau de VAMA SOCUM ? Te rog sa-mi spui azi, daca se poate caci as avea nevoie de o asemenea rampa azi. Link to comment
Senna Posted March 30, 2006 Author Share Posted March 30, 2006 Am fost astazi la rampa din zona Policolor. Mergeti pe Theodor Pallady spre A2, treceti de Policolor si mai mergeti putin pana ajungeti in dreapta statiei de tramvai "Chimopar". Imediat dupa statie se poate intoarce, voi insa faceti stanga si intrati intr-o curte cu portar si lant. Parola este: "Merg la BT International" Intrati in curte, virati prima la dreapta, apoi stanga, apoi iar dreapta si iar stanga. Va aparea rampa. Daca tot nu gasiti sunati-ma: 0743.222.090 si 0722.360.882. Succes! Link to comment
AZH Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 @Mad MAX In zona Baneasa este o rampa in zona ELECTRONICA, pe Dimitrie Pompei, cum vii dinspre Metrou Pipera spre capatul tramvaiului 16 pe partea dreapta.Nu este foarte stralucita, dar te descurci. Link to comment
smart_ass Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Am gasit Senna, multam fain. Link to comment
adisoru Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Salutare, Aveam o rampa auto in spatele blocului pe care o folosea tot cartierul, dar cei de la primarie au demolat-o pentru nu stiu ce renovare. Acum caut cu disperare o alta rampa pe undeva prin Bucuresti. Poate sa ma ajute cineva cu niste locatii de rampe auto? Sunt foarte utile pentru mici verificari sub masina. Multumesc anticipat! Link to comment
rm.popa Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Acum mai bine de 10 ani am schimbat ferodourile discului de ambreiaj de la Dacie pe o rampă din curtea de la Polizu. Să ne spună politehniștii dacă mai e... Link to comment
Ophiuchus Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Cea de la Petrom Diham mai e disponibila? Link to comment
alpinemobile Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 O actualizare va rog?Unde pot gasi o rampa publica in Bucuresti?Multumesc Link to comment
Dinu Gabriel Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Știe cineva o rampă prin Brașov !? Link to comment
Viktor Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Daciotii graiau prin 2009 cei drept : In targ la tarlungeni in fostele poligoane O mai fi valabil ori ba ... Link to comment
Recommended Posts