dreamlike Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Am deschis topicul mai devreme (imi cer scuze Mike) pentru ca am contractat o oferta serioasa pentru intalnirea nationala din luna mai de la mare. Detalii gasiti aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...57entry155657 Cine este de acord sa mergem acolo in corpore sa vedem la fata locului despre ce e vorba, cu aparate foto, cu agende, cu intrebari? Putem merge sambata sau duminica si in felul asta facem o intalnire inedita a dwcc in Costinesti. (cafelele si sucurile le bem pe traseu). Amatori? Alte opinii, propuneri? Link to comment
mike.omega Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Ok, mai mult decat de accord Za problem e ca eu am meditatie de la 12:30 la 14:30 si abia apoi pot merge... ca inainte nu cred ca vreti, mai avem treburi fiecare in parte Si propun sa ne intalnim in parcare la Doraly, si sa plecam de acolo in coloana Link to comment
dreamlike Posted March 19, 2006 Author Share Posted March 19, 2006 mike.omega said: Za problem e ca eu am meditatie de la 12:30 la 14:30 ...Si propun sa ne intalnim in parcare la Doraly, si sa plecam de acolo in coloana S-a notat, daca facem chestia asta numai capul la meditatii nu o sa-ti fie. ) Cei care nu pot (vor) sa vina cu masina se pot imbarca care pe unde au loc. Link to comment
mike.omega Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Da tu crezi ca ieri mi-a fost capul la meditatie, noroc ca e la romana PS: eu va retin un loc in masina dar dupa aia raspund de voi?! (stiu raspunsul! nu sariti )"> ) Link to comment
VECTOR Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 o sa incerc sa vin si eu cu masina aferenta. poate avem noroc de o zi cu soare. Link to comment
MCojo Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 (edited) Mike eu ma bag la tine in masina ai curaj sa ma iei ?! ... Edited March 19, 2006 by MCojo Link to comment
mike.omega Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Da mai, stati linistiti! Mi-am schimbat radical stilul de condus fata de ceea ce stiti voi Link to comment
Immortal Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Vreau si eu sa vin cu DWCCistii constanteni!! S"> Mai ales in Costinesti, ca mai am si eu motiv sa "o rodez" Din pacate, pare-se ca saptamana asta "e randul meu" sa ma duc in Bucuresti si s-ar putea sa zic 'pass'. Off. Link to comment
Ghengy Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 S`a facut! Si pe mine ma incanta ideea sa mergem pana in Costinesti coloana ( pacat ca nu mi`am cumparat stoboscoape ). Link to comment
mike.omega Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Nu stiu daca trebuie sa ma mandresc dar... PS: bine ca eram aproape de casa Link to comment
dreamlike Posted March 20, 2006 Author Share Posted March 20, 2006 De fapt cred ca vrei sa te scoti pentru sambata cand MCojo si-a manifestat dorinta de a merge cu tine. ) L-ai rupt intentionat? Link to comment
MCojo Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Doar nu ai vrea sa mergi cu dacioata la Costinesti?! E normal ca la dacie sa se mai rupa una alta de invidia lu' ticolino Link to comment
paul_marines Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Salutari din Germania tuturor. Din nefericire nu ne putem vedea in acest weekend, sigur in urmatorul. Dreamlike, ti-am luat unul identic cu al meu. A fost singura optiune dintre putine altele. Link to comment
dreamlike Posted March 20, 2006 Author Share Posted March 20, 2006 (edited) Salutari si din partea noastra! Ai grija sa nu ramai inzapezit ca aici a venit primavara. Multumesc de achizitie si te asteptam cu nerabdare. "> P.S. - Sper ca nu te superi ca ne-am pus de acord cu MCojo sa te treaca pe lista pentru intalnirea nationala din mai? Edited March 20, 2006 by dreamlike Link to comment
mike.omega Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 (edited) dreamlike said: De fapt cred ca vrei sa te scoti pentru sambata cand MCojo si-a manifestat dorinta de a merge cu tine. ) L-ai rupt intentionat? S-a rupt din senin, cand vroiam sa fac un test de frana ca imi curge un sabot am schimbat a 4-a, am apasat pedala si s-a dus la fund @Safari: Chiar ma gandeam unde ai disparut... calatorie placuta si sa te intorci cu bine pe plaiurile mioritice. PS: M Cojo, la Costinesti mergem cu ticozauru, sa-l alergam pe dreamlike Later edit: Doritorii de mers la Costinesti(in recunoastere) cu masina propie sau cu altcineva in masina sunt rugati sa posteze. Dorim sa stim sigur cine vine si cine nu, pentru a stabili si cum ne impartim prin masini dar si locul de intalnire(dupa mine, Doraly). Daca stiti ca nu am nr-ul vostru de tel, lasati-l pe pm in caz de ceva Edited March 21, 2006 by mike.omega Link to comment
dreamlike Posted March 21, 2006 Author Share Posted March 21, 2006 Eu merg in mod sigur cu Tizulake, doar sa dam o tura pe la spalatorie inainte. ) Locul de intalnire (Doraly) mi se pare cel mai potrivit. Link to comment
mike.omega Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 15:00 (din punctul meu de vedere ) Link to comment
MCojo Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Cel tarziu 15... adica la ora asta plecam de la Doraly! Link to comment
VECTOR Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 cred ca ar merge si un 14.30 ca sa nu ne prinda seara pe acolo. de fapt acum e lumina pana pe la 6.30...asa ca merge si 15. iar de duminica o sa se intunece la 7.30. simt ca se apropie vara. Link to comment
VECTOR Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 da...deci eu nu pot sa mai merg maine la costinesti ca trebuie sa plec la braila in seara asta . sorry guys. drum bun si distractie placuta "> Link to comment
dreamlike Posted March 24, 2006 Author Share Posted March 24, 2006 Pana la urma mai vine cineva maine la Costinesti sau nu, sa nu ma trezesc singur pe acolo? Link to comment
ToPser Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 sorry nici topserii maine nu apar next time Link to comment
Ghengy Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Pai... eu maine SIGUR plec la Costinesti... Dar eu as vrea umpic mai devreme sa o intind pt. ca plec incolo cu interes... Link to comment
mike.omega Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Dreamlike, vin eu! (si poate M Cojo daca dau de el pana atunci). Dupa ce termin meditatia la 14:30 vin la doraly si de acolo mergem la Costinesti Link to comment
Recommended Posts