MariusZMC Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 (edited) Am cautat pe forum si nu am gasit nimic privitor la asta. Am gasit pe site-ul ItalDesign niste poze interesante cu un Jaguar care are aceleasi linii ca si Leganza. Sa fie oare Leganza un Jaguar mai iftin? http://www.italdesign.com/dinamic/gallery/home.php P.S. Unde gasesc un sticker dragut cu "Designed by Giugiaro"? Edited March 19, 2006 by MariusZMC Link to comment
mike.omega Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Din cate am auzit eu pe la intalniri nu ar fi singurul proiect facut pentru europeni dar totodata refuzat de ei si vandut la koreeni Link to comment
Engine Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 (edited) Intr-adevar Leganza a fost un proiect al lui Giugiaro pt. Jaguar dar refuzat ulterior de Ford, care-i cumparase. De aici si semnatura mea pe forum. Edited March 19, 2006 by Bolt Link to comment
Tommy Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 OFF-Topic: .. si loganul e reno-ul romanesc ? Link to comment
Tommy Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 OFF-topic: Scuze de gluma, nu m-am putut abtine Leganta e o masina splendida, nici o comparatie nu intra in calcul. Link to comment
BogdanG Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Pai am impresia ca si in reclama cu Leganza de pe la noi se spunea ceva de Anglia ...adica ceva era proiectat in Anglia dar nu mai stiu ce Link to comment
woulfy Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Adevarul e ca e destul de mare diferenta IN BINE intre conceptul ala si leganza asa cum a iesit ea de la coreeni. Asta e un lucru care nu se prea intampla in prezent. In sensul ca, in prezent prototipul e prezentat ca si concept super pompos (vezi logan steppe - e cel mai cunoscut concept din ultimul timp, de asta il mentionez), iar varianta de serie e mult mai putin atragatoare Link to comment
test_driver Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Mie mi s-a parut o asemanare intre maserati coupe si Leganza, serios, privitii putin liniile in lateral, si ganditiva cum i-ar sta cu 4 usi. Link to comment
MariusZMC Posted March 20, 2006 Author Share Posted March 20, 2006 Asta pentru ca si Maserati este desenata tot de Giugiaro Link to comment
Recommended Posts