zet Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Sunt la firma, este duminica si termostatul digital al centralei este programat pt "frig" in weekend, 16 grade, stau cu geaca pe mine... am asaltat cu indarjire google-ul dar nu am gasit manuale, pdf-uri ... nik... ce sa fac, apelez la bunavointa voastra, poate ma ajuta careva. asadar centrala termica se numeste "ariston uno", iar termostatul se numeste "digital therm", aveti cumva in dotare explicatii, scheme, sfaturi? impartasiti-le!!! merci!!! vreau sa schimb setarile pt weekend, 22 de grade... merge si 23 ca sa compensez dardaiala din urma Link to comment
mike.omega Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 (edited) Salut! Din pacate eu am alt tip de termostat asa ca la capitolul reglare nu te pot ajuta dar poti face altceva Termostatele astea sunt de 2 tipuri: 1. Pe fir, si nu cred ca il poti deconecta... 2. Cu antena. Din asta am si eu si din centrala iese un fir ce se termina cu o mica bombita ce o bag in priza si ii ridica antena sa prinda semnalul de la termostat. Daca ai fara fir poti scoate jucaria din priza si centrala va merge singura. Problema e ca va merge non-stop si daca se face prea cald trebuie sa o opresti manual(de la buton - are un desen cu calorifer, nu te atinge de robineti). Poti face acest lucru NUMAI daca esti sigur ca NU strici nimic Ca nu sunt ieftine jucariile astea E cumva asta? http://www.control3.com/4134p.htm Daca da, e pe fir si iti recomand sa incerci sa-i modifici setarile, NU umbla la conexiunile dintre el si centrala! Edited March 19, 2006 by mike.omega Link to comment
zet Posted March 19, 2006 Author Share Posted March 19, 2006 (edited) nu e ala din foto. nici prin cap nu imi trecea sa umblu la conexiuni. pana la urma am facut o chestie, sufera mult la capitolul "subtilitate" dar macar imi este mie cald. Termostatul este in secretariat. am inchis caloriferul din secretariat de la robinet. pt ca nu se facea frig destul de repede in secretariat am deschis si geamul > ... pana la urma a scazut temperatura din secretariat sub 16 grade si a inceput centrala sa duduie, am inchis usa la biroul nostru ... toate caloriferele din firma sunt fierbinti, afara de cel inchis, centrala merge non stop... e cam din topor, recunosc. ramane valabila rugamintea, daca aveti manualul pt "digital therm"... merci anticipat Edited March 19, 2006 by zet Link to comment
luck33ro Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Pai cauta manulalul chiar la importatorul centralei ... Link to comment
Mircea Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Cea mai simpla smecherie e sa-l comuti in modul manual, lucru care se face de regula prin apasarea butonului de +, dupa care reglezi temperatura cat vrei de sus, confirmi, apoi reglezi timpul in care vrei tu sa mearga la acea temperatura (de regula max. 4 ore) si gata. Link to comment
zet Posted March 20, 2006 Author Share Posted March 20, 2006 Pai cauta manulalul chiar la importatorul centralei ... ce importator sa gasesc eu duminica? am postat duminica, eram la birou si termostatul este setat pe economic in weekend. am cautat pe net dar nu exista manualul pt tipul asta de termostat. Cea mai simpla smecherie ... am sa incerc, merci pt sfaturi Link to comment
alx Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 cel mai misto este sa lasi geamul deschis in camera unde este termostatul... astfel sa se faca 2-4 grade in camera si in celelalte camere va fi ok. Link to comment
Wolfman Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Pai asta a si facut deja: ... pana la urma am facut o chestie, sufera mult la capitolul "subtilitate" dar macar imi este mie cald. Termostatul este in secretariat. am inchis caloriferul din secretariat de la robinet. pt ca nu se facea frig destul de repede in secretariat am deschis si geamul > ... pana la urma a scazut temperatura din secretariat sub 16 grade si a inceput centrala sa duduie, am inchis usa la biroul nostru ... toate caloriferele din firma sunt fierbinti, afara de cel inchis, centrala merge non stop... e cam din topor, recunosc. Link to comment
Recommended Posts